AK 74 - použití kolimátoru, optiky
Samonabíjecí pušky
- MilanoX
Příspěvek#18 » pát 3. úno 2017, 14:49
Drželo, další seřizování jsem dělal až když jsou si koupil boční montáž.
Tuto: https://www.aliexpress.com/item/Tactical-AK-Series-Double-Picatinny-Weaver-Rails-QD-Side-Mount-Quick-Release-Style-fit-47-74/32364591847.html?spm=2114.13010708.0.0.PVJktI
Mám na ní kolimátor + magnifier a vesele to sundavám a dávám zpět a nástřel to drží perfektně.
Tuto: https://www.aliexpress.com/item/Tactical-AK-Series-Double-Picatinny-Weaver-Rails-QD-Side-Mount-Quick-Release-Style-fit-47-74/32364591847.html?spm=2114.13010708.0.0.PVJktI
Mám na ní kolimátor + magnifier a vesele to sundavám a dávám zpět a nástřel to drží perfektně.
- Heki
Příspěvek#19 » pát 3. úno 2017, 18:32
Do toho kolimce asi tedy půjdu. Montáž bych nejradějc sehnal přímo na galil - protože ten má z levé strany na to z výroby rybinu. Blbé je, že to je takový patvar, že tam pasuje buď origo montáž nebo nějaká aftermarketová, ale přímo na galil, která to uchycení kopíruje - ale u nás to nikdo nedělá a z ciziny je to drahé a i tak se to blbě shání.
-
gruppe.drei - Příspěvky: 3
- gruppe.drei
Příspěvek#20 » čtv 9. črc 2020, 07:47
Zdravím,
máte někdo zkušenost s kolimátorem Vortex Spitfire AR 1x na AK, resp. AKS-74U? Jde mi o to, jestli je ten kolimátor kompatibilní na tomto AK. Znejistěl mě přídomek "AR" v názvu kolimátoru.
Jednalo by se o umístění na tuto lištu - https://www.rrarms.cz/zakaznici-z-ceske ... kolimator/
máte někdo zkušenost s kolimátorem Vortex Spitfire AR 1x na AK, resp. AKS-74U? Jde mi o to, jestli je ten kolimátor kompatibilní na tomto AK. Znejistěl mě přídomek "AR" v názvu kolimátoru.
Jednalo by se o umístění na tuto lištu - https://www.rrarms.cz/zakaznici-z-ceske ... kolimator/
- hasich
Příspěvek#23 » pát 25. zář 2020, 14:02
ahoj,koupil jsem ak 74 bsr. dal jsem na to spitfire 3* po doporučení ,chtěl jsem tam dat ten spifire 1* kvůli ceně,ale nakonec jsem to rozdýchal a dal jsem si poradit s tím třikrát přiblíženým. Je to moje první puška tak to nemohu srovnat, ale jsem hodně překvapený jak je to přesné ,střílel jsem z toho poprvé na 50m a bylo to rozladěné ,postupně se mi to dařilo ladit ke středu.na konci jak jsem byl spokojen s laděním na 50m, odnesl terč na 100metrů a dal posledních 6 výstřelu docela na rychlo ,nejsou lepené jsou na středu. Ty 7,8, jsou ještě na 50m. Samozřejmě s bipodem,řekl bych na 200metrů to taky půjde,určitě to zajdu vyzkoušet na větší vzdálenost.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- hasich
Příspěvek#29 » ned 11. říj 2020, 09:09
přidám ještě pár fotek k tomu kolimátoru, snažil jsem se to odfotit ale nejde do pěkně ,jde to vidět rozhodně lépe. Ještě přídávám výsledky na 200m,jsou tam soustřely po 5 k, pak sem střílel po 3k a po 1k,trošku sem to honil po terči a zkoušel to doklikat. zkušený by z toho dostal víc.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí