Walther PPS
Glock a spol.
- Xerxes
- Xerxes
Příspěvek#153 » pon 23. lis 2015, 12:18
Rimmer132: O problému s úderníkem, resp. s touto částí vyznačenou červenou šipkou na obrázku jsem taky četl. Má prý tendenci praskat. Dá se to najít na youtube a na US fórech. Ale netroufám si odhadnout, jaký je výskyt této vady.
O rámu jsem nikdy nic neslyšel...
O rámu jsem nikdy nic neslyšel...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- johnnyjak
Příspěvek#154 » pon 23. lis 2015, 15:56
Když jsem PPS měl, praskla mi plastová objímka - vedení úderníku. Je to tady pár stran zpět.
viewtopic.php?p=55082#p55082
viewtopic.php?p=55082#p55082
- Magic
Příspěvek#155 » stř 23. pro 2015, 22:59
Chtel bych se majitelu PPS zeptat jestli se jim nezacal loupat plast na tomto miste http://prntscr.com/9htmp0 . Dnes jsem si pri cisteni vsiml, ze cast byla lehce "upilovana" a byla v plastu mala ryha. Trosku jsem to prstem uhladil a nevenuji tomu vetsi pozornost, skrabancu bude pravdepodobne pribyvat.
- Magic
- Xerxes
-
laurel_31299 - Příspěvky: 63
- laurel_31299
Příspěvek#160 » čtv 24. pro 2015, 12:54
Tak to abych poradne prisetril a nez se vyproda klasicka PPS, tak ji koupil. Mel jsem takhle spadeno na PPQ a taky uz neni k sehnani. Tak jsem sel do P99 AS a na noseni prave chci tuhle PPS, ale v puvodni podobe. Proste to vypouzteni na luciku mi sedi vic jak cudlik. 

- Michalll
Příspěvek#161 » čtv 24. pro 2015, 15:01
Tak určitě, hlavně je to lepší z taktického hlediska, když už by došlo k tomu, že v sebeobraně vytáhneš zbraň a nestihneš vystřelit a budeš se prát s útočníkem s pistolí v ruce, tak je skoro nulová pravděpodobnost, že ti vyjede zásobák tím, že ti zatlačí na ruku ve které máš pistoli ... a tím tlakem zmáčkne záchyt zásobníku. Osobně si myslím, že tohle je geniálně vyřešeno, právě proti tomuhle náhodnému vytažení zásobníku.
- Magic
Příspěvek#162 » čtv 24. pro 2015, 15:47
Amen, přesně proto si taky myslim že PPS nabízí ideálni řešení. Nekomu z manazeru Waltheru to ale evidentně leželo v žaludku, nebo udělali nějakou anketu. Navíc taky ten odpor spouště ve výchozím provedení je docela vysoký, ale stejně pořad nosim nenadrcnuto
.
Jinak včera jsem vyprázdnit cca 200 nábojů a docela dost mne zbraň tlaci mezi palcem a ukazovackem, netunili jste si to někdo nějak? Vzhledem k účelu a tomu, že jde o subkompakt to moc neresim. Na terci totiž bylo vše ok
.

Jinak včera jsem vyprázdnit cca 200 nábojů a docela dost mne zbraň tlaci mezi palcem a ukazovackem, netunili jste si to někdo nějak? Vzhledem k účelu a tomu, že jde o subkompakt to moc neresim. Na terci totiž bylo vše ok

- Blacky
Příspěvek#163 » čtv 24. pro 2015, 17:02
MNoo tohle me jako důvod pro pojistku zasobniku na luciku nenapadlo. Mozna na tom neco bude. Ja jako levak, jsem rad ze tam je a je oboustrana. Pouzivam ji z obou stran, palec z jedne a prostrednik z druhe, podle toho jak rychle potrebuju prebit.
Pokud sem to pochopil spravne, tak na W P99 byla, pak u M2 zpet tlacitko a ted nejnoveji zase na luciku, jen trosku delsi?
Pokud sem to pochopil spravne, tak na W P99 byla, pak u M2 zpet tlacitko a ted nejnoveji zase na luciku, jen trosku delsi?
- Phil
Příspěvek#164 » čtv 24. pro 2015, 20:57
magic: u mě dobry. Nic nepozoruji.
Blacky: taky jsem levák. Jaká používáš pouzdra? Potřeboval bych poradit či si případně vyzkoušet, pokud by to šlo
jinak vypouštění zásobníku v lučíku je nejvíc nejlepší věc a strašně rychle se na to zvykne. Nechápu, proč se toho chtějí zbavit.
Blacky: taky jsem levák. Jaká používáš pouzdra? Potřeboval bych poradit či si případně vyzkoušet, pokud by to šlo

jinak vypouštění zásobníku v lučíku je nejvíc nejlepší věc a strašně rychle se na to zvykne. Nechápu, proč se toho chtějí zbavit.
- Blacky
Příspěvek#165 » čtv 24. pro 2015, 22:24
Phil: Pouzdro (už sem tady někde psal) dasta pro leváky UNI. Zkus to najít.
A ted sem si koupil k ježíšku od Fobuse přímo na P99 samosvor dole otevřený nenatáčecí.
www.police-shop.cz http://www.police-shop.cz/fobus-wp-99-bh-
Příležitostně se můžem někde potkat a zkusíš si to.
A ted sem si koupil k ježíšku od Fobuse přímo na P99 samosvor dole otevřený nenatáčecí.

Příležitostně se můžem někde potkat a zkusíš si to.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí