Tipy pro nákup Colt Detective Special

Krátké vícehlavňové zbraně
DesertEagle

Příspěvek#46 » ned 6. dub 2025, 09:51

V ZS máš pěknou ilustrační fotku, tak budeš nakupovat s krásným pocitem krásné zbraně :-)

kolombo

Příspěvek#47 » ned 6. dub 2025, 11:50

Je to ta samá fotka, co mají na stránkách i tady :-)

Ta cena je prakticky stejná, pokud dobře počítám, protože do Zásilkovny mi to nepošlou a pokud tam pojedu, cena se tím srovná.

Murphy

Příspěvek#48 » ned 6. dub 2025, 15:22

kolombo píše:No, to se na e-shopu z USA řeší docela blbě, co?

To nesedici bylo ze Solenic, finalne jsem koupil osobne u Kentaura. Ten sedi, ale otaceni zdrzuje a nenasel jsem zadny jednoduchy grif, jak to chytnout.
Ale KLCR je asi trisku atyp.

kolombo

Příspěvek#49 » ned 6. dub 2025, 15:42

No, pokud bych to vzal na LOS, tak budu asi pomalej, pokud na "akční" mezi mířenkáře, tak budu rychlej dost :-)

Spíše mi jde o to, aby to pasovalo napoprvé :-)

Murphy

Příspěvek#50 » pon 7. dub 2025, 06:02

Jestli koupis revolver, zkus vazne ty pasky.
Je to par korun a hlavne - jsou skladne. Aktualne jich nan na dve krabicky. Prijdu na strelnici a neresim jednotlive naboje. Znacne to zprijemnuje strelbu.
Tolik nabijecu kupovat asi nebudes a jejich nabijeni Ti ve finale sebere vic casu - napaskovat jednotlivci nabijec, pak nabijecem zbran.
A v mezicase muzes hledat na brownells a forech, abys mel zajistenou kompatibilitu.
Rozdil mezi paskem a nabijecem bude 2 az 3 vteriny. Je to prave ten casovy interval, kvuli kteremu prijdes o bednu? 8-)

Jarda.Jezek

Příspěvek#51 » pon 7. dub 2025, 06:40

Malorevolverář v LOSu přebíjí dvakrát. Pokud má vhodný revolver a umí to, s nabíječi nebo klipy je skoro tak rychlý jako pistoláři. S gumovými pásky konkurovat nejde. I kdyby byla pravda, že rozdíl jsou 3s (bude to víc), je to 6s rozdílu. To na některých situacích udělá několik desítek procent. Takže je téměř jisté, že přijde o bednu, pokud se sejde 4-5 malorevolverářů. Což se na pohárovém závodě nesejde. Tam se možná potkají tři, vetšinou ani ti ne. Z toho důvodu sice o bednu nejspíš přijít nemůže ani ten poslední, ale počítají se procenta a na těch se vliv gumového pásku projeví.

Murphy

Příspěvek#52 » pon 7. dub 2025, 06:49

Ale tohle je 6ranny. Takze nejspis jedno prebijeni.

Jarda.Jezek

Příspěvek#53 » pon 7. dub 2025, 08:04

Až do chvíle, kdy mineš, nebo kdy se ti hodí při přesunu radši přebít pro jistotu.

MM

Příspěvek#54 » pon 7. dub 2025, 08:07

Jarda.Jezek píše:Malorevolverář v LOSu přebíjí dvakrát.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ... hlavne u cloveka co s tym chce zacat by som pocet ran a pocet zasahov nedaval 1:1 . Pardon za OT.

Murphy

Příspěvek#55 » pon 7. dub 2025, 09:02

Vida, myslel jsem, ze maly revolver je max 5 ran, ale ono to je jinak:
Malý revolver – Max. šestiranný revolver ráže min. .22 LR s délkou hlavně do 3“ (tj. 77 mm) nebo revolvery (modely nebo typy) přímo uvedené v příloze 6 pravidel LOS.[1] Zbraň může být nabita v prvním válci nejvýše 5 náboji, další nabíjení není omezováno.

A jinak je to i s razi...
Takze bych to mohl v LOSu zkusit i s NAA.
Brr, hrozna predstava. 8-)

kolombo

Příspěvek#56 » pon 7. dub 2025, 15:20

Jarda.Jezek píše:Až do chvíle, kdy mineš, nebo kdy se ti hodí při přesunu radši přebít pro jistotu.

U mne to hrozí jen u poprů. protože jinak ty zásahy nevidím :-)
Ale pokud bych s tím LOS fakt střílel, bude to velká početní úloha, to přebíjení :-)

oldglock

Příspěvek#57 » stř 9. dub 2025, 15:18

Tyto revolvery jsem měl postupně dva. Oba perfektně zpracované a v perfektním stavu (krasný hluboký brynyr). Akorát prvni měl nepatrně pretocenou hlaveň. Na to je dobré si dát bacha. Po 89. si to kupovali lidé, kterým se to pak x let valelo v šuplíku a v komisi se daly sehnat krasný kousky vč původního příslušenství. I dnes se dají sehnat velmi zachovalé kousky. Pravda, cena se pohybuje okolo 10tis. Osobně bych preferoval origo gumové střenky. Střílení je poměrně fajn a i na 25m se dá pěkně trefovat.

Gimpel

Příspěvek#58 » čtv 10. dub 2025, 08:00

.......... ,,Oba perfektně zpracované" .........

Potkal jsem jakéhosi starého a malého Colta a přesně to samé.

.......... ,,Akorát prvni měl nepatrně pretocenou hlaveň." .........

Na toto pozor, přetočená vadí vždy. Nedotočená je rozhodně lepší možnost (ze dvou špatných).

Zpět na