GP K100
Glock a spol.
- jirka87
Příspěvek#436 » pát 28. říj 2016, 16:22
Jakube, já v komoře nenosím
))
A teď kluci - jahahaháááá, teď to přijde. Majitelé ČZ nečíst dále.
Hoši..mě to nedalo, tak jsem dnes v 10 ráno (ano, dnes jse státní svátek), napsal panu Entlovi do Prostějova (QINS Prostějov) prosebnou SMS, jestli bych mu nemohl dovézt pistoli s takovou a makovou závadou někdy do neděle, že to přes týden nestíhám. Volal mi zpět asi za 15Min, ať s tím přijedu hned, že to cca za hodinu opraví. Hned jsem nemohl, tak jsem mu klepal na dveře až ve 14hod, vysvětlil problém a jel na nedaleký Plumlov na zámek na prohlídku.
14:45 mi volal, že je opraveno. Pistole vyčištěná, ten bazmek vyměněný, koupil jsem si Balistol, nechal mu 40Kč dýško, 18x poděkoval a jel jsem domů
)
Takže za mě takto. Grand Power mě sice rozladil, že pistole má po 850 ranách takovou závadičku, jenže záruka 5 let to jistí a zastoupení v Prostějově u pana Entla..to je sice o člověku a ne o Grand Poweru, ale nenacházím dostatečná slova chvály. To není reklama, ale holá zkuženost a prosté konstatování faktu. Neobracel jsem se na něj jako člověk co potřebuje služby puškaře, ale jako zákazník Grand Poweru s reklamací. Takový přístup jsem asi nikde nikdy nezažil.
A jdu si dát tu medovinku, co jsem si dovezl z Plumlova
"Já su tak šťasné"

A teď kluci - jahahaháááá, teď to přijde. Majitelé ČZ nečíst dále.
Hoši..mě to nedalo, tak jsem dnes v 10 ráno (ano, dnes jse státní svátek), napsal panu Entlovi do Prostějova (QINS Prostějov) prosebnou SMS, jestli bych mu nemohl dovézt pistoli s takovou a makovou závadou někdy do neděle, že to přes týden nestíhám. Volal mi zpět asi za 15Min, ať s tím přijedu hned, že to cca za hodinu opraví. Hned jsem nemohl, tak jsem mu klepal na dveře až ve 14hod, vysvětlil problém a jel na nedaleký Plumlov na zámek na prohlídku.
14:45 mi volal, že je opraveno. Pistole vyčištěná, ten bazmek vyměněný, koupil jsem si Balistol, nechal mu 40Kč dýško, 18x poděkoval a jel jsem domů

Takže za mě takto. Grand Power mě sice rozladil, že pistole má po 850 ranách takovou závadičku, jenže záruka 5 let to jistí a zastoupení v Prostějově u pana Entla..to je sice o člověku a ne o Grand Poweru, ale nenacházím dostatečná slova chvály. To není reklama, ale holá zkuženost a prosté konstatování faktu. Neobracel jsem se na něj jako člověk co potřebuje služby puškaře, ale jako zákazník Grand Poweru s reklamací. Takový přístup jsem asi nikde nikdy nezažil.
A jdu si dát tu medovinku, co jsem si dovezl z Plumlova

"Já su tak šťasné"

- JakubCh
- JakubCh
- JakubCh
- JakubCh
Příspěvek#441 » sob 29. říj 2016, 18:31
Koho by zajímalo, jak základní K100 umí na 25m (stříleno s oporou). Náboje vlastní výroba - 123 grs FP LOS, D032 4,1 grs, zápalka SB, škrceno cca půl otáčky, OAL 28,3mm. Jo, lítá mi to pořád vpravo. Na 10, 15m už to není poznat, tady to zase vylezlo. Buď pořád (i s oporou) strhávám, nebo si musíš ještě o fous posunout hledí. Důležitý je ale soustřel - já jsme MAXIMÁLNĚ spokojený.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
mir-e-czech - Příspěvky: 45
- mir-e-czech
- JakubCh
- chrobák
Příspěvek#447 » pon 9. led 2017, 13:39
Na žádost mir-e-czech dávam foto, kde by bylo potřeba mazat.
To kritické místo, jehož nedostatečné mazání způsobuje zadírání hlavně, je pod číslem 1
jo a ještě mastným prstem přední část povrchu hlaveně
To kritické místo, jehož nedostatečné mazání způsobuje zadírání hlavně, je pod číslem 1
K100 mazani - hlaven.jpg
K100 mazani - ram.jpg
jo a ještě mastným prstem přední část povrchu hlaveně
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- mikky
Příspěvek#448 » pon 9. led 2017, 13:59
chrobák: jako povrch toho válce?
Ikdyž nakonec, proč ne. Zatim mažu jen čelo (tj. okolo nábojový komory) a protikusy na závěru a rámu + šnek, vodící váleček šneku a je pravda, že to stejně asi povzlíná i do těch ploch, který by měly bejt v kontaktu s tím válcem. Rozhodně díky za grafiku, zase je to trochu jasnější
Jen mi pls řekni, na to sis přišel nějak sám, nebo to máš info od Qinsu/GP/friends?
Ikdyž nakonec, proč ne. Zatim mažu jen čelo (tj. okolo nábojový komory) a protikusy na závěru a rámu + šnek, vodící váleček šneku a je pravda, že to stejně asi povzlíná i do těch ploch, který by měly bejt v kontaktu s tím válcem. Rozhodně díky za grafiku, zase je to trochu jasnější

- chrobák
Příspěvek#449 » pon 9. led 2017, 14:12
U toho šneku je asi jedno, zda se namaže váleček, či ta ploška.
A to čelo - tam je kontakt malý na rozdíl od povrchu - viz 1.
Alespoň takto jsem to pochopil při vysvětlování, kde se mi to zadírá.
viz
A to čelo - tam je kontakt malý na rozdíl od povrchu - viz 1.
Alespoň takto jsem to pochopil při vysvětlování, kde se mi to zadírá.
viz
johnyjak píše:
Jediné místo, které musí být namazané, je vnější obvod nábojové komory. Olej na uzamykacím válečku a žebrech samozřejmě neuškodí, ale není to bezpodmínečně nutné.
- JakubCh
Příspěvek#450 » pon 9. led 2017, 17:12
Tak. Mazací plán sedí. U toho válečku doplním - z každé strany kápnout a trošku protočit, ať se olej dostane do uložení válečku ve vložce. Zbytek setřít. A pak mastným prstem přejedu i váleček samotný (případně na něj kápnu). Hlaveň lehce mažu celou (konzervace). Komoru jek je napsáno, tam to chce mazat, pár kapek a rozetřít pěkně prstem po obvodu. Mastným prstem taky projedu otvor pro hlaveň v závěru - tam je právě místo tření!!! No a taky mažu v závěru sedlo dosedání nábojové komory - to je právě to místo, kde se konec té hlavně otáčí. Tak ať jsou namazané oba protikusy. A lehce středový žlábek mezi uzamykáním. Nikde nelít litry oleje, kapka a rozetřít, případně použít uchošťouru. Vypadá to strašně na dlouho, ale za minutu, dvě je namazáno 

Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí