CSV-9
Samonabíjecí pušky
- Bak
Příspěvek#136 » pát 25. bře 2016, 20:17
No ne všechno se povede. Zapomněl jsem zmínit jednu důležitou vec. Bren pazba jde sklopit jen doprava, pokud bys chtěl střílet se sklopenou pažbou, je potřeba prehodit si paku natahovani závěru na levou stranu (mne osobne to vyhovuje, ale spoustě lidi vyhovuje paka spis napravo - jako na standartní SA58 - tim je strelba se sklopenou pazbu nemožná).
- Smith_395
- Erunamo
Příspěvek#140 » úte 29. bře 2016, 10:02
Progres zatim zadny neni. Strilim, ale proste obcas se zadrzka vyskytne. Mam podezreni, ze je to novou pruzinou, protoze se starou to zbran nedelala.
Jeste k dotazum co mel b_ad_a:
Se sklopkou je jiz zodpovezeno dostatecne od ostatnich. Popruh jsem vyresil koupi jednobodaku bez karabiny (je to ta verze kdy je popruh zakonceny pouze pruhem s prezkou) a pruh provlekl kolem zadniho ,,sloupku" te horni listy. Vse drzi v pohode a nemusel jsem kupovat ocko na rail. Origo miridla se mi vali v supliku, protoze mi absolutne nesedela, pouzivam jen kolimator.
Jeste k dotazum co mel b_ad_a:
Se sklopkou je jiz zodpovezeno dostatecne od ostatnich. Popruh jsem vyresil koupi jednobodaku bez karabiny (je to ta verze kdy je popruh zakonceny pouze pruhem s prezkou) a pruh provlekl kolem zadniho ,,sloupku" te horni listy. Vse drzi v pohode a nemusel jsem kupovat ocko na rail. Origo miridla se mi vali v supliku, protoze mi absolutne nesedela, pouzivam jen kolimator.
- b_ad_a
- b_ad_a
Příspěvek#143 » úte 12. dub 2016, 11:25
hm... mel jsem dneska cestu kolem corrada, tak jsem tam skocil zjistit orientacni cenu - dlouha verze s railem, prislusenstvi - ta predni rucka, kufrik... cca 26 tis.
to me trosku nemile prekvapilo - nekdo tu psal na podzim cenu ve stejne konfiguraci cca 22 tis.
ve ctvrtek jsme domluveni, ze to probereme podrobne. tak jsem zvedav...
to me trosku nemile prekvapilo - nekdo tu psal na podzim cenu ve stejne konfiguraci cca 22 tis.
ve ctvrtek jsme domluveni, ze to probereme podrobne. tak jsem zvedav...
- Erunamo
- Radek07
- Style
Příspěvek#148 » pon 18. dub 2016, 13:32
Tak úplně bych nesouhlasil. Myslím že předchozí verze bez horního railu je odladěná dobře. Mám jí a ještě jsem neřešil jedinou závadu. Stejně tak na Corradu má nastříleno desítky tisíc ran. A zrovna když jsem si jí přebíral hotovou se objevila nová verze s railem u které v tu chvíli podle slov prodejce teprve odlaďovali nedostatky. A podle některých příspěvků by možá ještě ladit mohli. Na druhou stranu vybrat se dá i předchozí verze.
- Erunamo
Příspěvek#149 » pon 18. dub 2016, 16:18
S výrobcem si píšu celkem často a pravidelně mu předávám své postřehy a řešíme spolu závady co mi vznikají. Nicméně zbraň jsem kupoval jako předsériovku s možným výskytem závad. Podle mích informací už nová várka CSV s vysokým railem už má všechny vady co jsem zde psal odstraněné. Mích posledních pár postřehů už je jen o ergonomii ovládání, to možná výrobce odladí časem.
- b_ad_a
Příspěvek#150 » čtv 21. dub 2016, 10:00
jen pro upresneni:
- mensi potize se tykaly opravdu jen verze s hornim railem, ktera byla behem lonskeho roku brana jako predprodukcni a byly vyrobcem vyreseny
- faktu, ze se jednalo o overovaci serii odpovidala i cena, proto to, co tu ve foru bylo receno, berte take jako orientacni a "predprodukcni"
- jak jsem z komunikace s vyrobcem vyrozumel, bude v brzke dobe sjednano prodejni zastoupeni s ceskou firmou zabyvajici se prodejem zbrani, ktera bude ridit prodej, podporu, servis, reklamu... takze se o CSV zacne mluvit daleko vice.
- finalni koncovou cenu samozrejme neznam, ale verim tomu, ze bude nastavena tak, aby byla velmi konkurenceschopna v porovnani s ostatnimi
- cely system CSV je navrzen jako modularni platforma, takze do budoucna se muzeme tesit na ruzne dalsi modifikace
- mensi potize se tykaly opravdu jen verze s hornim railem, ktera byla behem lonskeho roku brana jako predprodukcni a byly vyrobcem vyreseny
- faktu, ze se jednalo o overovaci serii odpovidala i cena, proto to, co tu ve foru bylo receno, berte take jako orientacni a "predprodukcni"
- jak jsem z komunikace s vyrobcem vyrozumel, bude v brzke dobe sjednano prodejni zastoupeni s ceskou firmou zabyvajici se prodejem zbrani, ktera bude ridit prodej, podporu, servis, reklamu... takze se o CSV zacne mluvit daleko vice.
- finalni koncovou cenu samozrejme neznam, ale verim tomu, ze bude nastavena tak, aby byla velmi konkurenceschopna v porovnani s ostatnimi
- cely system CSV je navrzen jako modularni platforma, takze do budoucna se muzeme tesit na ruzne dalsi modifikace
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí