Walther PPQ

Glock a spol.
P.V.

Příspěvek#451 » pon 6. čer 2016, 11:14

U PPQ M2B píšou, že přesně tuhle nemají, ale velmi podobný model...

http://www.streleckyservis.cz/cz/pdf_guninfo.php?i=1355

Farock

Příspěvek#452 » pon 6. čer 2016, 16:29

No píší že je skladem ale že ji nemají :-D trochu rozpačité

notobi

Příspěvek#453 » pon 6. čer 2016, 16:44

Nic rozpačitýho v tom nevidim:
mají ji skladem k prodeji, ale ne pro testování to je jako autosalon co má auta skladem, ale konkrétní typ nemá jako předváděcí.

Mat

Příspěvek#454 » úte 7. čer 2016, 22:22

no, já chtěl , nebo svého času jsem měl od nich PPQ M2 4,5" SD a na test mi půjčili PPQ M2 4" ( co vím, tak 4" mají na střílení k dispozici) zavolej si tam, to snad problém není, telefon mají uveden na stránkách.

Gogtas

Příspěvek#455 » čtv 9. čer 2016, 22:18

Tak uz je doma.... diky vsem za reakce

galitruk

Příspěvek#456 » pát 10. čer 2016, 03:14

Zdravím,
chlapi, právě jsem úspěšně dokončil zkoušku z odborné způsobilosti a jsem teda ještě tak trochu v plenkách. :-) Nicméně jsem se zabouchl do Walther PPQ M2 5 a po přečtení zdejšího fóra a problémů s hlavní jsem se pěkně nahlodal a teď se bojím si koupit první kvér za 20 litrů a pak toho litovat.
Hrozí tento problém i u mnou zmíněné PPQ M2 5 ? Děkuji za každou radu...

P.V.

Příspěvek#457 » pát 10. čer 2016, 07:14

Jsem na tom podobně. :-) PPQ mi skvěle sedla do ruky, ale jako první zbraň (kdy neumím ani péči o zbraň a vše se budu učit) si nejsem úplně jistý... Ještě si chci zkusit Heckler & Koch a pak bude asi těžké přemýšlení... :(

Gogtas

Příspěvek#458 » pát 10. čer 2016, 08:09

mel jsem podobny problem, ale uvidime jak to dopadne...

galitruk

Příspěvek#459 » pát 10. čer 2016, 10:24

P.V. píše:Jsem na tom podobně. :-) PPQ mi skvěle sedla do ruky, ale jako první zbraň (kdy neumím ani péči o zbraň a vše se budu učit) si nejsem úplně jistý... Ještě si chci zkusit Heckler & Koch a pak bude asi těžké přemýšlení... :(

H & K si koupil kamarád a není o čem, zbraň vypadá skvěle. :-) Už začínám být limitovaný penězi i tak a HK je přes 20 už teď. :-D Se potento, hlava mi šrotí a potmonka je tenčí a tenčí. :D

galitruk

Příspěvek#460 » pát 10. čer 2016, 10:27

Gogtas píše:mel jsem podobny problem, ale uvidime jak to dopadne...

Ještě mám chvilku čas než mi pčr vystaví zp tak budu slídit a čmuchat. :)
ps: koupit PPQ přes ozbrojené složky se slevou už asi nefunguje co?

P.V.

Příspěvek#461 » pát 10. čer 2016, 10:42

galitruk píše:H & K si koupil kamarád a není o čem, zbraň vypadá skvěle. :-) Už začínám být limitovaný penězi i tak a HK je přes 20 už teď. :-D Se potento, hlava mi šrotí a potmonka je tenčí a tenčí. :D

Ale oproti 5´´ PPQ to zas až takový rozdíl není... Oproti 4´´ celkem jo, ale jestli by zas byla bezproblémová, tak mi to za to stojí. Už jsem utratil víc peněz horším způsobem (jako koníčka mám i auta. :oops: ). Ale zas vím, že je lepší vzít něco, co mi líp sedne než se "trápit" s méně vhodnou věcí (konkrétně to mám nožem - do ruky mi líp sedl levnější a vzhledově méně elegantní kus).

Sarkafarka.Loupeznik

Příspěvek#462 » pát 10. čer 2016, 12:20

Tak z mého pohledu je PPQ velice moderní zbraň s perfektní spouští, pro mě asi nejlepší sériovkou na trhu z obvyklých zbraní... Na amerických fórech jsem nebyl schopen dohledat topic o vypadávajícím vývrtu(možná jen neumím hledat) a i tak by mě to příliš netrápilo... Podle všech dostupných info to nemá na funkci rostlináře vliv, takže by mě to štvalo asi jako když se mi na novém autě špiní zevnitř výfuk...;-)

paza

Příspěvek#463 » pát 10. čer 2016, 13:40

Tak to se tak nějak shodujeme, na vojně jsem střílel ze sapíku a měl jsem také osobní "velitelskou" čézetu, oboje střílelo jako divé a přitom hlavně nebyly zdaleka dokonale sterilní a lesklé.
Na funkci to, jak píše Walther, nemá vliv a kdo honí kosmetiku, tak se tím prostě jen, dle mého mínění, zbytečně stresuje, trápí a kazí si pocit ze střílení z nádherné a vymakané zbraně. Nevím, zda každý očekává, že všechny předměty, které kdy zakoupil, bude mít po nějaké době používání stále ve stavu nového výrobku, to asi ne, tak proč má být pistole výjimkou????

DAveDOG

Příspěvek#464 » pát 10. čer 2016, 13:59

Třeba proto že by časem mohl chtít pistoli prodat a nebo vyměnit za něco jiného, a to už by problém asi byl. I když každý asi nekupuje zbraň s tím že ji bude prodávat. Nehledě na to že jsou někteří lidi (tak jako já) tak nějak "postižení" perfekcionismem a i když by věděli že je to z hlediska použití ok, tak by jim to vadilo.

Bob1795

Příspěvek#465 » pát 10. čer 2016, 15:03

To P.V., To galitruk: Presne tohle jsem resil pred mesicem, chtel jsem koupit PPQ M2 ale kupovat neco, kde dporedu vim, ze je zvysene riziko... sam pracuju ve vyrobe a kdyz vidim, jak se sidi komponenty renomovanych znacek (neni to segment zbrani) tak jsem se obaval systemove chyby. Proto jsem pred tremi dny koupil HK SFP9. Zatim nemam PZ takze jsem z ni nestrilel, ale vypada svele. Tak preju stastne rozhodnuti!

Zpět na