Luger P08 Parabellum
Pistole, které nepatří do žádné z ostatních kategorií
- Francis
- Old Death
Příspěvek#35 » ned 23. lis 2014, 22:37
sided píše:jo, bez problémů, jen je potřeba komunikovat mailem ale jde to i v angličtině
zdravím Siled.
Měl bych dotaz potřeboval bych tam koupit na P-08 díl číslo 41 za 18 euro.Nikdy jsem takle nic nekupoval,je to vnitřek pružiny v pažbě,tento díl mi chybí.Děkuji za odpověď
Old Death
- chacal
Příspěvek#37 » sob 27. pro 2014, 13:33
Zdravím příznivce téhle super pistole. Prosím vás, viděl – ošahal – odzkoušel někdo v reálu verzi od Mitchell arms? Nebo jí dokonce někdo vlastní
Všude na forech jsou jen teze
, že "jedna babka povídala, že to stojí za houbeles". Ale reálná zkušenost pisatelů je nulová a to se mi až nechce věřit, že když jde o tak legendární věcičku, že to nikdo neměl od Mitchell arms v tlapkách. Ptám se proto, že bych do toho šel (nerez mi až tak nevadí), ale nesmí to být z bláta. Dík.

- folll
Příspěvek#38 » úte 23. čer 2015, 12:21
Ahoj, zdravím. Měl bych dotaz na nějaké odborníky z vašich řad. Podědil jsem Parabellum P08 rv. 1917, výrobce DWM. Pistoli jsem zlegalizoval, postavil na papíry a udělal zkušebnu. Teď je to klasická střelbyschopná pistole kat. B. Je kompletně sčíslovaná. Řekl by mi někdo, kolik zhruba může mít cenu, kdybych jí náhodou chtěl prodat? Děkuju Petr
- marinakus
- folll
- Střelec
Příspěvek#45 » pát 17. úno 2017, 18:24
Dobrý den,
ZP mám teprve chvíli, v první řadě jsem jej dělal pro myslivost a vzhledem k tomu, že jsem před časem zbraně i podědil, tak bych měl dotaz na ocenění.
Mezi loveckými zbraněmi, které jsem zdědil, byly i dvě pistole, jedna ČZ75B a pak právě Mauser P08.
Pistole je v celkově dobrém technickém stavu, žádné stopy koroze. Pán na policii mi říkal, že povrchová úprava pravděpodobně nebude původní.
V průkazu zbraně je uvedeno Mauser, tomu by měla odpovídat značka na závěru ,,42", jak mi dělil policista. Na komoře je rok výroby 1939
čísla zbraně jsou stejná, jen číslo zásobníku nesedí s pistolí. Hlaveň není v nejlepším stavu, je matná, ale drážky jsou vidět, pistole je bez zkušebny, tedy kategorie A, vzhledem k tomu, že mám zbroják jen na skupiny C a E, tak ji nemůžu stejně vlastnit, sběratelství jako takové jde mimo mě, takže bych chtěl pistoli prodat.
Kvalitní fotky momentálně nemám, pistole je uložena na policii. Vzhledem k tomu, že je pistole uložena 60 km od mého bydliště, tak to nějak rychle nebude (nepočítám-li 2 fotky pořízené na mobil)
Dalo by se zhruba podle poskytnutých informací nastínit cenu? Kvalitnější fotky kdyžtak při první příležitosti pořídím a dodám.
ZP mám teprve chvíli, v první řadě jsem jej dělal pro myslivost a vzhledem k tomu, že jsem před časem zbraně i podědil, tak bych měl dotaz na ocenění.
Mezi loveckými zbraněmi, které jsem zdědil, byly i dvě pistole, jedna ČZ75B a pak právě Mauser P08.
Pistole je v celkově dobrém technickém stavu, žádné stopy koroze. Pán na policii mi říkal, že povrchová úprava pravděpodobně nebude původní.
V průkazu zbraně je uvedeno Mauser, tomu by měla odpovídat značka na závěru ,,42", jak mi dělil policista. Na komoře je rok výroby 1939
čísla zbraně jsou stejná, jen číslo zásobníku nesedí s pistolí. Hlaveň není v nejlepším stavu, je matná, ale drážky jsou vidět, pistole je bez zkušebny, tedy kategorie A, vzhledem k tomu, že mám zbroják jen na skupiny C a E, tak ji nemůžu stejně vlastnit, sběratelství jako takové jde mimo mě, takže bych chtěl pistoli prodat.
Kvalitní fotky momentálně nemám, pistole je uložena na policii. Vzhledem k tomu, že je pistole uložena 60 km od mého bydliště, tak to nějak rychle nebude (nepočítám-li 2 fotky pořízené na mobil)
Dalo by se zhruba podle poskytnutých informací nastínit cenu? Kvalitnější fotky kdyžtak při první příležitosti pořídím a dodám.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí