Heckler & Koch VP9 Striker Fired Perfection

Glock a spol.
HawkCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#346 » čtv 28. črc 2016, 10:12

A neulomil se? Podle tvaru toho ucha mi to neprijde moc urceny na nabijeni o opasek nebo jinou hranu, protoze samo hranu nema. V navodubjsem na tu pasaz nenarazil, ale ani jsem ji nehledal. Kazdopadne bez hledi dolu to nedestruktivne nepujde.

MKabar

Příspěvek#347 » čtv 28. črc 2016, 10:53

Ty plastove usiska pouzivat na natahovani o opasek nebo cokoliv je dost nesmysl. Nevydrzi to vubec.
Ze nemaj hranu vubec nevadi, 10-8 hledi taky neni vybrane uplne do pravouhle hrany, je zakulacene a vesele s tim natahuju o opasek o 106. Jenom to chce spravnou techniku na to. Jinac bez vhodneho hledi se schodem se da pistol jednoruc natahovat mezi koleny, akorat po trose cviceni to udela solidni modriny :-).
Kazdopadne nejspis je to ulomene si myslim.
Vytepat obe a objednat zaslepky v Hermesu a vyresene, nebo nejake zaslepky si vyrobit. Me tam ty usi stejne akorat rusi hledi bo nato nejsem zvykly a HKacko chodi jak po masle, tak neni treba zadne extra gripy na natahovani.

vomicz

Příspěvek#348 » čtv 28. črc 2016, 14:17

Zkoumal jsem to doma za všech možných úhlů a zlomené mi to nepřijde, dokonce jsem nenašel ani prasklinu. Imho jsem to pouze vyloupnul - ono se to nezdá, ale ten plast je celkem pružnej.

To že je to nesmysl už teď vím taky :D Mým původním záměrem bylo natažení o hledí, ale to s tím originálním v podstatě nejde.
Takže to nakonec skončí tím, že si nechám dovézt záslepky + truglo a komplet to vyměním. Jenom jsem do té doby chtěl to ucho namontovat zpátky bez nějaké větší gymnastiky s mířidlama.

HawkCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#349 » pon 12. zář 2016, 20:59

Do Česka dorazily SFP9-SF SD (tj. se závitem) +15 mm na hlavni. Defaultně výškově stavitelná LPA mířidla. Která jsou ale upřímně spíše k ničemu. Prťavé a mezi hledí a mušku při zacílení neprostrčíte ani režnou nit.

Galerka zde:
https://www.facebook.com/nocompromise.h ... 5604099639

Obrázek
Obrázek

HawkCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#350 » pon 12. zář 2016, 21:05

vomicz píše:Zkoumal jsem to doma za všech možných úhlů a zlomené mi to nepřijde, dokonce jsem nenašel ani prasklinu. Imho jsem to pouze vyloupnul - ono se to nezdá, ale ten plast je celkem pružnej.

To že je to nesmysl už teď vím taky :D Mým původním záměrem bylo natažení o hledí, ale to s tím originálním v podstatě nejde.
Takže to nakonec skončí tím, že si nechám dovézt záslepky + truglo a komplet to vyměním. Jenom jsem do té doby chtěl to ucho namontovat zpátky bez nějaké větší gymnastiky s mířidlama.

Na místo toho charging supportu jdou objednat záslepky, nebo novej charging (zvlášť levej a pravej) ve velikostech M nebo L. Za jeden 95 Kč.

Rozdíl mezi L a M, viz. foto:

Obrázek

vomicz

Příspěvek#351 » stř 14. zář 2016, 09:26

HawkCZ píše:Na místo toho charging supportu jdou objednat záslepky, nebo novej charging (zvlášť levej a pravej) ve velikostech M nebo L. Za jeden 95 Kč.

Kde se to dá objednat? Jestli je možný ty záslepky sehnat někde po ČR (ten charging support tam už po předchozích zkušenostech nechci), tak objednávám ještě dneska.

HawkCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#352 » stř 14. zář 2016, 09:37

Nikde nejsou skladem, takže na ně budeš muset cca měsíc vydržet.

"napis.na@nocompromise.house" objednávku. Akorát tu dodací lhůtu nedokážu garantovat, ale cca měsíc. Cena za obě 190 Kč.

Obrázek

vomicz

Příspěvek#353 » stř 14. zář 2016, 09:44

A umíš i mířidla? Nějaký Tru-Glo třeba? Nebo je někde seznam toho, co se dá objednávat?

HawkCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#354 » stř 14. zář 2016, 09:49

Na Tru-Glo případně jiný tě asi nasměruje MKabar nebo Beareka je myslim dělá.

Já dělám výhradně origo díly a náhradní díly H&K a Viridian. Seznam bude brzy na webu http://nocompromise.house (krátký a extra krátký záchyty, záslepky, konverze na spoušť, lehčí pružiny atd.)

Můžu nabídnóut jedině výškově stavitelný světlovodný LPA mířidla, které se teď dávají na H&K pro verze se závitem, ale nejsou úplně ideálně. Tru-Gla asi lepší. Pokud sport, tak 10-8 (MKabar teď bude objednávat) a nebo Dawsony.

Prasor

Příspěvek#355 » stř 14. zář 2016, 10:44

Kamarád koupil SFP9 z druhé ruky, jako svojí vysněnou hračku. Mě ale na střelnici překvapilo, jak hodně kope a jaká je mizerná spoušť. To kopání jde asi za mnou, protože všechny moje pistole jsou s kovovým rámem a tak nejsem zvyklý na ty ostré šlehy od plasťáků, ale ta drhnoucí spoušť mě překvapila. Všude jsem četl, jaká má být skvělá, ale za mě je to shit. Zajímalo by mě, jestli se to ochodí, nebo jestli je to normální. Jak jsem psal, pistole je z druhé ruky a měla by mít něco naboucháno. Nevím sice kolik, ale i tak mi ta spoušť přijde otřesná. Jaké jsou Vaše zkušenosti? Stojí i u Vás spoušť za prd, popřípadě po cca kolika výstřelech se to zlepšilo? Dík

HawkCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#356 » stř 14. zář 2016, 10:48

Obecne kolem 2000 ran si sedne. Ale ty prvn kusy, vcetne moji nejsou zadna slava a drhnou a maji docel kus "after-pre-travelu" pred samotnym odpalem. Co ted prisy nove SD verze, tak tam je ta spoust top od vyroby. Docela to na tech novych seriich vychytali.

HawkCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#357 » úte 27. zář 2016, 09:17

David Villalobos (USA) začal prodávat nové spouště na VP9 ve třech barevných variantách. Prý o něco kratší reset a chod, ale spíš je to prostě hliníkový replace za polymer. Nutno říct, že ale dost povedený :-).
Budu je objednávat, tak kdyby měl někdo zájem, připojte se.

Obrázek
Obrázek

Woody

Příspěvek#358 » sob 1. říj 2016, 16:36

Nazdar válečníci.
Tak už jsem taky hrdým majitelem téhle krásky a hrozně si užívám každé společné chvíle. :lol: :)
Jen jsem si dnes u čištění všiml, že mám na zadní straně výhozního okénka nějaké nové oděrky, které jsem neviděl ani na videu po 5tis ranách.
Čím by to mohlo být? Myslíte, že je to špatným držením? Dík moc za odpověď a přeji samé desítky. ;)
IMAG0982.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

HawkCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#359 » sob 1. říj 2016, 16:51

Hele mam to taky. Pravdepodobne od nabojnic... Don't worry, be happy :)

wally

Příspěvek#360 » sob 1. říj 2016, 17:04

A nemuze to byt jen spina od vystrelenych naboju, nejakej mix medi a spalenyho prachu? Zkousel jsi to ocistit?

Zpět na