Koupě Sa58 - cena a možné zrady
Samonabíjecí pušky
- Antony30011
- Antony30011
Příspěvek#31 » pát 2. pro 2016, 17:09
Kupoval tu nekdo z Antregu? Jsem temer rozhodnut ze poridim Sa58 tam. Ma otazka: vyplati se priplatit 3 k za verci Aca? Ma novy povrch, zasobnik a bodak navic. Ale ty klasiky za 9800,- vypadaji taky velmi schopne. Pristi tyden tam pojedu s NP i Kč a asi vyberu dle oka, ale za zeptani nic nedam 

- Erunamo
- davidoff
Příspěvek#35 » pát 2. pro 2016, 17:21
Jinak jeste rozdil mezi gazelou a CZUB je v tom, ze gazela ma jen ufrezovane casti kdezto CZUB i navarenou kostku. A podle vlastniho srovnani je CZUB proste precizneji repasovana. Nastrik bez kazu, cistejsi soucasti. Gazela je proste jen to nejnutnejsi a do prodeje. Treba jsem zazil, ze na gazele bylo vyryto JVC od zakladaku 

- Victor78
Příspěvek#38 » pát 2. pro 2016, 19:11
Pokud se nekdo chysta poridit si dlouhou a nevi si rady, doporucuji seminar, ktery porada Armed.cz ve spolupraci s RDA CZ. Seminar povede Ondra Dusek. Vice info zde https://www.facebook.com/events/532841303578739/
- soumrak
Příspěvek#39 » pát 2. pro 2016, 19:25
davidoff píše:Jinak jeste rozdil mezi gazelou a CZUB je v tom, ze gazela ma jen ufrezovane casti kdezto CZUB i navarenou kostku. A podle vlastniho srovnani je CZUB proste precizneji repasovana. Nastrik bez kazu, cistejsi soucasti. Gazela je proste jen to nejnutnejsi a do prodeje. Treba jsem zazil, ze na gazele bylo vyryto JVC od zakladaku
K 858 bys měl také dostat nástřelný list - je to jakési ujištění, že z ní skutečně stříleli a zbraň funguje. Nejviditelnější rozdíl je v povrchové úpravě.
Tvrzení o preciznější repasi je na zvážení každého nakupujícího u každého jednotlivého modelu. Konverze je udělána (řekněme) elegantněji u Gazely.
Můj názor je takový, že pokud člověk nechce dávat do 58 další peníze a nechat ji víceméně jak je, tak nemá cenu povrchovku řešit, pokud není nefunkční - tz. lak na velké ploše chybí.
Pokud hodlám v následujících letech do 58 nasypat dalších 10-15 tisíc, tak mě bude povrchovka časem štvát a nakonec ji budu někde nechávat dodělat za cenu podobnou rozdílu pořizovacích cen Gazely a 858.
Ať se člověk rozhodne pro jakoukoliv konverzi, tak je třeba důkladně zbraň prohlédnout, zhodnotit stav (prosím s ohledem k ceně a faktu, že se nejedná o nové pušky) a vyzkoušet na střelnici.
- Grasel
Příspěvek#40 » pát 2. pro 2016, 21:08
davidoff píše:Jinak jeste rozdil mezi gazelou a CZUB je v tom, ze gazela ma jen ufrezovane casti kdezto CZUB i navarenou kostku. A podle vlastniho srovnani je CZUB proste precizneji repasovana. Nastrik bez kazu, cistejsi soucasti. Gazela je proste jen to nejnutnejsi a do prodeje. Treba jsem zazil, ze na gazele bylo vyryto JVC od zakladaku
Tak to byl možná můj

JVC Forever!

- davidoff
- ren
Příspěvek#43 » stř 7. pro 2016, 08:37
Když jsem nabídku viděl před pár dny poprvé, zamluvené ještě nebyly. Že jsou zamluvené ještě neznamená, že je dotyčný opravdu koupí. Ohledně komunikace s lidmi z BVS mám dobré zkušenosti a myslím si, že v případě zájmu by dali info, kdyby z koupě sešlo a kosy by byly zase volné. Moje obouchaná PA 580 je od nich, když jsem ji kupoval, byly kosy úzkoprofilové zboží a stály kolem desítky, u nich jsem koupil za 7.300 obouchanou, ale zjevně velmi málo střílenou a bez VOZ.
- JardaB
Příspěvek#44 » úte 20. pro 2016, 16:50
Po delsim hledani jsem nasel skladem a zamluvil tento kus http://zbrane.esako.cz/samonabijeci-pus ... nou-pazbou zitra se na to chci jet podivat, tady v okoli Liberce je vse vyprodano
Mate nekdo zkusenosti s touto firmou? Pripadne navrh, kde sehnat podobny kousek pod stromecek?
Mate nekdo zkusenosti s touto firmou? Pripadne navrh, kde sehnat podobny kousek pod stromecek?
- JardaB
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX