CSV-9

Samonabíjecí pušky

richmi

Příspěvek#196 » úte 22. lis 2016, 21:47

Na zbraň je potřeba nákupko na samonabíjecí pistoli a v průkazu zbraně je uvedeno totéž.

cipekve

Příspěvek#197 » úte 13. pro 2016, 18:59

IMG_3811.JPG
Ahoj přátelé střelci. Tak jsem si včera udělal předčasné Vánoce a koupil si novou hračku. Dozvěděl jsem se, že v Praze v Motole (Lira) mají od pátku 9.12 - 4 nové kousky CSV-9 2 s „malou hlavní 120mm a 2 s 200mm. Pravděpodobně jediné sehnatelné, protože na Gunexpert mají vybíleno a i když něco prý možná dorazí do konce roku. Podle slov výrobce, kterého jsem pochopitelně také otravoval (mimochodem velmi ochotný a vstřícný pán) tak další várka pravděpodobně březen, duben 2017. Nestíhají.
Takže včera náročný den. Výlet do Prahy, policie sem tam a zase sem tam, ale stálo to za to. Pořídil jsem typ 2 - 200mm hlaveň (potvrzuji opravdu samonabíjecí pistole :o) a jedním slovem musím říct krása. Líbí se mi moc. Krásný kus železa a nemám co bych vytknul. Snad možná pažbu někdy v budoucnu pořídím jinou. Prý se chystá několik redukcí např. na pažbu „pětaosmu“. Dneska jsem musel vyrazit si bouchnout. Bohužel jsem se dostal na venkovní střelnici dnes až v 15:30 a to už opravdu bylo mizerně vidět. Nicméně prvních cca 15 ran do terče na 25 metrů přikládám. Mířidla jsem použil zatím ty co byly na zbrani a docela mi vyhovují. No uvidíme příště. Střílel jsem přebíjenky vlastní výroby, střely koupené FMJ 123gr, použitý prach Lovex D032 a super vše fungovalo tak jak má. Nejsem žádný ostrostřelec oči a ruce už neslouží jako dřív, ale když si vezmu, že jsem na to už skoro neviděl tak mě výsledek dost překvapil. (foto přikládám) Těším se na příště až budu mít víc času a vezmu holku na „padesát“ :-) Tak dobrou mušku všem a ať nám to bouchá :-)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

comiks

Příspěvek#198 » pát 23. pro 2016, 14:33

Gratuluju a vita mezi majitele csvecka. Pokud jsi na facebooku mame tam skupinu fanclub csv-9 pridej se

Irish_terrier

Příspěvek#199 » sob 24. pro 2016, 13:01

Taky se musím pochlubit. V úterý jsem byl pro svou krásku přímo u p. Kudláčka v Hrádku na Vlárské dráze.
Mám mírnou úpravu:
- hlaveň 10"
- pevná pažba (s ohledem na očekávanou směrnici mám minímální délku 692 mm)
Tak tady je pár neumělých fotek. Nebyl moc čas a hlavně doma ji nemám čím pořádně nasvítit. A venku to teď taky za nic nestojí ...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

comiks

Příspěvek#200 » sob 24. pro 2016, 15:25

Krasavice gratuluji

richmi

Příspěvek#201 » sob 24. pro 2016, 15:31

Taky jsem chtel 10" hlaven ale na jare mi to p. Kudlacek rozmlouval. Skoda, vypada paradne!

Irish_terrier

Příspěvek#202 » ned 25. pro 2016, 09:50

Mě to p. Kudláček také rozmlouval. ale já mu vysvětlil své důvody. Lepší využití energie náboje a díky tomu i o malinko plošší dráha střely. Tak jsme se pak dohodli ...
Navíc konkurence 10" hlavně v nabídce má, tak jsem mu nabídnul, že ji alespoň i ověřím.
Tak snad v budoucnu bude nabídka délek hlavní 120, 200 a 250 mm ...

b_ad_a

Příspěvek#203 » pon 26. pro 2016, 21:51

Panove...
vsem vam gratuluji a zavidim. Na CSV jsem se skoro rok tesil.
Mel jsem od jara objednanu 200mm verzi s railem.
Bohuzel, rodinne duvody maji prednost, takze jsem objednavku musel nyni zrusit. Nicmene musim vyzdvihnout pristup p. Kudlacka, ktery se mi vsemozne snazil vyjit vstric.

comiks

Příspěvek#204 » pon 26. pro 2016, 23:09

Pristup je zcela prikladny. Take jsem mel dohodu ze v pripade potizi nebude problem objednavku stornovat. Dokonce p. Kudlacek rekl ze bude radeji kdyz jeden zustane. No nastesti je csv doma . To ze mi potom odesla trouba posralobse auto a vcera odesla pracka ...holt co nadelam

richmi

Příspěvek#205 » úte 27. pro 2016, 10:12

Tak můžeš to rozstřílet...

keram

Příspěvek#206 » úte 27. pro 2016, 10:27

Ahoj, uvažuji taky o koupi zbraně. Tak jsem psal výrobci, cena je pořád dost zajímavá cca 24k necelých u varianty 2. Ještě přidávám info od výrobce: "dostupnost březen 2017 - výhradní prodejce
GunExpert - má svou vlastí obchodní síť po celé ČR - zbraň prozatím
objednávejte u něj - na základě obchodních dohod zbraň CSV-9 prodáváme
přes GunExpert od nového roku - roku 2017."
Navíc dvojka i trojka má mít zase nějaké drobné vylepšení.

richmi

Příspěvek#207 » úte 27. pro 2016, 10:58

Tak doufám, že to vylepšení bude přidání dorazu zásobníku, to jediný mi drobet vadí.

JakubCh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#208 » ned 8. led 2017, 16:23

Hoj pardi, je tady někdo s CSV-9 z Ostravy a okolí? Rád bych zkusil, na Corrado se mi moc nechce. Na oplátku mohu někoho, kdo by byl ochotný CSV-9 půjčit a předvést, vzít na střílečku na 100m střelnici Lazy Orlová, na jak dlouho bude zájem :)

Jinak k CSV-9 - už není možnost nechat si ho udělat na CZUB zásobníky? :( Mám GP K100 a zásobníky z ní fungují i v Čízách, takže bych mohl používat jedny a ty samé zásobníky = pro mě velká výhoda. Stejně tak bych zvažoval, jestli by nebyla možná kompromisní délka hlavně - místo 120mm tak 150mm. 200 už je moc, ale zase těch 120, když 108 mám v pistoli. Ať se trochu lépe využije potenciál náboje a trošku zvedne přesnost. I když na 50m údajně je to krásně přesné i s tou 120mm hlavní a i na 100m by neměl být problém sundat první ranou poper, ne?

pelanj

Příspěvek#209 » pon 23. led 2017, 15:38

Docela by mě zajímalo, jestli už je vyřešený problém se zasekáváním prázdných hilzen tak, aby šel současně vytáhnout selhač z hlavně. Ví to někdo? Díky.

Triglav

Příspěvek#210 » pát 3. úno 2017, 15:29

Velmi rad by som si tuto zbran zakupil, ale mam obavu z navrhu EK o zakaze zbrani pod 60 cm.

Zpět na