CZUB Scorpion EVO 3 S1
Samonabíjecí pušky
- cipis
Příspěvek#556 » pon 22. kvě 2023, 13:45
No pozitivní je, že mi to tehdy na místě vyměnili, ale po x tisících to vypadá stejně. Ale střílí to.
Mačkání, tvrdost, reset, to je absolutně někde jinde, je to úplně super. Až se to rozmlátí tak, že to nebude střílet, tak jim to holt dovezu zase na výměnu, jsou z Brna a nebyl problém se domluvit.
Mačkání, tvrdost, reset, to je absolutně někde jinde, je to úplně super. Až se to rozmlátí tak, že to nebude střílet, tak jim to holt dovezu zase na výměnu, jsou z Brna a nebyl problém se domluvit.
- Letec 12
Příspěvek#558 » čtv 25. kvě 2023, 18:48
Ještě pár aktuálních postřehů k EVO3. Bavil jsem se se zástupcem CZUB a potvrdil (co jiného mohl říct), že se jedná jen o marketingovou akci. Minimálně letos se žádný další klon, nebo následovník EVO nechystá. Po tom co akce skončí se vyhodnotí a buď se v ní bude pokračovat, nebo přijdou časem i jiné. Vše je "ve hvězdách".
Sklopka s magnetem je jen na verzi Carabine, pokud ji někdo chce i na krátké verzi, tak jedině přes konfigurátor. Standardně je tam háček co drží pažbu v zavřeném stavu.
Na závěr jsem se ještě zeptal jestli se k nám do ČR chystá i verze EVO 3+ a na to mi sdělil, že je to pouze v režii a licenci CZ-USA a do ČR se dovoz ani výroba neplánuje.
Sklopka s magnetem je jen na verzi Carabine, pokud ji někdo chce i na krátké verzi, tak jedině přes konfigurátor. Standardně je tam háček co drží pažbu v zavřeném stavu.
Na závěr jsem se ještě zeptal jestli se k nám do ČR chystá i verze EVO 3+ a na to mi sdělil, že je to pouze v režii a licenci CZ-USA a do ČR se dovoz ani výroba neplánuje.
-
Jarda.Jezek - Příspěvky: 1346
- Jarda.Jezek
Příspěvek#559 » pát 26. kvě 2023, 05:22
Jestli fakt jen testují cenovou elasticitu poptávky, tak to jako spotřebitel doufám, že na to zareaguje tolik kupujících, aby jim vyšla poptávka velmi elastická. Pak, když jim nedojde, že v daném segmentu zahltili trh, mohli by to zopakovat třeba i u běžných pistolí, plošně a na delší dobu. To by byla radost pozorovat, jak klesá cenová hladina pistolí všech výrobců.
- Béďa
- N560
Příspěvek#561 » čtv 1. čer 2023, 14:07
Všiml jsem si, že na stránkách Habresta zmizelo u datumu dostupnosti 15.8.2023 (krátká verze Scorpiona) číslo, které upozorňovalo, že to datum platí až pro objednávky od čísla XXXX.
Znamená to, že tento datum již platí pro všechny, i ty s nižšími čísly než bylo XXXX?
Díky případně Sokarovi, pokud odpoví
Znamená to, že tento datum již platí pro všechny, i ty s nižšími čísly než bylo XXXX?
Díky případně Sokarovi, pokud odpoví

- mobil-man
- sokar
Příspěvek#563 » čtv 1. čer 2023, 15:18
Chlapi, věc se má tak že jsme ale absolutně přetížení, protože ten nápor je pekelný. V objednávkách je Vás dohromady vysoké stovky. Řešíme vše na vlny. Aktuálně dobíhá druhá. Příští týden třetí od čtvrtka. Následující týden 4+5 sloučená dohromady a pak další.... Vysomrovali jsme si co šlo. Na koho se kdy dostane nelze aktuálně říct, protože sem tam dojde storno, někdo nereaguje na výzvy k platbě před přepravou, někdo nemá čas a chce dodat až na Vánoce (jako fakt), někteří nemají nákupka atd, takže se to mění z hodiny na hodinu. Náš přepravce má do toho kontrolu od PČR, takže to nás taky tento týden brzdí v rozváženích k Vám domů. Dlouhé verze budou všechny do 20.6 skladem pro všechny co mají objednané a dál budeme určitý počet držet k okamžitému odběru. Krátké verze jsme zajistili několik set ks tak se dostalo na spoustu z vás dříve než 15.8. Zbraně chodí s různými zásobníky - někdy 10rd někdy 20 rd u těch krátkých a u těch dlouhých zpravidla jen 10rd. Proto je ani neuvádíme jak to dojde. Nejsou důležité, důležité je dostat gun. Náhradní zásobníky nejsou a byly problém už před touto akcí, která se rozjela víc než jsme čekali. Střelivo bereme po paletách (100k ks) a nestačí nám to. Pokud zbrojovka dodá co slíbila, vykryjeme všechny, jen nám to bude trvat a může docházet ke zpožděné komunikaci. Díky všem.
- mobil-man
- N560
- sokar
- Demero
- mobil-man
Příspěvek#570 » pát 9. čer 2023, 12:48
Tak mi scorpion právě dorazil. Překvapuje mě, že v základu jsou 2 zásobníky po 20 ranách, celý CZUB set na čištění 9x19 v pěkném balení a zpracování mi nepřijde tak špatné, jak uváděli někteří recenzenti. Vakl je v plastových dílech minimální, tak buď se časem zvětší, nebo naopak si to sedne.
Přišlo mi k tomu 1000 ks alsapro a Holosun HE503CU Elite.
Přišlo mi k tomu 1000 ks alsapro a Holosun HE503CU Elite.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí