Makarov

Pistole, které nepatří do žádné z ostatních kategorií
marinakus

Příspěvek#1051 » čtv 24. bře 2016, 18:37

Dají se různé věci. Solidní prodejce po vysvětlení situace a složení zálohy zbraň podrží. Je případně možno i zbraň kompletně zaplatit předem a vyzvednout ji až po obdržení ZP a NP, někde i konkrétní kus. Vše je jen o domluvě a ochotě.

pelanj

Příspěvek#1052 » čtv 24. bře 2016, 20:09

Když se domluvíš a zaplatíš 100% zálohu, tak by ti tam ty zbraně mohli chvíli nechat. Sám jsem tam takhle kdysi jednu zbraň těsně před vydáním ZP kupoval. Pak jsem jim akorát poslal NP a když jsem měl cestu kolem, tak jsem si ji vyzvedl.

mikymoto

Příspěvek#1053 » čtv 24. bře 2016, 20:36

> pitrsm
Nevím jak přímo v Zeleném sportu - mají toho celkem dost (zavážejí snad půlku ČR), ale menší obchodníci v okolí by Ti měli vyjít vstříc. Nevím odkud jsi, ale kousek od ZS je pan Jiruše (firma Munitop), na kterého hodně lidí pěje chválu.

marinakus

Příspěvek#1054 » čtv 24. bře 2016, 20:49

Tvl, když si zbraň zaplatím předem plnou pálkou a domluvím podmínky, tak by asi neměl být prodejce, který na to nebude slyšet. Svoje peníze už má a v žádném případě o ně nepřijde.

pelanj

Příspěvek#1055 » čtv 24. bře 2016, 23:09

Jak jsem psal, mě vyšli vstříc přímo v ZS. Poslali zálohovou fakturu. Já zaplatil a vše proběhlo hladce, i když cestu kolem jsem měl asi až za dva měsíce.

pitrsm

Příspěvek#1056 » čtv 24. bře 2016, 23:36

Díky všem za reakce. Šlo mi hlavně o reálné zkušenosti s nákupem v ZS. Z informací zde na fóru jsem vyrozuměl, že je to víceméně velkoobchod, který se asi jedním zákazníkem s nestandardními požadavky moc zabývat nebude.
Každopádně to asi lze viz. zkušenosti pelanj, takže se s nimi zkusím domluvit.

Také díky mikymoto za tip na Munitop. Asi taky dobrá možnost řešení. Bydlím teď sice ve středních Čechách, ale dříve jsem bydlel u V. Mýta, jezdím tam a není problém tam kdykoliv zajet.

A samozřejmě také zkusím zda ZP nebude vystaven dříve než za avizovaný měsíc.

LAKIM

Příspěvek#1057 » pon 28. bře 2016, 18:17

Zdravím , tak jsou tady Bulharské Makarovy za 3900 kč . Dva zásobníky a pouzdro . Já jsem před nedávnem koupil Bulhara v papírové krabičce napatlaný vazelínou taky s druhým zásobníkem , pocházející taky ze ZS , ale bohužel za 6100 kč . Sakra že jsem si nepočkal . Je to uloženka a chodí dobře . Přesnost je dobrá - co ruce dovolí . Mám ji na nošení , a na to je skvělá . Velice dobře se nosí . Nosím ji ve vnitřní Dastě s našitou kůží na pažbičku .

guttata

Příspěvek#1058 » úte 29. bře 2016, 00:56

Zdravím vespolek. Jsem taky jeden z těch, co řeší miřidla. Na takové jako jsou na stránce 29 nejsem dost šikovný, ale přemýšlím o 3D tisku. Neřešili jste to už někdo? A nemáte někdo výkres původních mířidel s rozměry? Myslím tím především rozměry kapsy na mušku a rybiny na hledí. Nechce se mi rozebírat mazlíka jen abych to změřil...

Georg

Příspěvek#1059 » úte 29. bře 2016, 17:45

guttata píše:...... A nemáte někdo výkres původních mířidel s rozměry? Myslím tím především rozměry kapsy na mušku a rybiny na hledí. Nechce se mi rozebírat mazlíka jen abych to změřil...

Tak "mazlíka" rozebírat nemusíš, protože bys ho jen tak nerozebral. Abych to upřesnil, z tvého příspěvku jsem pochopil, že by jsi chtěl rozebírat mušku, že ? Tak tady tě asi zklamu. U Maka (aspoň u toho ze Sovětského svazu) je muška součástí závěru. Přesněji - muška a závěr jsou frézovány z jednoho kusu. Ta výměna ze strany 29 byla provedena na CNC stroji. Možná by to chtělo přečíst celé.

guttata

Příspěvek#1060 » úte 29. bře 2016, 18:03

Ta poslední věta celkem zbytečná, ale zas proč si nerýpnout, když je to gratis... Četl jsem to celé a pochopil jsem to tak, že CNC byla výroba miřidel. Muška do přesné kapsy a nejsem si jistý jestli do kapsy, která tam byla, nebo jestli ji musel vyrobit. Ale jestli máš pravdu, je to trochu komplikace... :-)

Walt

Příspěvek#1061 » stř 30. bře 2016, 00:25

ZS pise
Pistole PM63 Makarov budou v prodeji 6.dubna, čekáme na tormentaci ČÚZZS. Celá dodávka je již rozebraná, ale v nejbližší době dovezeme ještě nějaké mírně použité od bulharské policie.

guttata

Příspěvek#1062 » stř 6. dub 2016, 20:11

Kluci Makarováci, nebydlíte někdo na Liberecku, Jablonecku? Chtěl bych pouzdro od RH holsters, ale nedaří se mi tam dostat abych jim půjčil zbraň na otisk. Zatím Makarova nemají. Tak jestli byste tam někdo místní neskočili udělat otisk... Díky.

winter97

Příspěvek#1063 » stř 6. dub 2016, 23:18

guttata píše:Kluci Makarováci, nebydlíte někdo na Liberecku, Jablonecku? Chtěl bych pouzdro od RH holsters, ale nedaří se mi tam dostat abych jim půjčil zbraň na otisk. Zatím Makarova nemají. Tak jestli byste tam někdo místní neskočili udělat otisk... Díky.

Když bys někoho sehnal dej vědět... taky to tam mam trošku z ruky :D :)

guttata

Příspěvek#1064 » čtv 7. dub 2016, 00:09

No to já bych tu zveřejnil že už mají otisk... Anebo někdo z ostravských Makarónistů že by zašel do Huck Finn? Myslím že mezi nimi nebude moc rozdíl, je mi asi jedno kde objednám...

Walt

Příspěvek#1065 » čtv 7. dub 2016, 13:56

ZS ma v nabidce "PM63 Makarov Chrom 9mm pistole"
Samonabíjecí pistole Makarov ráže 9mm Makarov z bulharské licenční výroby. Chromované provedení, 2x zásobník 8ran, vytěrák, pouzdro. Velmi dobrý stav.

Zpět na