CZ 75 P-07 Duty
Glock a spol.
- Voyager1
Příspěvek#286 » stř 16. říj 2013, 00:07
Milanos, myslel jsem jako objednat verzi s vypouštěním zásobníku na leve straně, at se v tom nemusis rejpat sam:-) Decocker nebo pojistka jsou na Duty na obou stranach zaroven.
Mezeru v ramu mam taky, ale jak jsem psal, je tak mala, ze bych si toho nevsiml, kdybych to nevedel. Pro me to nebyl padny duvod proc bych si ji nemel kupovat.
Mezeru v ramu mam taky, ale jak jsem psal, je tak mala, ze bych si toho nevsiml, kdybych to nevedel. Pro me to nebyl padny duvod proc bych si ji nemel kupovat.
- fejfarz
Příspěvek#287 » stř 16. říj 2013, 05:10
Verze s vypouštěním zásobníku na levé straně je snad standartní stav. Jenom pak leváci mají možnost si ten ovladač přehodit na pravou stranu pokud chtějí. Podle návodu na CZUB jsem to zvládnul i já a to nejsem puškař. Stačí zatlačit tenkým šroubováčkem uvnitř ovládací páčky a vytáhnout zajišťovací kolík uvnitř rámu a ovládací páčka se uvolní a lze ji přehodit na druhou stranu. Na tom návodu je to hezky vidět. Stačí k tomu opravdu jen nějaký teňounký šroubováček nic jiného. http://www.czub.cz/zbrojovka/cz_images/ ... 0Catch.gif
Jinak mezeru na dva roky staré zbrani mám také nepostřehnutelnou nevidím v tom problém. Je to super zbraň určitě bych jí doporučil. Pouze při výběru se na tu mezeru podívat jestli není moc velká jinak vybrat jinou. CZUB to i na reklamaci vyměňovalo bez problémů.
Jinak mezeru na dva roky staré zbrani mám také nepostřehnutelnou nevidím v tom problém. Je to super zbraň určitě bych jí doporučil. Pouze při výběru se na tu mezeru podívat jestli není moc velká jinak vybrat jinou. CZUB to i na reklamaci vyměňovalo bez problémů.
- Milanos
Příspěvek#288 » stř 16. říj 2013, 06:01
Super moc děkuji za rady. Ano potom jsem koukal že na stránkách výrobce je ukazaná montáž na opačnou stranu. Mezeru nebudu moc řešit mrknu jak doporučujete při koupy zda není moc velká jinak pokud by se pak při střelbě zvětšovala tak to začnu řešit.Ale co jsem slyšel tak ty novější ročníky už s tímto problém neměly nebo určitě né tak velký.
- fejfarz
- Milanos
- fejfarz
- Voyager1
Příspěvek#295 » stř 16. říj 2013, 10:28
Uplně jsem si v hlavě "přehodil" ty strany
Ano, vypouštění zásobníku na levé straně je standard-omlouvám se.
Já zatím kupuju Selliery (zbraň má vystříleno pouze 150 ks) a žádná závada...Jen u výhozného okýnka se mi nábojnice "otiskují" a dělají maličké mosazné stopy po vyhození (už to tu někde je).
Dej vědět, jestli do nového zásobníku narveš 16. náboj-mě to za boha nejde:-D

Já zatím kupuju Selliery (zbraň má vystříleno pouze 150 ks) a žádná závada...Jen u výhozného okýnka se mi nábojnice "otiskují" a dělají maličké mosazné stopy po vyhození (už to tu někde je).
Dej vědět, jestli do nového zásobníku narveš 16. náboj-mě to za boha nejde:-D
- tomas fuk
- Luky
Příspěvek#297 » stř 16. říj 2013, 18:03
Duty jsem kupoval v červenci 2009. Fotka rámu z předchozí stránky je mojí Duty. Rám jsem reklamoval a dostal nový. Ta mezera a boule je se tam udělala stejně velká i u vyměněného rámu. Už to neřeším, protože mám nastříleno 3 - 3500 kusů nábojů a neměl jsem ani jednu závadu. Já jsem spokojenej.
- tomas fuk
Příspěvek#299 » stř 16. říj 2013, 21:53
To jsem napsal a vedel hned, ze to nema na funci vliv. Uz si vic ja pul roku peclive procitam vse o duty. Strasne se mi libi, ale ten nedodelek se mi tedy nelibi. I kdyz to nema na funkci vliv. Za sve penize chci urcitou kvalitu. Jine plastove pistole timhle netrpi.
- Voyager1
Příspěvek#300 » stř 16. říj 2013, 22:35
ano s tim plně souhlasím-nemělo by to tam být a basta. Také jsem zvažoval různá "pro a proti", když jsem vybíral zbraň a jiné plasťáky tohle třeba neměli, za to mi nevyhovovali v něčem jiném-zasádnějším, než "kosmetickém" faktoru. I když by to Duty mít určitě neměla, i přes to je to dobrá zbraň a koupě nelituju.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí