AR15-obecně
Samonabíjecí pušky
- McFly
Příspěvek#2026 » pon 2. lis 2020, 18:08
DesertEagle píše:Mislimáci řádíci v NIce a fota "drsných" France police. Koukám na jejich HK a otevřený zásobník s obřím oknem, tedy tohle už je spíš vitrína. Měl jsem za to, že to je spíš vecí hobbíku a ozbrojené složky se chovají "takticky" a neukazuji svoje "prádlo". Jak to máte zásobníky s okny či bez ?
Koukáš moc na akční filmy.. zásobníky co díky nim máš přehled o stavu munice, jsou taktická výhoda, nikoliv naopak.

- Machead
Příspěvek#2029 » pon 2. lis 2020, 19:30
Magpul M3 a mozno tie Lancery.
V black friday som nakupil M3 bez okienka za 15 eur/ks ale z germanie co uz bude nemozne.
A vseobecne, zasobniky nie su ani na brownells, v USA su suchoty a dopyt co potrva aj dlho po volbach, dokym budu ciernobiele opice robit bordel.
V black friday som nakupil M3 bez okienka za 15 eur/ks ale z germanie co uz bude nemozne.
A vseobecne, zasobniky nie su ani na brownells, v USA su suchoty a dopyt co potrva aj dlho po volbach, dokym budu ciernobiele opice robit bordel.
- Idahou
Příspěvek#2031 » pon 2. lis 2020, 20:06
Na brownells je to vyhledávání občas divné. Zrovna dneska jsme se bavili o tom, jestli objednat zásobníky do zásoby nebo ne, čekovali jsme recenze a pak už ve vyhledávání nevyskakovali
https://www.brownells.cz/AMEND2-AR-15-M ... DqibPuDxrM
https://www.brownells.cz/AMEND2-AR-15-M ... DqibPuDxrM
- izerS18
Příspěvek#2032 » pon 2. lis 2020, 20:23
Lancer docela zdražil, ale kdo chce, tak tady mají ještě za 499 Kč v dark smoke variantě http://www.zbranenaobjednavku.cz/produk ... rem-30ran/
Přes listování v shopu ho nenajdete, ale google najde. Bral jsem tam 2 kusy, tak vím, že to jde objednat
Přes listování v shopu ho nenajdete, ale google najde. Bral jsem tam 2 kusy, tak vím, že to jde objednat

- koudak
Příspěvek#2036 » úte 3. lis 2020, 20:10
@tst : Nasleduje teorie, nerikam, ze to musi byt pravda. Pocitano na GGG strelivu.
Nicmene to co jsem si spocital je, ze 55gr strely jsou na pomalejsi twisty. 1:8 je rychlejsi twist tzn o neco tezsi strely by meli na papire litat lip. 69gr vychazi dobre, nicmene by to chtelo lehci.
GGG maji nove v nabidce 62gr tak mozna to, ale tezko rict (nebo jiny vyrobce samozrejme).
Problem je zjistovat rychlosti (musis mit naboje, hradla a idealne tak 3 nebo 4 ruzne dlouhy hlavne, aby bylo videt vic cisel; vyrobci to meri na steleckem zarizeni coz je obvykle delsi trubka s nejakym twistem; v pripade GGG je to 600mm coz odpovida zhruba 24" hlavni a to realne v podstate nikdo nestrili) a delky strel (musis vetsinou delaborovat a zmerit, protoze dokumentace vyrobcu je vetsinou dost zalostna).
Kazdopadne, tohle uz asi trochu zabiha do offtopicu v ramci threadu, pardon.
Nicmene to co jsem si spocital je, ze 55gr strely jsou na pomalejsi twisty. 1:8 je rychlejsi twist tzn o neco tezsi strely by meli na papire litat lip. 69gr vychazi dobre, nicmene by to chtelo lehci.
GGG maji nove v nabidce 62gr tak mozna to, ale tezko rict (nebo jiny vyrobce samozrejme).
Problem je zjistovat rychlosti (musis mit naboje, hradla a idealne tak 3 nebo 4 ruzne dlouhy hlavne, aby bylo videt vic cisel; vyrobci to meri na steleckem zarizeni coz je obvykle delsi trubka s nejakym twistem; v pripade GGG je to 600mm coz odpovida zhruba 24" hlavni a to realne v podstate nikdo nestrili) a delky strel (musis vetsinou delaborovat a zmerit, protoze dokumentace vyrobcu je vetsinou dost zalostna).
Kazdopadne, tohle uz asi trochu zabiha do offtopicu v ramci threadu, pardon.
- Igrlik
- Horacio
Příspěvek#2038 » stř 4. lis 2020, 06:10
Omlouvám se za ten kolimátor, já vím, že je to optika, kolimátor nemá zvětšení bez modulu. Já jsem to myslel tak, že pokud koupíš uvedený model, který má místo kříže tečku, mohl by fungovat prakticky stejně, tedy rychlost a pohotovost zaměření s tím, že zvětšení má taky určitou výhodu, když není tak velké. Co myslíte? Střílím 35 let, ale to bude moje první AR. Nikdy jsem kolimátor neměl.
- izerS18
- ondrush
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva