Tipy na terčovou pistoli 6"
Pistole, které nepatří do žádné z ostatních kategorií
- Integrale
- Sud
Příspěvek#2 » ned 27. dub 2025, 22:10
Kamarád mě nechal vystřelit z jeho CZ SP-01 Shadow. Musím říct, že moc příjemný střílení. Asi nejlepší soustřel, co jsem zatím asi měl. Mnohem lepší, než jsem měl v zápětí se svým Glockem.
K provozu se moc vyjádřit nelze. Já ji nevlastním a kamarád s ní moc nenastřílí. Má ji originál, jak přišla v krabici. Za těch pár ran, co jsme spolu na střelnici dali, se nic nestalo. Přebíjí, vyhazuje, dělá to ránu.
Díval jsem se do katalogu a CZ dělá i 6" terčovou Shadow 2. https://www.czub.cz/firearms-and-produc ... 2-TARGET-6
Jestli to bude minimálně stejně dobrý z pohledu střelby, tak bych si to fakt rád zkusil.
Ale já stejně poslední dobou jedu už jen malorajdy.
A navíc nejsem žádný ostrostřelec, takže těžko soudit, jestli ten super soustřel byla jen náhoda alá placebo nebo na to nějaký vliv měla zbraň.
K provozu se moc vyjádřit nelze. Já ji nevlastním a kamarád s ní moc nenastřílí. Má ji originál, jak přišla v krabici. Za těch pár ran, co jsme spolu na střelnici dali, se nic nestalo. Přebíjí, vyhazuje, dělá to ránu.
Díval jsem se do katalogu a CZ dělá i 6" terčovou Shadow 2. https://www.czub.cz/firearms-and-produc ... 2-TARGET-6
Jestli to bude minimálně stejně dobrý z pohledu střelby, tak bych si to fakt rád zkusil.

Ale já stejně poslední dobou jedu už jen malorajdy.

A navíc nejsem žádný ostrostřelec, takže těžko soudit, jestli ten super soustřel byla jen náhoda alá placebo nebo na to nějaký vliv měla zbraň.
-
Jarda.Jezek - Příspěvky: 1343
- Jarda.Jezek
Příspěvek#3 » pon 28. dub 2025, 06:16
Musí nutně mít 6"?
KMR Cuda, Arma Zeka super special, sig p226 x-six supermatch, potom různé 1911, 2011 atd jsou v 6" běžně. A samozřejmě ten ČZ S2T6. Dobře se drží a má velmi schopnou spoušť. Ke všemu tu jsou vlákna.
Šel by zkusit i dlouhý Canik, třeba sft pro nebo sfx pro, ty mají také delší hlavně a byť jsou to strikery, jdou jejich spouště sundat pružinou na cca 1kg při 1-2mm resetu.
KMR Cuda, Arma Zeka super special, sig p226 x-six supermatch, potom různé 1911, 2011 atd jsou v 6" běžně. A samozřejmě ten ČZ S2T6. Dobře se drží a má velmi schopnou spoušť. Ke všemu tu jsou vlákna.
Šel by zkusit i dlouhý Canik, třeba sft pro nebo sfx pro, ty mají také delší hlavně a byť jsou to strikery, jdou jejich spouště sundat pružinou na cca 1kg při 1-2mm resetu.
- Sedmej
Příspěvek#7 » pon 28. dub 2025, 08:14
Můžu využít vlákna (možná to je i tip na pistoli na terčovou střelbu), nemáte někdo přímé srovnání mezi těmi pistolemi co tu jmenujete a Bulem 1911 Trophy (9 mm, Bull hlaveň)? A prosím nijak mě ten Bul nehaňte, mám ho přes rok a půl a nechci si nechat kazit radost, ale zajímalo by mě, jak ta pistole je vlstně přesná v porovnání s konkurencí. 

Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí