CZUB Scorpion EVO 3 S1

Samonabíjecí pušky
Letec 12

Příspěvek#706 » pon 24. črc 2023, 15:21

HBI.png

Takhle to má HBI
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

zhrd

Příspěvek#707 » pon 24. črc 2023, 15:33

A Ascalonl to má bez podložky, ale zase má jiný konec toho delšího konce pružiny.
https://www.ascalon-arms.cz/scorpion-ev ... n-spouste/

Embory

Příspěvek#708 » pon 24. črc 2023, 15:46

Zahnuta pruzinka ascalon nedovoli to proklouznuti.Stejne tak ta podlozka udela stejnou sluzbu.Ja ji taky nemel a pridal jsem ji z nejakeho elektrospotrebice.Videl jsem to prave u HBI.Sezenu casem nerezovou.Dokonce jsem nekde videl,ze ji tam ani u HBI nekdo nedal a nedela mu to potize.Druhemu zase ano.Ja ji pridal rovnou a odsadil jsem tim tu pruzinku vic ke stredu stene spoustaku a pekne se srovnala podel sten.Jinak byla hodne sikmo a vadilo mi jak se naklani do boku proti stenam a jakoby zadira.Dal jsem vetsi podlozku a ubrousil jsem mikrobruskou jednu stranu podlozky do roviny.

zhrd

Příspěvek#709 » čtv 27. črc 2023, 05:19

Podložku jsem přidal (musel jsme také ubrousit, ta díra je dost nízko) a vypadá to fakt dobře, přesně, jak píšeš. Příští týden vyzkouším na střelnici.
Děkuji za radu/zkušenost.

Embory

Příspěvek#710 » čtv 27. črc 2023, 12:04

Ten cep je hodne dole a aby se zachovala funkce vedeni pruzinky co nejvyse,je treba ji ubrousit.Udelal jsi dobre.At slouzi jen k radosti.Me procvakla pruzinka uz na sucho pri zkouseni u nove hned po instalaci a od vlozeni te podlozky uz ne.Premyslel jsem i o ascalonu pruzinkach.Maji to zajimave vymysleny s tim hackem.Je videt,ze u toho premysli.Ale i kdyz se plati za napad,400 za napad dvou pruzinek se mi zda moc.Nelibi se mi ta vinuta druha pruzinka od nich.Treba vratnou pruzinu zaveru 125% jsem vyzkousel a zatim jsem ji vyndal.Me deti s ni Evo nenatahnou.I kdyz kultivovanost chodu dobra.Vite nekdo o batohu,nebo tasce,ktera by se dala hodit na zada a vesla by se do nej verze Carbin,ktera ma slozena na delku 66,5cm?Nic co napovi,ze je uvnitr zbran.

Ricous

Příspěvek#711 » čtv 27. črc 2023, 17:39

Embory: prosím tě, ta 125% vratná pružina, je to znát oproti tovární?

Embory

Příspěvek#712 » čtv 27. črc 2023, 18:04

V nedeli vyzkousim,mozna budu mit cas.Pruzinu jsem vrazil rovnou do novyho Eva a az tam jsem zjistil,ze deti doma natahli origo pruzinu ,ale na strelnici jsem mel uz tu silnejsi a tu nenatahli. Ani holka a ani kluk.Takze srovnani zatim nemam.Ale chovalo se to vazne pekne.Dostal jsem taky pouceni,ze kdyz udelam slabsi laboraci,tak diky pruzine se nemusi pretahnout zaver a nemusi vyhodit nabojnici.Takze neresim a kuli detem jsem pri cisteni vratil slabsi origo.Dam vedet.Vemu sebou i silnejsi,je to vymeneny za par minut.Ale kdyz to je pruzina a ne tlumic,tak bude rozdil znat hlavne pri hodne rychly palbe.To je ale zatim teorie.

Letec 12

Příspěvek#713 » čtv 27. črc 2023, 18:45

Trochu by s tím přetahováním mohla pomoci delší napínací páka, nebo ta sklopná. Líp se drží a snadněji se ovládá.

Embory

Příspěvek#714 » čtv 27. črc 2023, 19:37

Ano,dival jsem se na ne.Diky za info.Sklopna se mi zda jako takova dalsi serepeticka na naveseni navic a ta kulata je bomba,neni nikde skladem.Nechci ale zadnou teleskopickou,ale tu co prodaval toparmyshop neteleskopickou.Zrejme ascalon starsi verze.Osobne na jakekoli zbrane jsem zastancem jen funkcnich minimalnich uprav.Zadna tritia a podobne a nemam rad to navesovani vsech moznych serepeticek navic a do nich mi i sklopna zapada.V jednoduchosti je kouzlo.To Evo je a rad bych ho jednoduchy zachoval.Stejne tak Uzi.Vzdycky me mrzi,kdyz nekdo na nadherny stary Uzi navesi listy ze vsech stran.To je proste nadherny tak jak ho stvorili.Ale chapu,ze kazdej ma rad neco jinyho a zvlast chlap si chce svyho milacka potunit a pochlubit se se svou radosti.

Letec 12

Příspěvek#715 » čtv 27. črc 2023, 19:59

Embory

Příspěvek#716 » čtv 27. črc 2023, 20:08

Tvar vypada zajimave.Pokusim se najit nejaky videa jak sedi komu v ruce.

CzechJoker

Příspěvek#717 » ned 30. črc 2023, 12:05

Je tohle vymlácení od kladiva normální?

DSC03178.JPG
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

JYbour

Příspěvek#718 » ned 30. črc 2023, 12:41

Těchto fotek je všude možně na netu spousta, někdo to má víc, někdo míň.

CzechJoker

Příspěvek#719 » ned 30. črc 2023, 14:14

OK, já neviděl ani jednu a přemýšlel jsem, jestli je to chyba, nebo úmysl. Takže úmysl.

PetKar

Příspěvek#720 » ned 30. črc 2023, 15:54

Na Tube je par testu na vydrž EVA a co jsem zkoukl, tak po 10.000 výstřelech to tam obrázku vypadá úplně stejně.

Zpět na