Glock 17
Glock a spol.
- Jarda89
Příspěvek#167 » úte 11. led 2022, 08:47
P10 je fajn i P07, nejhůř se mi střílelo asi z Glocku 22 a z P09. Jako nevybírám první zbraň to vůbec ne ale já jsem spíš na veterány a "podivnosti"
Mám CZ70, CZ83, ZP45... Škorpion-S odjíždí ve čtvrtek směr Severní Morava. Měl jsem GP K100 Mk12, Alfa 3540, Glock 26 Gen4, Mosin a myslím ještě něco, už ani nevím.
Děkuji, snad bude sloužit dobře a i kdyby (ťukám na moji dutou hlavu) se něco pokazilo, tak díly jsou za pár korun (origo) a nebo za pár víc korun (tuningový).

Děkuji, snad bude sloužit dobře a i kdyby (ťukám na moji dutou hlavu) se něco pokazilo, tak díly jsou za pár korun (origo) a nebo za pár víc korun (tuningový).
- Střelec
Příspěvek#168 » úte 11. led 2022, 11:52
Haluziak píše:Jarda89 congrats snad bude dlouho a dobře sloužit. Každopádně z mého skromného průzkumu mezi kamarády - Glock nesedí do ruky nikomu, ale nastřílí s ním každý. Naposled se na tréninku kámošovi vypověděl službu polozávodní (homo domo úpravy) speciál XDM 5.25, tak vyfasoval Glocka a nastřílel s ním líp než ze svým XDM.
Každý s ním nenastřílí. S G17 a 19 z nějakého důvodu nenastřílím tak dobře jako z něčeho jiného, i když podobného.Např. P10, HS. Prostě je v tom rozdíl a je to vidět na výsledcích. Úplně mi to nesedí v ruce, možná proto. Roky jsem měl G19 gen 3, myslel jsem, že se to naučím, ale ne, ve finále to leželo v trezoru a střílel jsme jinýma, protože mě dosažené výsledky nebavily. Tak šel z domu.
-
KapitánPacička - Příspěvky: 333
- KapitánPacička
Příspěvek#169 » úte 11. led 2022, 14:55
Jarda89: Bud klidny
Osobne znam velice malo lidi, kterym G v ruce sedi dobre. Ale lidi si G vybiraji hlavne kvuli jednoduchosti, spolehlivosti, vydrzi...Taky kdyz vezmu nejake Gecko do ruky, tak nastrilim v pohode. Ale jsem o neco pomalejsi, nez s jinou zbrani a hlavne porad tu zbran musim v ruce prechytavat, jelikos mi nesedi jak by mela. Takze proc se trapit s Geckem, kdyz ti nesedi. A zbrani na vyber je opravdu hodne.
Sice ta 1911 je uplne jiny salek caje, ale ma svoje kouzlo a uchop rozhodne lepsi.
PS. Kdyz daval ten kamarad Norinco na rozbor, jaka ocel je tedy pouzita ?

Sice ta 1911 je uplne jiny salek caje, ale ma svoje kouzlo a uchop rozhodne lepsi.
PS. Kdyz daval ten kamarad Norinco na rozbor, jaka ocel je tedy pouzita ?
- Redsnake
- xHonza96
Příspěvek#174 » úte 5. dub 2022, 10:19
Zdravím, jsem držitel ZP teprve nedávno a pořídíl jsem si Glocka 17 5g. Mám nastříleno cca 300-400ks střeliva. S přesností nejsem však moc spokojený (na pistolovém terči na 25m mi to líta všude možně) na 15m to je vše v černém. Chápu, že to chce trenink a lepší výsledky se dostaví. Každopádně se chci zeptat, jestli nemá někdo zkušenost s lepším jazýčkem spoušt. Ten původní se mi dost zadírá do prstu mezi bříškem prstu a nehtem. Dělá se nějaký z duralu? Má někdo podobnou zkušenost?
- Letec 12
Příspěvek#180 » úte 5. dub 2022, 10:56
Těch spouští je mnohem víc a zrovna Apex není úplně nejlepší. Levnější a uspokojivá je PR Arms (prodává Red Six). Kvalitnější sety co mění dráhu i průměk jsou pak mnohem dražší. Tohle téma tu už bylo ale dost podrobně probíráno dříve. Správná poloha prstu na spoušti je zde.

Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí