GP K100

Glock a spol.

Rony

Příspěvek#676 » sob 19. srp 2017, 18:22

Kačena je úplně nová. Na té fotce (mobil) povrch vypadá drsněji, než je ve skutečnosti (řekl bych, že je to dané nasvícením), ale každopádně není hlaveň kompletně leštěná. Leštěná je pouze ta odvalovací plocha.

Jarda89

Příspěvek#677 » úte 22. srp 2017, 12:29

Hlaveň mám taky "drsnější" (fakt to máš blbě nasvícený), možná nějaká změna technologie, podle nástřelnýho listu je moje z května 2017... Ta ploška už tam musela být, váleček by to nikdy takhle nevyleštil ;)

Rony

Příspěvek#678 » úte 22. srp 2017, 12:48

No právě, to by tam musely být úplně jiné tlaky a ta hlaveň by musela být z bláta. No nic. Už jsem klidný.

Jarda89

Příspěvek#679 » stř 23. srp 2017, 04:49

Nedalo mi to a hned jak jsem přišel z práce jsem ji rozdělal, taky to tam mám a je to tutově z výroby... Neměl jsem ještě kdy zajet zastřílet, takže moja Kačica má zatím najeto jenom pár zkušebních z fabriky ;)

Ivan1

Příspěvek#680 » pát 1. zář 2017, 15:12

Prosím o odpověď, zda někomu praskla pružina zápalníku a zda měl možnost zjistit, v kterých to bylo místech (uprostřed, na zadním či předním okraji - poslední závit).

PosmrkanyKapesnik

Příspěvek#681 » sob 2. zář 2017, 11:54

Rekl bych, ze tahle pruzinka jen tak sama nepraskne. Jestli tedy nemyslis pruzinku "blokace" zapalniku. Kterou nekdo mohl zkratit, aby mel lepsi chod spouste.

Ivan1

Příspěvek#682 » sob 2. zář 2017, 13:24

Jo, tak to bude ono. (Na faktuře je uvedeno: pružina úderníku.)

lebi

Příspěvek#683 » pon 4. zář 2017, 07:51

Ahoj,
jen tak pro info ... o vikendu jsem s P1 absolvoval HardTask DP1, vystrileno 300 ks tovarnich S&B a bez jedine zavady. Nepocitam ty simulovane v ramci cviceni. Slabym clankem se ukazaly spise zasobniky. Nejak se jim nelibila kontaminace piskem pri nacviku jejich vymeny, kdyz se vyprazdni. Porad jsem je cistil :)

redear

Příspěvek#684 » pon 4. zář 2017, 13:28

Jeee, DP1 jsem absolvoval taky, s k100 target asi před týdnem. Rovněž bez závady kromě jedné zadrzky, kterou jsem si ale způsobil sám nedorazenym zasobnikem. Kurs super, zbraň super, a zásobníky v tom písku drhly všechny. Spokojenost. Nacvičit nasusit a půjdu na další :)

lebi

Příspěvek#685 » úte 5. zář 2017, 06:48

Jedina vec, ktera se mi moc nelibila, byla to automaticke shozeni zaveru pri silnejsim dorazeni zasobniku. Nevadilo by mi to, kdyby se to delo vzdy, ale v mem pripade to treba bylo 2x ano a 1x ne. Instruktor rikal, ze nekde videl, ze by to melo jit odstranit (ted myslim to automaticke shozeni). Tak stale premyslim, jestli po tom zacit patrat nebo nikoliv. Zabyval se tim nekdo?

pekoz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#686 » úte 5. zář 2017, 09:01

To není funkce navíc u K100. Tohle udělá každá zbraň po hodně silném doražení zásobníku. Některá více , některá méně. Zkoušel jsem to i s Berettou 22LR. Pro trvalé odstranění by sis musel zřejmě vybrousit na drážce v závěru (kde drží záchyt) něco jako háček.

McFly
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#687 » úte 5. zář 2017, 11:56

Jak píše pekoz - to je fyzika a muselo by se to řešit úhlem zubu na záchytu a závěru - jenže to by zas sebou neslo jiná negativa.

P.V.

Příspěvek#688 » úte 5. zář 2017, 12:29

Amíci prý chtěli tohle (shození závěru při naražení zásobníku) reklamovat u H&K P30 (ta moje to dělá taky), ale neúspěšně. To není funkce zbraně.

PosmrkanyKapesnik

Příspěvek#689 » úte 5. zář 2017, 19:01

Ten padajici zaver, pri prebijeni je i podle me pekna hloupost. Ja to kdysi resil na MK7 tak, ze jsem malinko obrousil zachyt zaveru. Jen jsem mu udella trosku uhel, aby lepe zapadl do ozubu na zaveru. Doufam ze to pisu, aby to bylo k pochopeni. ;)

Takze neni treba jebat do zaveru, ale staci opravdu jen ten zachyt.
Pro predstavu, kdyz si zaver nechate na zachytu, a kouknete za jaky kousek tam drzi, tak staci lehke obrouseni, aby to lepe zapadlo a je to.
Me to tak fungovalo bez problemu :)

lebi

Příspěvek#690 » úte 5. zář 2017, 21:38

Nez nekde neco pilovat, tak to asi necham tak, jak to je. Jen mi ale prijde, ze pri zasunuti plnyho zasobniku to udela mnohem casteji, nez pri zasobniku napr. s jednim nabojem ... Ale jen to mozna jen muj stihomam :)

Zpět na