Springfield/HS XD/XDM
Glock a spol.
- Sahib
Příspěvek#379 » pon 16. říj 2017, 16:44
Jen pro info... Před létem, kdy se vyrojily první zprávy o zavážce produktů HS Produkt jsem komunikoval se ZS a na otázku, zda bude akceptována moje loňská objednávka (na XDS) mi bylo šalamounsky sděleno, že objednávky budou vyřizovány tak, jak jim postupně došly.
Obecně bych proto spíše očekával, že XDS budou už beznadějně rozebrané a to jak ty, co nyní mají jít do prodeje, tak i ty co ještě v Karlovaci ani nezačali dělat.
Třeba se ale pletu:-)
Howgh.
Obecně bych proto spíše očekával, že XDS budou už beznadějně rozebrané a to jak ty, co nyní mají jít do prodeje, tak i ty co ještě v Karlovaci ani nezačali dělat.
Třeba se ale pletu:-)
Howgh.
- vaclaff
- Hodo65
- audis
Příspěvek#382 » pon 16. říj 2017, 19:07
Potvrzení přijetí objednávky nic neznamená. Je to že objednávku přijali do systému. Standardní dobrá praxe všech obchodních firem.
Poslali potvrzení objednávky? Je v něm uveden termín dodání? Ne? Takových potvrzení objednávky ti naposilam deset za den. Nic neznamená.
Výše dva uvedené akty nejsou totožné, byť se nazývají podobně. Běžná dobrá zazita praxe všech obchodních firem.
Mně taky zs psal a píše to často na webu u všeho zboží "dodáme v pořadí objednávek". Tak snad to dodrží.
Poslali potvrzení objednávky? Je v něm uveden termín dodání? Ne? Takových potvrzení objednávky ti naposilam deset za den. Nic neznamená.
Výše dva uvedené akty nejsou totožné, byť se nazývají podobně. Běžná dobrá zazita praxe všech obchodních firem.
Mně taky zs psal a píše to často na webu u všeho zboží "dodáme v pořadí objednávek". Tak snad to dodrží.
Naposledy upravil(a) audis dne pon 16. říj 2017, 19:23, celkem upraveno 1 x.
- Hodo65
Příspěvek#383 » pon 16. říj 2017, 19:15
To samozřejmě chápu. Pokud jsou ovšem schopni nechat objednat 1000 ks něčeho, čeho maj ve skutečnosti jen 100 ks, tak jsou tak zoufalí, že to snad ani nevyžaduje komentář ... Každej normální objednávkovej systém normálně neumožní objednat víc kusů, než je k dispozici. Holt, necháme se překvapit
.
Edit: Mimochodem, dneska ze stránek ZS zmizela informace o připraveném naskladnění ...

Edit: Mimochodem, dneska ze stránek ZS zmizela informace o připraveném naskladnění ...
- MKabar
Příspěvek#384 » úte 17. říj 2017, 13:08
Myslim, ze muj odhadnuty termin 2023 nebo 2021 kdyby se extra darilo je furt realnejsi, nez terminy Zelenaku na naskladneni XDS
. Jeste par posunu a pak se objevi nejaka dalsi vymyslena pohadka, proc to zas neklaplo...
Ja zhanel XDS tri roky a tech terminu uz bylo fakt milion. Ted uz to radsi neresim, nema to smysl.

Ja zhanel XDS tri roky a tech terminu uz bylo fakt milion. Ted uz to radsi neresim, nema to smysl.
- audis
Příspěvek#386 » stř 18. říj 2017, 10:31
1. Kontaktoval mě zelenysport.cz, že po 25.10. Si můžu vyzvednout xd-s 3.3 černá.
2. Zrušil jsem dnes objednávku na Ss verzi.
3. Obchod nabijetapalit v Šumperku mně rezervuje také xd-s 3,3, barva neznámá. To nekdy před 3.listopadem zruším. Jestli fakt bude pro mě připravená, možná budou rádi, když při rušení rovnou za sebe predlozim náhradu. Kdo má zájem závazně o místo v rezervaci , hlaste se zde do Pm.
2. Zrušil jsem dnes objednávku na Ss verzi.
3. Obchod nabijetapalit v Šumperku mně rezervuje také xd-s 3,3, barva neznámá. To nekdy před 3.listopadem zruším. Jestli fakt bude pro mě připravená, možná budou rádi, když při rušení rovnou za sebe predlozim náhradu. Kdo má zájem závazně o místo v rezervaci , hlaste se zde do Pm.
- audis
Příspěvek#387 » ned 22. říj 2017, 00:24
průběžná ad3: zatím se nikdo nepřihlásil.
Budete-li se hlásit, dejte na sebe jméno, telefon a email. Toto předám do šumperského obchodu https://www.nabijetapalit.cz/vyhledavan ... it_search=
Budete-li se hlásit, dejte na sebe jméno, telefon a email. Toto předám do šumperského obchodu https://www.nabijetapalit.cz/vyhledavan ... it_search=
- cz97b
Příspěvek#388 » úte 24. říj 2017, 08:19
Zajímavé plastové pouzdro pro XDs - moc jich na trhu není
https://www.cytac.com/products/ixds-iwb-holster/
bohužel u nás nikdo nemá, z Itálie třetí den doma https://airsoftint.com/store/en/ricerca ... it_search=
https://www.cytac.com/products/ixds-iwb-holster/
bohužel u nás nikdo nemá, z Itálie třetí den doma https://airsoftint.com/store/en/ricerca ... it_search=
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí