Makarov

Pistole, které nepatří do žádné z ostatních kategorií

Mr.Romanovič

Příspěvek#886 » pon 3. lis 2014, 06:17

Pánové neodolal jsem a musel jsem si HO pořídit 8-) !
Nevíte,prosím,jaký ročník by to mohl být?
Na rámu nemám vyražený žádný datum :o ...tak nevím..že by to byla nějaká betaverze :roll: ?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Patriot

Příspěvek#887 » ned 9. lis 2014, 12:26

Zdravím všechny Makarovce.Sháním právě tuto pistoli a narazil jsem na prodejce kde bych tuto pistoli mohl koupit,jen mě trochu zaráží co je napsáno u pistole:Východoněmecká licenční výroba sovětské pistole PM63. Podstatně lepší zpracování nežli sovětský originál. Původní povrch, chromovaný vývrt, originální kožené pouzdro, rezervní zásobník. Trochu mě mate to ohledně zpracování lepší nežli sovětský originál a pak původní povrch tak zda by jste mi nemohli Vy zasvěcení k tomu něco říci.A taky cena je dost vysoko cca 9000,-kč tak si říkám zda to není hodně,dá se sehnat i za méně ale zase zbraň je opravdu v super stavu. ;)

Kublajchán

Příspěvek#888 » ned 9. lis 2014, 14:06

Patriot: já zase slyšel, že nejlepší Makarov je bulharský. Je to fuk, jestli je sovětský, bulharský nebo východoněmecký, kvalita je stejná a pokud náhodou ne, nepoznáš rozdíl. PM63 je polský samopal. Hodně lidí používá tento název pro Makarov - správně je to Pistole Makarova, tedy PM. Nic víc. Chromovaný vývrt mají všechny Makarovy. K povrchovce - je to jedno. Když bude nová, je to lepší. Když ne, nevadí. Pokud ho budeš nosit, stejně se ošoupe. Cena je přemrštěná. Dá se sehnat od 5000.

Patriot

Příspěvek#889 » ned 9. lis 2014, 18:55

Tak jasně každý kdo jej má bude tvrdit že ten nebo onen je lepší.mě spíše zajímalo to co je tam napsáno a jaká je tam fotka můžeš se podívat že jsem ti nelhal:www.zelenysport.cz/pistole/pm63-makarov-ddr-pistole
Jinak vím že se dají sehnat levnější budu muset hledat

johnnyjak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#890 » ned 9. lis 2014, 19:10

země původu už se tu řešily: viewtopic.php?p=51241#p51241

mikymoto

Příspěvek#891 » ned 9. lis 2014, 22:43

>Patriot
Taky jsem koukal na toho v Zeleným sportu a řešili jsme to i v tomto fóru. Nakonec jsem uznal, že 9 litrů je za to prostě moc. A tvrzení o lepším zpracování je hezké, ale pravej makarov je prostě jen ten ruskej :D

Navíc nevím co by na tý pistoli mělo být lépe zpracovaný. Hlaveň to má pevnou - chromovanou a vůle v drážkách je minimální. Zbytek jsou součástky poskládaný jako tetris, na který nepotřebuješ žádnej spešl vercajk.
Vem co bude po ruce (asi nejlíp Rusa nebo Bulhara, Číňanem si jistý nejsem) a pokud si budeš jistej, že Ti sedí perfektně a nechceš jinou, tak si potom kup třeba i toho němce. Radči bych ale být Tebou rozdíl v ceně prostřílel.

Kublajchán

Příspěvek#892 » ned 9. lis 2014, 23:10

Patriot: je fuk, co tam píšou. Je to firma a cílem firmy je vydělávat - podle toho ty popisky budou vypadat.

Bohuliby

Příspěvek#893 » ned 9. lis 2014, 23:19

Makarova z NDR jsme tady již probírali, za ty prachy bych to nebral !
Rus je originál a dá se sehnat za lepší peníze !
Ta zbraň ale zato stojí, dokud budou, ceny letí vzhůru.

Patriot

Příspěvek#894 » ned 9. lis 2014, 23:23

No ještě jsem všechno pročítal a děkuji za rady.budu shánět toho pravého rusáka ta zbraň za to opravdu stojí a do začátku mi bude postačovat než došetřím a koupím novou díky :)

Bohuliby

Příspěvek#895 » ned 9. lis 2014, 23:31

Určitě uděláš dobře, někde se určitě i uloženky objeví !
Jenom vydržet !

mikymoto

Příspěvek#896 » ned 9. lis 2014, 23:50

No pokud Ti nevadí dojet 50 km (jsi-li z Ostravy), tak tady jeden kousek je
http://www.armyshop-karasek.cz/makarov-p-564.html

Teda alespoň podle web stránek - radči bych si nejdřív zavolal a nechal rezervovat.

Patriot

Příspěvek#897 » pon 10. lis 2014, 08:41

No mě nevadí si zajet pro zbraň třeba přes celou republiku pokud ta koupě opravdu za to stojí tak je to radost spojená s výletem :) No v prvé řadě musím udělat zkoušku která na mě čeká 25.listopadu a pak teprve koupit zbraň ale člověk je už natěšený a tak už dopředu čte,kouká kde co je co by se mu hodilo na střelbu.Jasně nepojedu naslepo a zavolal bych :thumbup:

traktorista

Příspěvek#898 » pon 19. led 2015, 13:56

mikymoto

Příspěvek#899 » pon 19. led 2015, 22:07

No tak na to bacha - to už je zřejmě novovýroba a ne origoš. Podle informací z jiných serverů je lepší vzít původního rusáka (údajně lepší zpracování a snad i materiál).

Taky jsem chvíli hledal a našel. Co chvíli se objeví nějakej na prodej v inzerátech na huntingu.

tempest

Příspěvek#900 » úte 20. led 2015, 07:20

Nejsem PMkář, ale docela mne tyhle pistole zaujaly. Přiznávám, že jsem byl líný pročítat všech 60stran, tak kdybych opakova už jednou položené otázky, tak se omlouvám:
1) Máte někdo porovnání PM vz. FEG Pa-63?
2) Jak je to z roky výroby a kvalitou Maků? Narazil jsem na netu na jednoho z r. 1991, což mne trochu překvapilo...

Zpět na