AR15-obecně
Samonabíjecí pušky
- morho
- zarozak
Příspěvek#1926 » pát 4. zář 2020, 20:31
Pro krista,co tam chceš brousit na loweru???
Normálně jsem koupil čínský aušus Bad lever za pár grešlí, namontoval, zjistil, že se záchyt zachytí o závorník jen kousíčkem a lever je už opřený o lower, ohnul lever směrem od loweru dokud se závorník neopíral o plně vyklopený záchyt+nezbývala navíc škvíra mezi Leverem a lowerem do rezervy, no a............střílím už tak nějaký ten roček bez jediného sebemenšího problému
Mám taky MP 15 a mimo integrovaný lučík je lower naprosto shodný s jinými semi-auto mil spec lowery
Navíc elox je zoxidovaný samotný materiál,jakýmkoliv jeho úběrem bys přišel jen o další vrstvu matroše a na nový elox by se musel ten starý sundat,všechno by začalo mít vakly atd.
Normálně jsem koupil čínský aušus Bad lever za pár grešlí, namontoval, zjistil, že se záchyt zachytí o závorník jen kousíčkem a lever je už opřený o lower, ohnul lever směrem od loweru dokud se závorník neopíral o plně vyklopený záchyt+nezbývala navíc škvíra mezi Leverem a lowerem do rezervy, no a............střílím už tak nějaký ten roček bez jediného sebemenšího problému
Mám taky MP 15 a mimo integrovaný lučík je lower naprosto shodný s jinými semi-auto mil spec lowery
Navíc elox je zoxidovaný samotný materiál,jakýmkoliv jeho úběrem bys přišel jen o další vrstvu matroše a na nový elox by se musel ten starý sundat,všechno by začalo mít vakly atd.

-
ViralWinter - Příspěvky: 659
- ViralWinter
Příspěvek#1929 » sob 5. zář 2020, 07:11
Věc, kvůli které by někdo mohl uvažovat o hrábnutí do loweru je třeba PDQ https://www.prodej-zbrani.cz/Oboustrann ... 5598p.html
- zarozak
Příspěvek#1933 » pon 7. zář 2020, 08:21
Jj,uz to vidim,to jsem netusil,ze na sw 15 neco takoveho davali.Kazdopadne do loweru bych nehrabal v zadnem pripade.....nejde o nejakou fci nebo ze by to nejak nebezpecne neco narusilo,to ne......jde o to ze to rozkurvi povrch a ten uz stejny neudelas.Jde to zastriknout krylonem nebo necim,ze to nepujde poznat,ale odolnost eloxu je holt jinde. Me by to dozivotne sralo akorat.
Mnohem schudnejsi je naohybat tu paku a nez nicit drahy magpul original,koupil bych si na to tu cinu,ta jde ohybat jedna radost a pritom drzi a fakci skvele
Mnohem schudnejsi je naohybat tu paku a nez nicit drahy magpul original,koupil bych si na to tu cinu,ta jde ohybat jedna radost a pritom drzi a fakci skvele
- Pavel0965
Příspěvek#1934 » čtv 17. zář 2020, 11:37
Zdravím,
Chtěl bych znát názor zkušenějších v oblasti ráží samonabíjecích pušek. Chtěl bych do zásoby pořídit nějaké 30ti rané zásobníky (pušku plánuji pořídit někdy během příštího roku). A rozhoduji se v jaké ráži.
.223 Rem
7,62×39
5,45×39
Účel pušky bude taktická a dynamická střelba -> požadavky:
- Spolehlivost (co nejmenší závady)
- Přesnost
- Dostupnost
- Potenciál do budoucnosti
- Cena
Jsem v oblasti dlouhých zbraní absolutní začátečník, tak mne nesežerte
Pokud se to již v nějakém vlákně řešilo, omlouvám se, ale nikde jsem to nenašel.
Díky.
P.
Chtěl bych znát názor zkušenějších v oblasti ráží samonabíjecích pušek. Chtěl bych do zásoby pořídit nějaké 30ti rané zásobníky (pušku plánuji pořídit někdy během příštího roku). A rozhoduji se v jaké ráži.
.223 Rem
7,62×39
5,45×39
Účel pušky bude taktická a dynamická střelba -> požadavky:
- Spolehlivost (co nejmenší závady)
- Přesnost
- Dostupnost
- Potenciál do budoucnosti
- Cena
Jsem v oblasti dlouhých zbraní absolutní začátečník, tak mne nesežerte

Pokud se to již v nějakém vlákně řešilo, omlouvám se, ale nikde jsem to nenašel.
Díky.
P.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva