Walther PPQ
Glock a spol.
- LukynZ
Příspěvek#1081 » pát 19. čer 2020, 21:56
Anglickou wiki jsem četl, z čehož podle mne vychází anglická fora....české eshopy v drtivé většině mají psané částečně a i ve střelecké revue psali částečně. Já měl tedy za to, že částečně. Ale je fakt, že ten trirger je tak ligh a má tak krátký reset, že by to dávalo smysl.
- MM
- Honzajan
Příspěvek#1084 » sob 20. čer 2020, 12:14
Nejjednoduseji, jak to ve vetsine pripadu jde zjistit je spoust. Jestlize po rane jistoty zustane u ramu, je to castecne predepjaty system. Jestli se vrati, je to SAO.
No a nejjistejsi je oddelit zaver a podivat se na ram na zachyt uderniku. Jestli chodi jen nahoru\dolu, je to SAO.
No a nejjistejsi je oddelit zaver a podivat se na ram na zachyt uderniku. Jestli chodi jen nahoru\dolu, je to SAO.
- Fikus
Příspěvek#1087 » pon 29. čer 2020, 08:07
Ahoj,
jsem čerstvým majitelem nového PPQ Q4 a po první návštěvě střelnice (cca 150 ran) jsem doma zjistil, že mám podobný problém - závěr i rám plnej mosaznejch pilin.
Našel jsem tvůj příspěvek a protože nejsem zběhlej v ladění, chtěl bych se zeptat na postup, resp. materiál použitý na leštění. Předpokládám jemný smirk 600 a výše, čím pak leštit - jenom filcovým nástavcem na Dremel nebo ještě nějaký fígl. A jak s čištěním prachu po broušení, jak to dostat z dutin (striker, pojistka), přeci jen se tam něco asi dostane, ne?
Předem díky za odpověď.
Omlouvám se ostatním, mělo jít jen k příspěvku uživatele Hondista z 29.11.2016
jsem čerstvým majitelem nového PPQ Q4 a po první návštěvě střelnice (cca 150 ran) jsem doma zjistil, že mám podobný problém - závěr i rám plnej mosaznejch pilin.
Našel jsem tvůj příspěvek a protože nejsem zběhlej v ladění, chtěl bych se zeptat na postup, resp. materiál použitý na leštění. Předpokládám jemný smirk 600 a výše, čím pak leštit - jenom filcovým nástavcem na Dremel nebo ještě nějaký fígl. A jak s čištěním prachu po broušení, jak to dostat z dutin (striker, pojistka), přeci jen se tam něco asi dostane, ne?
Předem díky za odpověď.
Omlouvám se ostatním, mělo jít jen k příspěvku uživatele Hondista z 29.11.2016
-
rumburak18 - Příspěvky: 1651
- rumburak18
Příspěvek#1088 » pon 29. čer 2020, 08:47
Hondista píše:Od začátku mi hodně škrábala nábojnice. Po střílení jsem měl zbraň plnou mosaznejch pilin.Byl toho plnej závěr, rám, napadalo to do spouštáku kde to škrábalo plasty. Z hlinikovejch sušilek doslova lítaly špony. Po delším laborování co to způsobuje hodně pomohlo vyleštění podávacího hřebenu.
Odcitoval jsem ho, ať mu přijde upozornění. Snad odpoví, i po té době. Naposledy aktivní: sob 8. úno 2020, 17:14
Jinak, pro ostatní, celý původní post je tady: viewtopic.php?f=18&t=2187&hilit=Hondista&start=720#p120302
-
Led_Zeppelin - Příspěvky: 5
- Led_Zeppelin
Příspěvek#1089 » sob 8. srp 2020, 18:48
Ahoj, rozhoduji se mezi ppq, cz p10, glock 19 a možná nějaký ten h&k. Resp. rozhodl jsem se pro ten ppq, skvěle se mi z toho střílí. Akorát jsem se tedy dočetl o tom problému s "drolením" v hlavni a že Walther reklamace neuznává s tím, že to nemá vliv na funkčnost. Jaká je tedy v současnosti prosím vás situace? Problém přetrvává, resp. skutečně to bylo/je nebo šlo o pár vadných kusů?
Díky
Díky
- paza
Příspěvek#1090 » sob 8. srp 2020, 19:01
No asi jen část u nějaké série, já mám PPQ M2 z té série a hlaveň je OK...
Jinak naprosto chápu volbu Walther PPQ, já jsem byl před pár dny koupit střelivo a čekal jsem až obslouží lidi přede mnou a tak jsem si prohlížel všechny možné značky pistolí a nejkrásnější se mi zdál Walther PPQ M2, to je prostě elegance a nádhera, navíc spolehlivý, přesný, perfektní držení, prostě jednička...
Jinak naprosto chápu volbu Walther PPQ, já jsem byl před pár dny koupit střelivo a čekal jsem až obslouží lidi přede mnou a tak jsem si prohlížel všechny možné značky pistolí a nejkrásnější se mi zdál Walther PPQ M2, to je prostě elegance a nádhera, navíc spolehlivý, přesný, perfektní držení, prostě jednička...
- Kozel
Příspěvek#1094 » úte 11. srp 2020, 20:19
Už když jsem si dělal ZP tak mi Walther PPQ M2 padl do oka,krásná a elegantní zbraň. Abych dal šanci i ostatním a výběr neuspěchal ,vyzkoušel jsem Glock 19 ,ten mi vůbec nesedl do ruky a P10C, taky moc nesedla a tak jsem stejně skončil u PPQ M2
Ergonomie pro mě super, chování při střelbě a manipulace také, mám ji krátce ale žádné problémy s hlavní ani jinde jsem nezaznamenal.

Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí