AR15-obecně
Samonabíjecí pušky
- Machead
Příspěvek#1442 » čtv 26. zář 2019, 13:31
Dj Die: To je ale problem materialu a samotneho vyrobcu, nemozes to brat v globale.
Na takych PARkach tiez odchadza kde co, nuz ale ked si niekto robi zo zakaznikov blbcov ze im dodava v drahom smejde airsoft komponenty tak sa niet co divit.
Na takych PARkach tiez odchadza kde co, nuz ale ked si niekto robi zo zakaznikov blbcov ze im dodava v drahom smejde airsoft komponenty tak sa niet co divit.
Naposledy upravil(a) Machead dne čtv 26. zář 2019, 13:34, celkem upraveno 1 x.
- snackmc
Příspěvek#1443 » čtv 26. zář 2019, 13:34
izerS18 píše:Zarozak - bohuzel vymena jde pres nahlaseni poruchy a cekani na dodani dilu... Nic na koleni nesmis, pac zbran mas evidovanou atd. Je to jak v korporatu kdy misto nakupu noveho talire za par korun musis cekat mesic na schvaleni...
Nevidím důvod, proč bych si nemohl vyměnit vadný díl?
Pokud se nejená o zmenu funkce zbraně, nebo zásah do konstrukce, tak v tom není problém
- Machead
- DJ Die
- Miata
Příspěvek#1447 » ned 29. zář 2019, 11:02
Přidávám svoji zkušenost s PAR Spartan:
Když jsem zjistil, že Proarms nabízí možnost upgrade na standardní Mk3 zdarma, tak jsem si to mailem domluvil s p. Hofmannem. Zastavil jsem se v Nehvizdech osobně. Za 1/2 hodiny na počkání zdarma předěláno, výměna pružiny bufferu a pinu za lepší, celková kontrola zbraně...
Jinak na zbrani mám nastříleno jen 1500, protože mám i jiné zbraně a svůj čas mezi ně dělím.
...ale těch 1500 bylo zatím úplně bez problémů.
Když jsem zjistil, že Proarms nabízí možnost upgrade na standardní Mk3 zdarma, tak jsem si to mailem domluvil s p. Hofmannem. Zastavil jsem se v Nehvizdech osobně. Za 1/2 hodiny na počkání zdarma předěláno, výměna pružiny bufferu a pinu za lepší, celková kontrola zbraně...
Jinak na zbrani mám nastříleno jen 1500, protože mám i jiné zbraně a svůj čas mezi ně dělím.

- touslam
- zarozak
Příspěvek#1452 » stř 2. říj 2019, 20:40
Dává se tam tuk s molykou,ideálně ten šedý do homokloubů auta. Dává se tam proto,aby se závity v kontaktu hliník na hliník/hliník na ocel nezakously,proto aby barrel nut "neunesl" při dotahování extension a nestřihnul se index pin nebo nevymáčkla jeho drážka a někteří píšou i něco o tom,že to zabrání galvanické korozi mezi odřenými vlákny závitu a ocelí.......to je ale podle mě kravina
Taky samozřejmě jak psal 4mike. Primární cíl je nicméně nazakousnout hliníkový,tvrdě eloxovaný závit,což může být velmi snadné.
Když jsem si měnil předpažbí na MP 15,tak tam určitě byla a u smiťáka s ní nešetřili,bylo to všude a byl pořádně vymatlaný i extension,je to tuším i ve specifikacích
Taky samozřejmě jak psal 4mike. Primární cíl je nicméně nazakousnout hliníkový,tvrdě eloxovaný závit,což může být velmi snadné.
Když jsem si měnil předpažbí na MP 15,tak tam určitě byla a u smiťáka s ní nešetřili,bylo to všude a byl pořádně vymatlaný i extension,je to tuším i ve specifikacích
- Machead
Příspěvek#1453 » čtv 3. říj 2019, 06:40
Ako pisu ostatni vyssie, je to kvoli tomu ze hlavnova matica je ocel, upper (puzdro zaveru) je hlinik. Bez vazeliny by si mohol lahko strhnut zavit v puzdre zaveru.
Ja davam obycajnu loziskovu ciernu. Ono to je v principe jedno aku, len nech to je namazane pri zakrucani. A chce to momentovy kluc (aplikovany spravne s klucom pre maticu namontovany, pod 90° uhlom na momentak). Sila utiahnutia je okolo 48 N - 55 N.
Ja davam obycajnu loziskovu ciernu. Ono to je v principe jedno aku, len nech to je namazane pri zakrucani. A chce to momentovy kluc (aplikovany spravne s klucom pre maticu namontovany, pod 90° uhlom na momentak). Sila utiahnutia je okolo 48 N - 55 N.
- touslam
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX