Walther PPS M2
Glock a spol.
- Bender01
Příspěvek#212 » čtv 19. led 2017, 15:39
ad Reklamace: jak konkrétně to proběhlo? Standardní sepsání reklamačního protokolu a zamítnutí reklamace? Případně doporučuji obrátit se na ČOI / ADR https://adr.coi.cz/cs
- Jirik.fx
Příspěvek#216 » úte 31. led 2017, 19:17
No já ho mám, hlaveň je asi na ho... Ale stříli perfektně, moc se mi líbí, nosí se perfektně a považuji ho za nejlepší subcpmpact na trhu. Čímz absolutně nechci říct, že souhlasím s přístupem prodejce a výrobce. Reklamovat jsem ho nezkoušel, nechci se otravovat a až bude časem k mání hleveň co se neku...ví tak si ji možná koupím a možná ne. Dlužno podotknout, že je to jedna z mých cca 15-ti až 20-ti zbrani. Závěr: jsem rád že ji mám i s po...nou hlavní, připadá mi jinak naprosto perfektní. Když si koupím za 10 tis. starý PPK tak hlaveň není ani v takové kondici. Co bych si měl jiného asi tak koupit? Glock 43? A kdo by s tím tak asi střílel?
- Kubecx
Příspěvek#225 » sob 18. úno 2017, 11:06
Ahoj už několikátý den pročítám fóra o walthru PPS, PPS m2, ppq a G43. Jsem majitelem ppq m1 již řadu let. Vystříleno cca 2000 všeho možného alsapro, sb atd a poslední roky své přebíjene. Vše naprosto v pořádku střelba super, žádná závada. Hlaveň, když už ji vyčistím tak parádní
Možná koukám blbě a něco tam je, ale spíš ne. Jak se říká o čištění zbraně, dobrá to nepotřebuje a špatne to nepomůže 
Ale k me otazce. za těch pár let jsem zjistil že se ppq přece jen pronese při každodenním skrytém noseni. Proto bych rád pořídil něco menšího. I přes ty neduhy s hlavní, co jsem se zde po dověděl (do teď jsem v klidu usínala) bych rád zůstal vernej walthru. Takže G43 či 26 predbezne zavrhují. Tak jestli pořídit PPS m2 či zkusit sehnat PPS M1 z druhé ruky, jelikož se již nedá sehnat funglovka u nás (nechápu). Nemám problém si zvyknout na vypouštění zásobníku, pravidelně trénují s cz 75 D. Ale popravdě PPS M1 bych raději, když to nepůjde tak m2. Pokud je to možné děkuji za rady a názory. Zatím jsem pouze v teoretické fázi. Pak začne osahávání a zkoušení, ale když si vzpomenu na výběr me první zbraně. A to ppq mezi g19 a jinymi zbraněmi, a pominu bezkonkurenční cenu (ppq 13tis.) Tak mi prostě sedí líp na střelbu a vše kolem než Gcko.

Ale k me otazce. za těch pár let jsem zjistil že se ppq přece jen pronese při každodenním skrytém noseni. Proto bych rád pořídil něco menšího. I přes ty neduhy s hlavní, co jsem se zde po dověděl (do teď jsem v klidu usínala) bych rád zůstal vernej walthru. Takže G43 či 26 predbezne zavrhují. Tak jestli pořídit PPS m2 či zkusit sehnat PPS M1 z druhé ruky, jelikož se již nedá sehnat funglovka u nás (nechápu). Nemám problém si zvyknout na vypouštění zásobníku, pravidelně trénují s cz 75 D. Ale popravdě PPS M1 bych raději, když to nepůjde tak m2. Pokud je to možné děkuji za rady a názory. Zatím jsem pouze v teoretické fázi. Pak začne osahávání a zkoušení, ale když si vzpomenu na výběr me první zbraně. A to ppq mezi g19 a jinymi zbraněmi, a pominu bezkonkurenční cenu (ppq 13tis.) Tak mi prostě sedí líp na střelbu a vše kolem než Gcko.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí