Heckler & Koch VP9 Striker Fired Perfection
Glock a spol.
- HawkCZ
Příspěvek#151 » čtv 17. zář 2015, 14:25
Každopádně dle videa to vypadá, že je to asi normální, taky mu tam trochu uskakuje
https://www.youtube.com/watch?v=4WyYgLajiJw

https://www.youtube.com/watch?v=4WyYgLajiJw
- MKabar
Příspěvek#152 » čtv 17. zář 2015, 22:53
Nechybi ti tam jedna nula? Nechtel si napsat 700 ran misto 70? 
Dobra zprava, kamos se bavil s Rickem Holmem z GrayGuns co dela HKacka a chysta se i nova kovova spoust na VP9, ktera bude mit stavitelny nejenom overtravel, ale i pretravel. Akorat jak znam GG,
cena nebude zcela jiste lidova. Ale nejdriv vyjde nova spoust na P30
. Uz aby to bylo
.
A sekajici se cihly od konkurence jsou dneska naprosto normalni (kvalita je davno fuc), postav lajnu strelcu s Geckama a kazdy 2, 3 nebo 4 bude kazdou chvilu tlapkat po zaveru a dorazet a nebo kontrolovat proc to safra zase nestrili a pak to vsichni svorne svedou na spatnou munici. Videl jsem to uz nescetnekrat, nedavno v Olmiku na zavodech minimalne 3 x. Me taky sem tam privre Expert nabojnici se slabou navazkou, ale jenom kdyz z toho strili slecna a slabo to drzi, je to na ni moc velke. Me fachci, vyhazuje tak tak, ale jede.
Takova perlicka, kdyz si nacpete prazdnou nabojnici mezi ostre na nasimulovani zavady na drill, tak nejmenovana mistni produkce to nepoda vubec, XDM to poda, ale uz nevytahne (pri rucnim pretazeni zaveru samozrejme), HK a Walther podaji a vyhodi no problemo a Gecko ji sice poda, ale pritom ji otoci a pak to musite triskat ven pres hlaven tyckou
. Na jednu stranu je to sice blbost, je to zamerne nacpana prazdna nabojnice mezi ostryma, ale na druhou stranu to asi neco vypovida o preciznosti a spolehlivosti konstrukce.

Dobra zprava, kamos se bavil s Rickem Holmem z GrayGuns co dela HKacka a chysta se i nova kovova spoust na VP9, ktera bude mit stavitelny nejenom overtravel, ale i pretravel. Akorat jak znam GG,
cena nebude zcela jiste lidova. Ale nejdriv vyjde nova spoust na P30

A sekajici se cihly od konkurence jsou dneska naprosto normalni (kvalita je davno fuc), postav lajnu strelcu s Geckama a kazdy 2, 3 nebo 4 bude kazdou chvilu tlapkat po zaveru a dorazet a nebo kontrolovat proc to safra zase nestrili a pak to vsichni svorne svedou na spatnou munici. Videl jsem to uz nescetnekrat, nedavno v Olmiku na zavodech minimalne 3 x. Me taky sem tam privre Expert nabojnici se slabou navazkou, ale jenom kdyz z toho strili slecna a slabo to drzi, je to na ni moc velke. Me fachci, vyhazuje tak tak, ale jede.
Takova perlicka, kdyz si nacpete prazdnou nabojnici mezi ostre na nasimulovani zavady na drill, tak nejmenovana mistni produkce to nepoda vubec, XDM to poda, ale uz nevytahne (pri rucnim pretazeni zaveru samozrejme), HK a Walther podaji a vyhodi no problemo a Gecko ji sice poda, ale pritom ji otoci a pak to musite triskat ven pres hlaven tyckou

- Biggles
Příspěvek#153 » pát 18. zář 2015, 01:11
Hm, takže nejlepší je podle tohohle ruskej Mak
Tohle nesvědčí v podstatě o ničem a to kopání do značek okolo svědčí spíš o nejistotě ve vlastní investici (přebité postbuy syndromem) pisatele, než o kvalitě HK, a to si myslím hoši od Hecklerů nezasloužej, protože krochny dělaj objektivně dobrý.

- HawkCZ
Příspěvek#154 » pát 18. zář 2015, 01:18
MKabar: hele fakt 70
, byl jsem na drillu u Aleše Luffera v Trigger Servicu a tam je 8 situací na 49 střel + nějaký blbnutí. No líbilo se mi to natolik, že jsem zůstal ještě druhej den na "Drill s větší motivací", takže nakonec padlo ke 150 Lugrům. Bohužel z toho 100 z nich jsem vlastní blbostí musel koupit přímo v Triggeru za 7 Kč/kus!!! Nezjistil jsem si, že Alfa Proj má otevřeno jenom do 16:30 (S&B za 4.90,-) a ani, že Aleš s sebou tahá přebíjenky za 3.90,- 
Jinak VP9 jsem z lásky po každém dni čistil
. Bez jakéhokoliv problému při střelbě. Teda kromě toho, kde jsem byl příčinnou já, dneska jsem úplně vyhořel na střelbě jednoruč silnou i slabou rukou, takže musím jít brzo na zpět čáru potrénovat tuhle disciplínu
.
Ad problém s čepem: tak dle ostatních z HKpro je to normální
Biggles: To byla narážka na moji technickou přecitlivělost nebo ten post od MKabara?

Jinak VP9 jsem z lásky po každém dni čistil

Ad problém s čepem: tak dle ostatních z HKpro je to normální

Biggles: To byla narážka na moji technickou přecitlivělost nebo ten post od MKabara?

- MKabar
Příspěvek#155 » pát 18. zář 2015, 02:23
Na Maka se nic nechyta
...
https://youtu.be/IAEbbhRJNYw
A ty Gen4 Gecka me stvou, bo s tim velkym hrbetem mi to sedi lip nez Gen3 (az na lucik, ten bych musel vybrousit) a krome ZevTechu se mi libi novy G40, ale tohle je fakt nejista investice s Gen4, je to lepsi nez to bylo, ale uplne vyresene to furt neni.
HK mam 5 let, tak to asi zadny postbuy nebude a mimochodem CZetu mam jeste dyl a Maka + TT33 si chci poridit tez. Tak to s tim ''kopanim'' neber zas tak vazne
. VP9 pockam na SD verzi a idealne jeste FDE by to chtelo. HK ma pekne FDE ramy.
HawkCZ - kdybys chtel poradny miridla na VP9, tak pisni, sezenu.
Dawsony tu pistolku posunou na dalsi level.

https://youtu.be/IAEbbhRJNYw
A ty Gen4 Gecka me stvou, bo s tim velkym hrbetem mi to sedi lip nez Gen3 (az na lucik, ten bych musel vybrousit) a krome ZevTechu se mi libi novy G40, ale tohle je fakt nejista investice s Gen4, je to lepsi nez to bylo, ale uplne vyresene to furt neni.
HK mam 5 let, tak to asi zadny postbuy nebude a mimochodem CZetu mam jeste dyl a Maka + TT33 si chci poridit tez. Tak to s tim ''kopanim'' neber zas tak vazne

HawkCZ - kdybys chtel poradny miridla na VP9, tak pisni, sezenu.
Dawsony tu pistolku posunou na dalsi level.
- HawkCZ
Příspěvek#158 » pát 18. zář 2015, 11:14
Jj, two tone IWB, safety yellow barva. Pouzdro + 2x zasobnik. Hele dodani do dvou tydnu, ale neposilaji mimo US. Ja mel zrovna kamose v NY, tak mi to dovezl. A nebo zkus shipito. A doporucuji jinak pockat, maji casto slevy 20%, staci sledovat FB. Jinak pouzdro tezce super, ale musi si ma zbran trosku sednout
.

- MKabar
Příspěvek#161 » pát 18. zář 2015, 20:58

https://www.dawsonprecision.com/Product ... 1409262990
Dawsony a nebo 10-8 Performance. Cervene vlakno vepredu a cerne vroubkovane (proti odleskum) hledi. 10-8 dela stejne sirokou muchu jak Dawson a je vice chranena, hledi ma schod na natahovani jednou rukou, ale vyrez je do oblouku narozdil od hranateho na Dawsonech. Dawsony jsou nejpopularnejsi. Ja beru 10-8 na Lko, ale hledi neni furt skladem

- HawkCZ
- MKabar
Příspěvek#163 » pát 18. zář 2015, 21:47
Clo neresim, dycky to nejak vysmelim, akorat ted to neklaplo, kamos tam omylem napsal moc dolaru cenu.
Jj, ceka se na SD verzi a idealni s FDE ramem. FDE je jenom Evropska SFP9, amici maj zatim smulu na VP9 v FDE. Ale zas uz maji VP40 a hlavne jejich VP9 ma tezsi zaver a je certifikovana i na +P naboje, SFP9 ne.
Jj, ceka se na SD verzi a idealni s FDE ramem. FDE je jenom Evropska SFP9, amici maj zatim smulu na VP9 v FDE. Ale zas uz maji VP40 a hlavne jejich VP9 ma tezsi zaver a je certifikovana i na +P naboje, SFP9 ne.
- HawkCZ
- MKabar
Příspěvek#165 » sob 19. zář 2015, 00:07
Zkousel jsi nekdy strilet na cas? Ty tecky na hledi strasne rozptylujou a zpomalujou (alespon me teda). Dulezita je muska, hledi cerne je videt dycky. Na tovarnim hledi jsem je zacmaraval cernym fixem a furt se mi to mazalo
. Mam vymenitelny platek do LPA hledi se zelenymi vlakny, ale jedu na cernem. Valna vetsina zavodniku strili cervenou muchu a cerne hledi, Sevigny ma dokonce i muchu cernou. Jenom Miculek ma body i v hledi bo uz spatne vidi a proto radsi jede na kolimatorech. Delaji se i Dawsony a nebo HiVizy s vlakny v hledi, ale nedoporucuju to.
Dokonce ty 10-8 maji ten U vyrez proto, aby clovek neztracel cas horizontalnim srovnavanim hledi, pistol trochu nakrivo (vertikalni osa pres zasobnik neni kolma k zemi z pohledu strelce) nevadi.
Nicmene Dawsony jsou nejpopularnejsi na zavodech alespon v USA. Kamos rikal, ze o fous i lip sviti, bo vlakno je krapet delsi. On ma 10-8 kvuli tomu U vyrezu a ja je chci kvuli hrane na hledi, aby slo natahnout jednou rukou o opasek (strilim casto jednoruc drilly). Jsem myslel ze 10-8 dela jenom tritiovou musku, jsem nevedel ze delaj i cervenou s vlaknem a i v .115 sirce jak jsem chtel Dawsona. A muska ma prostredni mustek, je lepe chranena. Zajimave jsou i nove HiViz Lightwave z noveho 2015 katalogu, ale to nikdo zatim nema a zadna recenze na ne. Ale vypadaj dobre a menitelne vlakna na musce v 6 barvach. Akorat trochu tlusta mucha na muj vkus.
Tohle je 10- 8 mucha co budu davat na Lko az bude hledi skladem.

10-8 komplet vyjde o par dolaru draz nez Dawson.

Dokonce ty 10-8 maji ten U vyrez proto, aby clovek neztracel cas horizontalnim srovnavanim hledi, pistol trochu nakrivo (vertikalni osa pres zasobnik neni kolma k zemi z pohledu strelce) nevadi.
Nicmene Dawsony jsou nejpopularnejsi na zavodech alespon v USA. Kamos rikal, ze o fous i lip sviti, bo vlakno je krapet delsi. On ma 10-8 kvuli tomu U vyrezu a ja je chci kvuli hrane na hledi, aby slo natahnout jednou rukou o opasek (strilim casto jednoruc drilly). Jsem myslel ze 10-8 dela jenom tritiovou musku, jsem nevedel ze delaj i cervenou s vlaknem a i v .115 sirce jak jsem chtel Dawsona. A muska ma prostredni mustek, je lepe chranena. Zajimave jsou i nove HiViz Lightwave z noveho 2015 katalogu, ale to nikdo zatim nema a zadna recenze na ne. Ale vypadaj dobre a menitelne vlakna na musce v 6 barvach. Akorat trochu tlusta mucha na muj vkus.
Tohle je 10- 8 mucha co budu davat na Lko az bude hledi skladem.

10-8 komplet vyjde o par dolaru draz nez Dawson.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí