CSV-9
Samonabíjecí pušky
- Erunamo
Příspěvek#121 » pát 4. bře 2016, 09:57
Tak bohuzel musim konstatovat, ze nevytahovani nabojnic nesouvisi s prebijenkami. Pri vcerejsi navsteve strelnice jsem vystrilel 140 tovarnich S&B a mel jsem 4x stejnou zavadu viz par fotek. Vse nahlaseno vyrobci, zatim cekam na odpoved.
Jinak nova pruzina a voditko stale beha bez problemu, takze povazuji predeslou zavadu za odstranenou. A pokud bude nekdo dalsi kupovat nove CSV doporucuji se zeptat jestli ma zbran tyto dily ve starsim nebo novejsim provedeni.
Jinak nova pruzina a voditko stale beha bez problemu, takze povazuji predeslou zavadu za odstranenou. A pokud bude nekdo dalsi kupovat nove CSV doporucuji se zeptat jestli ma zbran tyto dily ve starsim nebo novejsim provedeni.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
KubaDostal - Příspěvky: 203
- KubaDostal
Příspěvek#122 » pon 7. bře 2016, 11:25
V sobotu jsem si byl na Corradu v Ostravě vyzkoušet CSV a musím říct, že super. Zkoušel jsem obě verze, jak krátkou tak dlouhou a mým favoritem je rozhodně ta dlouhá.
Asi omylem mi k jedné dali zásobník gen 3 a opravdu nefunguje. Prostě nedrží v šachtě
Jediná věc co se mi nelíbí jsou mířidla. Ten dioptr a moje oči prostě nejdou dohromady. Na druhou stranu, nic co by se nedalo vyřešit kolimátorem.
Asi omylem mi k jedné dali zásobník gen 3 a opravdu nefunguje. Prostě nedrží v šachtě

Jediná věc co se mi nelíbí jsou mířidla. Ten dioptr a moje oči prostě nejdou dohromady. Na druhou stranu, nic co by se nedalo vyřešit kolimátorem.
- Erunamo
Příspěvek#126 » úte 8. bře 2016, 11:21
Zbran je mozne objednat bez miridel a nebo si klidne vybrat kolimator ktery chces a vyrobce ti ho rovnou nastreli a jeho cenu pricte k cene zbrane.
Jak je videt z fotek jsou moznosti upravy celkem velke. Od volby pazby (z BREN 805 sklopka teleskopicka, neteleskopicka a podobne) podle toho se odviji i podoba horniho railu (vysoky kratsi nebo nizky delsi). Pokud vim tak delka hlavne se da take upravit. Verze pro zasobniky CZ se uz oficialne nenabizi, ale ta moznost tu jeste je (nez dojdou firme dily). Dale si muzes vybrat rovnou od firmy doplnky na predpazbi. To je asi ve zkratce to nejdulezitejsi.
Jak je videt z fotek jsou moznosti upravy celkem velke. Od volby pazby (z BREN 805 sklopka teleskopicka, neteleskopicka a podobne) podle toho se odviji i podoba horniho railu (vysoky kratsi nebo nizky delsi). Pokud vim tak delka hlavne se da take upravit. Verze pro zasobniky CZ se uz oficialne nenabizi, ale ta moznost tu jeste je (nez dojdou firme dily). Dale si muzes vybrat rovnou od firmy doplnky na predpazbi. To je asi ve zkratce to nejdulezitejsi.
- Xerxes
- Erunamo
Příspěvek#128 » úte 8. bře 2016, 13:46
to Xerxes: to nevim. Me docela vyhovuje ta vyssi verze. U zbrani, ktere maji nizsi profil se dycky musim chvili stelovat do pozice. Ale konkretne to nizke CSV jsem v ruce nemel.
Mimochodem, uz zase to sami s tovarnima:
Mimochodem, uz zase to sami s tovarnima:
- b_ad_a
Příspěvek#129 » čtv 24. bře 2016, 11:13
zdravim vsechny stastne majitele CSV-9.
chystam se objednat a jeste bych se rad zeptal na nejake drobnosti:
chci variantu s hornim zvednutym railem ( stejnou, co ma Erunamo ).
planuji nechat orig. miridla ( v pripade, ze bych si nezvykl, mam doma sadu sklopnych mbus na vymenu )
primarne chci pouzivat mech. miridla, je to vetsi zabava, ale kolimator bych casem taky poridil.
takze:
dotaz c.1 - jak vysoke jsou ty orig. miridla? dala by se mezi ne ( blize k zaveru ) dat kolmo lista a na ni vedle nich ( mimo osu hlavne ) kolimator ( nebo proste rovnou kolimator se sikmou montazi )
dotaz c.2 - je mozne pouzit zbran i pri sklopene pazbe typu bren? resp. te, co ma Erunamo
dotaz c.3 - vyresili jste nejak uspokojive s timto typem pazby poutko na ponos remen?
Diky moc za informace
chystam se objednat a jeste bych se rad zeptal na nejake drobnosti:
chci variantu s hornim zvednutym railem ( stejnou, co ma Erunamo ).
planuji nechat orig. miridla ( v pripade, ze bych si nezvykl, mam doma sadu sklopnych mbus na vymenu )
primarne chci pouzivat mech. miridla, je to vetsi zabava, ale kolimator bych casem taky poridil.
takze:
dotaz c.1 - jak vysoke jsou ty orig. miridla? dala by se mezi ne ( blize k zaveru ) dat kolmo lista a na ni vedle nich ( mimo osu hlavne ) kolimator ( nebo proste rovnou kolimator se sikmou montazi )
dotaz c.2 - je mozne pouzit zbran i pri sklopene pazbe typu bren? resp. te, co ma Erunamo
dotaz c.3 - vyresili jste nejak uspokojive s timto typem pazby poutko na ponos remen?
Diky moc za informace

- Bak
Příspěvek#130 » čtv 24. bře 2016, 15:18
S dotazem 1 ti nepomůžu.
D2: Mozne to je, ale pazba docela zakrývá vyhozni okénko. Zkusil jsem se sklopenou pazbou vystřelit neco kolem 20ti ran, bez problémů, ale o pazbu si hilzny cinkly, myslim, ze by to mohlo působit závadu, tudíž se přikláním spis k tomu, nestrilet se sklopenou pazbou, nevhodnost viz.1.obr.
D3, poutko jsem vyresil od výrobce Fab Defence v kombinaci s jednobodem, viz.2.obr.
D2: Mozne to je, ale pazba docela zakrývá vyhozni okénko. Zkusil jsem se sklopenou pazbou vystřelit neco kolem 20ti ran, bez problémů, ale o pazbu si hilzny cinkly, myslim, ze by to mohlo působit závadu, tudíž se přikláním spis k tomu, nestrilet se sklopenou pazbou, nevhodnost viz.1.obr.
D3, poutko jsem vyresil od výrobce Fab Defence v kombinaci s jednobodem, viz.2.obr.
- Bak
Příspěvek#132 » čtv 24. bře 2016, 15:53
Nebrání, mám sklopná mířidla Fab Defence, na předchozích foto ve sklopeném stavu pro použití kolimátoru. Po vyklopení jsou nad horní hranou kolimátoru, tudíž umožní pohodlně střelbu přes mířidla a kolimec se tam neplete. Poutko má podobnou výšku jako sklopená mířidla.
- b_ad_a
- Bak
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva