Antreg ARS M4s
Samonabíjecí pušky
- Carlos1
- sokar
Příspěvek#663 » sob 26. úno 2022, 18:51
Carlos1 : Měděnka na pušce je správně. Nechává se tam na první střílení, resp se dává pryč po prvním střílení cca 100 ran alespoň jak se zbraň čistí. Slouží k snazšímu dosednutí a doleštění ploch. Puška tak jak je dodána je připravena k okamžité střelbě. Tedy tak jak se někteří mylně domnívají, puška není špinavá, ale je tam ta měděnka záměrně. Glock ji na zbraních mívá taky. Kdes pušku kupoval ? Já to většinou říkám, ale taky sem mohl zapomenout. 

- deewy
- sokar
Příspěvek#665 » ned 6. bře 2022, 18:42
Jo ASE UTRY už taky frčím a jsou super a na plynovku je to v podstatě alespoň za mě jasná volba. Antreg budu vědět datum tento týden protože se hošani vrací z IWA. Na pístovce bude taky ASE lepší protože je to prostě nízkotlaký tlumič, jenže kdo už má ARS, musel by měnit za usťovku od ASE a ta je na první pohled stran opracování a povrchovky strašná, co do průměru obludná tak, že u někoho nejde sundat předpažbí aniž by se nemusela úsťovka sundávat a ty uzamykací zuby po obvodu jsou ostré. Budem pak na střelnici porovnávat jak fow od ASE tak baffle od ARS a jsem sám zvědavý jaký tam bude rozdíl. Mě se na to od Antregu líbí to, že provedení je čisté, bez závitů, bez těsnění a šroubů co trčí a jde na pušky co se vyrobily roky zpět bez nutnosti hrabat do úsťovky. Kdo má plynovku ať nečeká a veme ASE UTRA. Bude lepší, ale zas se to nesmí přehánět. Měli jsme předváděčku ASE UTRA a byl tam gen1 flow a obyč baffle a oba z plynovky solidně dávkovaly do obličeje a nepoznal jsem výrazný rozdíll. 

- deewy
Příspěvek#668 » pát 11. bře 2022, 18:03
Může mi prosím někdo, kdo má Antreg a k tomu Ase utra dual s borelock uchycením napsat, jaký průměr má ustove zařízení v tom nejširším bodě?
Leží mi v hlavě to, co psal sokar a sice, že někomu nešlo sundat predpazbi. Vnitřní průměr Antreg predpazbi je 34 mm, pokud se potvrdí, že ustovka Ase je 29mm (což je neoficiální info,které jsem našel někde na netu), tak potom nevidím důvod, proč by to predpazbi nemělo jít sundavat....
Leží mi v hlavě to, co psal sokar a sice, že někomu nešlo sundat predpazbi. Vnitřní průměr Antreg predpazbi je 34 mm, pokud se potvrdí, že ustovka Ase je 29mm (což je neoficiální info,které jsem našel někde na netu), tak potom nevidím důvod, proč by to predpazbi nemělo jít sundavat....
- deewy
Příspěvek#669 » pát 11. bře 2022, 18:13
Yo a zítra si jdu konečně zase zabouchat, už se těším, střelivo je sice těžký sehnat, ale trénovat se musí.
Jinak mám odzkouseny a pravidelně susim s Mantis Blackbeard. Když se vyndava,tak je potřeba víc k sobě zmáčknout lower a upper. Je to v Antregu celkem na tesno.
Jinak doporučuji červený laser. Funguje totiž parádně i s dalšími systémy a software. Pokud si chce člověk vyborne zablbnout a ušetřit velký peníze tak doporučuji stáhnout SW projekt ARES, který je zdarma a svým obsahem se rovná cca 50tis Kč v porovnání s komerčnímy programy. Je to mazec dobrý, takový skoro Call od Duty
, ale místo myši má člověk skutečnou bambitku.
Sic je antreg těžší, tak takový trénování a střelba dynamiky z ruky, dá celkem zabrat a po hodině sušení je člověk celkem grogy.
Jinak mám odzkouseny a pravidelně susim s Mantis Blackbeard. Když se vyndava,tak je potřeba víc k sobě zmáčknout lower a upper. Je to v Antregu celkem na tesno.
Jinak doporučuji červený laser. Funguje totiž parádně i s dalšími systémy a software. Pokud si chce člověk vyborne zablbnout a ušetřit velký peníze tak doporučuji stáhnout SW projekt ARES, který je zdarma a svým obsahem se rovná cca 50tis Kč v porovnání s komerčnímy programy. Je to mazec dobrý, takový skoro Call od Duty

Sic je antreg těžší, tak takový trénování a střelba dynamiky z ruky, dá celkem zabrat a po hodině sušení je člověk celkem grogy.
- sokar
- deewy
- Lex_Luthor
- Lex_Luthor
Příspěvek#673 » úte 22. bře 2022, 13:36
Tak uz jsem na Instagramu zahledl prvni fotku tlumice (pominu ty z testovani, kde nebylo nic videt). Posle Antreg nejake dalsi / svoje fotky na IG / FB? Protoze to co jsem videl na te fotce (specificky uchyceni na flashhider) vypada fakt krasne. Plus samozrejme nejakou cenu. Diks
- Carlos1
- zooter
Příspěvek#675 » úte 22. bře 2022, 18:07
Carlos1 píše:Dle fotek mě překvapilo, že je u 12.5” extrémně malá mezera mezi uchycením tlumiče a koncem předpažbí. Předpokládám, že v Antregu např. s kmitáním hlavně počítali.
Bude tedy už dostupné oficiální info a video?
Ahoj, místa je tam opravdu dost. To nevim, co by to muselo dělat, aby to tak kmitalo. Kor ty jejich hlavně , žádný tužky.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí