Glock 43X
Glock a spol.
- Letec 12
Příspěvek#437 » pát 12. kvě 2023, 08:41
Na spoustu věcí stačí papír 1500-2000 a leštící pasta. Je ale třeba být opatrný, dodržet úhly a v některých místech zachovat ostré hrany. Zkus si před tím nastudovat co nejvíc videí od profíků kde na to upozorňují. Leštění stylem, všechno namažu a nějak to rozleštím není dobré
jen upozorňuji.

- medvěd
Příspěvek#438 » pát 12. kvě 2023, 08:48
Díky za doporučení i upozornění! Jo, než se do toho pustím, nastuduju, co bude možné, nechci si svého mazlíčka pokazit:-) Už jsem psal ve vláknu k P10C, že věcem rád rozumím a práci na zbraních si rád dělám sám a je to skvělá příležitost se naučit zase něco nového...
Díky chlapi!
Díky chlapi!
- Foxrem
Příspěvek#441 » úte 13. čer 2023, 07:49
Sekají se vám také zásobníky u 43X o vypouštěč zásobníku když jedete v šachtě po přední stěně? Když dávám zásobník pomalu a rovně, tak není problém, ale jak jde šikmo tak se prostě sekne. Mám už docela okousané čela zásobníků a začíná mě to štvát. Nevím jestli to je vlastnost jako vypadávající vratná pružina při rozborce nebo chyba kusu.
- vidocqcz
- Foxrem
Příspěvek#443 » úte 13. čer 2023, 17:38
Při přebíjení když dorážím dlaní tak cítím, jak v tom místě přeskočí. Když tuhle situaci ,,uměle" vytvořím a pomalu a silně jedu po předku šachty, tak se docela silně zásobník zasekne, ale dá se to samozřejmě silou překonat a zásobník přeskočí. Zásobníky jsou z běžného rychlého přebíjení ožvýkané a nevypadá to dobře. Aby drhl nebo přeskakoval zásobník není normální... Bude to chtít udělat radiusy na zásobníku a na zádržce zásobníku. Zatím se na to vydlábnu a počkám si na vyjádření distributora. Je tu někdo komu to vůbec nedrhne/nepřeskakuje?
- medvěd
Příspěvek#444 » úte 13. čer 2023, 19:04
Borci, prosím o radu - jaké máte zkušenosti, pokud je 43X v následujícím stavu:
- natažená
- náboj v komoře
- zásobník NENÍ v šachtě
... občas se stane, že se po výstřelu prázdná nábojnice sekne někde mezi nábojovou komorou a vracejícím se závěrem. Máte někdo podobnou zkušenost? Je to slim verzí zbraně? Vlastně o nic nejde, kdo by střílel bez zásobníku:-), jen mě to dnes překvapilo. Chování je totálně random, řekl bych, že tak cca 20% (ale +- autobus) šance, že se to stane... Díky.
- natažená
- náboj v komoře
- zásobník NENÍ v šachtě
... občas se stane, že se po výstřelu prázdná nábojnice sekne někde mezi nábojovou komorou a vracejícím se závěrem. Máte někdo podobnou zkušenost? Je to slim verzí zbraně? Vlastně o nic nejde, kdo by střílel bez zásobníku:-), jen mě to dnes překvapilo. Chování je totálně random, řekl bych, že tak cca 20% (ale +- autobus) šance, že se to stane... Díky.
- medvěd
Příspěvek#446 » úte 13. čer 2023, 19:55
Nemyslím.
Ale je pravda, že před časem jsem musel zapracovat na úchopu, protože jsem se palcem silné ruky dotýkal záchytu závěru a po vystřelení poslední rány závěr nezůstal ve střelecké pohotovosti...
Každopádně zítra ještě skočím na střelnici a otestuji, díky.
Ale je pravda, že před časem jsem musel zapracovat na úchopu, protože jsem se palcem silné ruky dotýkal záchytu závěru a po vystřelení poslední rány závěr nezůstal ve střelecké pohotovosti...
Každopádně zítra ještě skočím na střelnici a otestuji, díky.
- vidocqcz
- medvěd
Příspěvek#450 » stř 14. čer 2023, 07:28
No to je právě to, čeho se snažím dopátrat - jestli dělám nějakou banální chybu a "problém" způsobuji sám, nebo je to dáno absencí zásobníku/podavače. Mě to vlastně netrápí, protože střílím se zásobníkem. Jen mě to překvapilo a rád bych to chápal...
Naposledy upravil(a) medvěd dne stř 14. čer 2023, 07:54, celkem upraveno 2 x.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí