Makarov
Pistole, které nepatří do žádné z ostatních kategorií
- Patriot
Příspěvek#887 » ned 9. lis 2014, 12:26
Zdravím všechny Makarovce.Sháním právě tuto pistoli a narazil jsem na prodejce kde bych tuto pistoli mohl koupit,jen mě trochu zaráží co je napsáno u pistole:Východoněmecká licenční výroba sovětské pistole PM63. Podstatně lepší zpracování nežli sovětský originál. Původní povrch, chromovaný vývrt, originální kožené pouzdro, rezervní zásobník. Trochu mě mate to ohledně zpracování lepší nežli sovětský originál a pak původní povrch tak zda by jste mi nemohli Vy zasvěcení k tomu něco říci.A taky cena je dost vysoko cca 9000,-kč tak si říkám zda to není hodně,dá se sehnat i za méně ale zase zbraň je opravdu v super stavu. 
-
Kublajchán - Příspěvky: 171
- Kublajchán
Příspěvek#888 » ned 9. lis 2014, 14:06
Patriot: já zase slyšel, že nejlepší Makarov je bulharský. Je to fuk, jestli je sovětský, bulharský nebo východoněmecký, kvalita je stejná a pokud náhodou ne, nepoznáš rozdíl. PM63 je polský samopal. Hodně lidí používá tento název pro Makarov - správně je to Pistole Makarova, tedy PM. Nic víc. Chromovaný vývrt mají všechny Makarovy. K povrchovce - je to jedno. Když bude nová, je to lepší. Když ne, nevadí. Pokud ho budeš nosit, stejně se ošoupe. Cena je přemrštěná. Dá se sehnat od 5000.
- Patriot
Příspěvek#889 » ned 9. lis 2014, 18:55
Tak jasně každý kdo jej má bude tvrdit že ten nebo onen je lepší.mě spíše zajímalo to co je tam napsáno a jaká je tam fotka můžeš se podívat že jsem ti nelhal:www.zelenysport.cz/pistole/pm63-makarov-ddr-pistole
Jinak vím že se dají sehnat levnější budu muset hledat
Jinak vím že se dají sehnat levnější budu muset hledat
- johnnyjak
Příspěvek#890 » ned 9. lis 2014, 19:10
země původu už se tu řešily: viewtopic.php?p=51241#p51241
- mikymoto
Příspěvek#891 » ned 9. lis 2014, 22:43
>Patriot
Taky jsem koukal na toho v Zeleným sportu a řešili jsme to i v tomto fóru. Nakonec jsem uznal, že 9 litrů je za to prostě moc. A tvrzení o lepším zpracování je hezké, ale pravej makarov je prostě jen ten ruskej
Navíc nevím co by na tý pistoli mělo být lépe zpracovaný. Hlaveň to má pevnou - chromovanou a vůle v drážkách je minimální. Zbytek jsou součástky poskládaný jako tetris, na který nepotřebuješ žádnej spešl vercajk.
Vem co bude po ruce (asi nejlíp Rusa nebo Bulhara, Číňanem si jistý nejsem) a pokud si budeš jistej, že Ti sedí perfektně a nechceš jinou, tak si potom kup třeba i toho němce. Radči bych ale být Tebou rozdíl v ceně prostřílel.
Taky jsem koukal na toho v Zeleným sportu a řešili jsme to i v tomto fóru. Nakonec jsem uznal, že 9 litrů je za to prostě moc. A tvrzení o lepším zpracování je hezké, ale pravej makarov je prostě jen ten ruskej
Navíc nevím co by na tý pistoli mělo být lépe zpracovaný. Hlaveň to má pevnou - chromovanou a vůle v drážkách je minimální. Zbytek jsou součástky poskládaný jako tetris, na který nepotřebuješ žádnej spešl vercajk.
Vem co bude po ruce (asi nejlíp Rusa nebo Bulhara, Číňanem si jistý nejsem) a pokud si budeš jistej, že Ti sedí perfektně a nechceš jinou, tak si potom kup třeba i toho němce. Radči bych ale být Tebou rozdíl v ceně prostřílel.
- Bohuliby
- Patriot
- mikymoto
Příspěvek#896 » ned 9. lis 2014, 23:50
No pokud Ti nevadí dojet 50 km (jsi-li z Ostravy), tak tady jeden kousek je
http://www.armyshop-karasek.cz/makarov-p-564.html
Teda alespoň podle web stránek - radči bych si nejdřív zavolal a nechal rezervovat.
http://www.armyshop-karasek.cz/makarov-p-564.html
Teda alespoň podle web stránek - radči bych si nejdřív zavolal a nechal rezervovat.
- Patriot
Příspěvek#897 » pon 10. lis 2014, 08:41
No mě nevadí si zajet pro zbraň třeba přes celou republiku pokud ta koupě opravdu za to stojí tak je to radost spojená s výletem
No v prvé řadě musím udělat zkoušku která na mě čeká 25.listopadu a pak teprve koupit zbraň ale člověk je už natěšený a tak už dopředu čte,kouká kde co je co by se mu hodilo na střelbu.Jasně nepojedu naslepo a zavolal bych 
-
traktorista - Příspěvky: 10
- traktorista
Příspěvek#898 » pon 19. led 2015, 13:56
http://www.beareka.cz/beareka/eshop/1-1 ... ada-CP8341 zase se jeden objevil . )
- mikymoto
Příspěvek#899 » pon 19. led 2015, 22:07
No tak na to bacha - to už je zřejmě novovýroba a ne origoš. Podle informací z jiných serverů je lepší vzít původního rusáka (údajně lepší zpracování a snad i materiál).
Taky jsem chvíli hledal a našel. Co chvíli se objeví nějakej na prodej v inzerátech na huntingu.
Taky jsem chvíli hledal a našel. Co chvíli se objeví nějakej na prodej v inzerátech na huntingu.
- tempest
Příspěvek#900 » úte 20. led 2015, 07:20
Nejsem PMkář, ale docela mne tyhle pistole zaujaly. Přiznávám, že jsem byl líný pročítat všech 60stran, tak kdybych opakova už jednou položené otázky, tak se omlouvám:
1) Máte někdo porovnání PM vz. FEG Pa-63?
2) Jak je to z roky výroby a kvalitou Maků? Narazil jsem na netu na jednoho z r. 1991, což mne trochu překvapilo...
1) Máte někdo porovnání PM vz. FEG Pa-63?
2) Jak je to z roky výroby a kvalitou Maků? Narazil jsem na netu na jednoho z r. 1991, což mne trochu překvapilo...
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí