Makarov
Pistole, které nepatří do žádné z ostatních kategorií
- Berry
- jhora
Příspěvek#1322 » pon 14. srp 2017, 10:50
Zajímá mě hlavně spolehlivost - jestli máš už vystříleno nějaké větší množství, tak jestli nějak zlobí (zádržky, problémy s odpálením atp.). Jde mi o to, jestli je dost spolehlivý na nošení, nebo je to spíš věc na střelnici.
EDIT: Ještě mě napadá zaměnitelnost dílů s původním Makarovem - ta plastová spoušť, co má na fotce BVS mi moc neimponuje...
EDIT: Ještě mě napadá zaměnitelnost dílů s původním Makarovem - ta plastová spoušť, co má na fotce BVS mi moc neimponuje...
- Heki
Příspěvek#1323 » pon 14. srp 2017, 11:58
Když už se tady zas nakously ty střenky s vypouštěním zásobníku. Ještě existuje tato alternativa: http://www.zelenysport.cz/ostatni/pm-n-dozor-strenky
Vypadá to (dle mého vkusu) mnohem líp než ten fab defense a mohu potvrdit, že funguje naprosto spolehlivě. Zásobník vyhodíš ven jedním stiskem jak prázdný, tak plný, nikde nic nedře, netřeba cokoliv upravovat. I ergonomie toho vyhazování je lepší než u fab defense střenek.
Vypadá to (dle mého vkusu) mnohem líp než ten fab defense a mohu potvrdit, že funguje naprosto spolehlivě. Zásobník vyhodíš ven jedním stiskem jak prázdný, tak plný, nikde nic nedře, netřeba cokoliv upravovat. I ergonomie toho vyhazování je lepší než u fab defense střenek.
- Berry
-
kolemjdoucí - Příspěvky: 894
- kolemjdoucí
- LAKIM
Příspěvek#1329 » pon 25. zář 2017, 17:22
Zdravím , na četné dotazy : mířidla čím jsou dělány ? Barva modelářská acrylic colors LIFECOLOR . Namočit párátko do barvy a kapičku aplikovat na mířidla . Pažba - šmirgl na skejt . Závěr - zbytky gripu nalepovacího ze sady na Glock . Omlouvám se , ale psal jsem na sz a nějak se mě nedařilo a v poslední době nic nestíhám . 10 měsíců jsem marodil a tedˇbych potřeboval delší den .
- Zbrojnoš
Příspěvek#1330 » sob 28. říj 2017, 16:58
Zdravím makarovníky. Od včerejška mám krásného starého bulharského rok výroby 1980. Je z druhé ruky a bohužel jsem jej koupil bez příslušenství. Zajímá mě i sběratelsky a tak bych se rád zeptal, zda máte zkušenost, kde by se dalo sehnat původní pouzdro a takový ten vytěrák/nástroj na rozborku. Pouzdra jsem nějaké vygooglil ale ohledně toho nástroje (vytěrák/šroubováček,...) jsem zatím nebyl úspěšný. Neviděli jste třeba i v nějakém kamenném obchodě?
- Din
- Heki
Příspěvek#1332 » ned 29. říj 2017, 16:09
Neví někdo z Vás, kdo by byl schopný vyměnit na Makarovu hlaveň? Ta moje má po aplikaci východoněmeckého krmiva v hlavě výduť 
Mimochodem východoněmecké střelivo mohu opravdu ''doporučit''. Kouří to tak, že po sto ranách jsem měl ruku jak kominík a zbraň jak kanál. Z té stovky dobrá polovina neprostřelila 10mm tlustou gumu na sřelnici - některé jsem z ní tahal kleštěma a zbytek jsem posbíral po zemi - a to jsem určitě nenašel všechny. No a jedna zůstala zřejmě v laufu a ven ji vytlačila další rána, což mě nesmírně potěšilo při kontrole laufu. A krom toho všeho, při střelbě na DA to půlku z nich odkleplo až napodruhé. Takže někde asi udělali soudruzi z NDR chybu...

Mimochodem východoněmecké střelivo mohu opravdu ''doporučit''. Kouří to tak, že po sto ranách jsem měl ruku jak kominík a zbraň jak kanál. Z té stovky dobrá polovina neprostřelila 10mm tlustou gumu na sřelnici - některé jsem z ní tahal kleštěma a zbytek jsem posbíral po zemi - a to jsem určitě nenašel všechny. No a jedna zůstala zřejmě v laufu a ven ji vytlačila další rána, což mě nesmírně potěšilo při kontrole laufu. A krom toho všeho, při střelbě na DA to půlku z nich odkleplo až napodruhé. Takže někde asi udělali soudruzi z NDR chybu...
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí