Ruger SR1911
Původní i klony
- johnnyjak
Příspěvek#61 » stř 11. bře 2015, 14:23
Farock: ve většině případů to jsou vyhozené peníze. Funguje spíš jako závaží na hlaveň a jeho instalaci může provázet celá řada problémů: http://forums.1911forum.com/showpost.ph ... stcount=16 .
Správný kompenzátor má jinou konstrukci:

Správný kompenzátor má jinou konstrukci:

- 4mike
- so92
Příspěvek#65 » čtv 14. kvě 2015, 14:35
Tak mám se zbraní první problém. Povolil se mi šroubek na střence. No, neměl jsem doma patřičný imbus na dotáhnutí, a šel tedy do obchodu se šroubkem. V obchodě ale takový klíč neměli, že prý je to nějaký netypický rozměr. Řekl bych, že to bude tím, že rozměr nebude v mm, ale v palcích. Kde bych na to mohl sehnat nástroj, a jaká je to velikost? Netušíte někdo?
Díky
Díky
- sided
- Rough boy
Příspěvek#70 » pát 15. kvě 2015, 07:52
so92 píše:Tak mám se zbraní první problém. Povolil se mi šroubek na střence. No, neměl jsem doma patřičný imbus na dotáhnutí, a šel tedy do obchodu se šroubkem....
Díky
Nojo, když Ty jsi na ně ale tím "šroubkem" mířil, viď?

Pokud bys nesehnal a nebo nebyl v té sadě, tak pokud je u Vás někde speciálka Fabory, zajdi tam.
http://www.fabory.com/cs/EmergencyHotline
Koupíš tam klíče i jednotlivě a pokud nechceš aby se Ti v budoucnu povoloval a přesto ho někdy potřeboval ještě povolit, kup si tam i malou flaštičku Loctite na zakápnutí závitu. Jinak tyhle malé šroubky mají směšný utahovací moment, k dotažení by krásně stačila nějaká malá sada rukojeti s bitama od pana čonga. Ta bude z dostatečně měkkého materiálu (odborně nazýváno "nočníková ocel") a tak nemusíš mít strach, že si ten šroubek ožvejkáš

- MM
Příspěvek#72 » stř 24. úno 2016, 08:34
Pokial nekupis od niekoho individualny dovoz - tazko. Volal som s touto otazkou importerovi - odpoved bola ze sa "distributor exclusives" vobec nevozia, ze sa k tomu nedostanu, proste beru standardne veci priamo od Ruger-a (a toto je vyslovene vyrobene pre daneho predajcu). Riesil som to pred nejakou dobou koli 3" Rugeru GP tiez v "Talo" verzii. Bohuzial
. Obcas sa nejaky kus mihne na internete v Nemecku alebo Rakusku.

- rocky77
Příspěvek#73 » stř 13. dub 2016, 20:01
Zdravím,
jsem nově majitelem Rugeru SR1911 ve verzi Commander a jelikož je to má první 1911 (zatím pouze Glock), rád bych se zkušenějších zeptal na pár věcí a poprosil o názory:
1) na zahraničních fórech jsem se často setkal s názorem, že je zbraň dobré před první střelbou rozebrat, vyčistit a namazat. Souhlasíte, nebo jste bez problémů stříleli "out of box"...?
2) spoušť má mírnou vertikální vůli - lze s ní mírně pohybovat nahoru a dolu a při zatřepání zbraní trošku rachtá (méně než Glock, ale zvuk to je
). Je to normální?
3) dlaňová pojistka - bobřák má naopak horizontální vůli. Nedoléhá těsně ze strany na rám, takže se mírně pohybuje doprava či doleva. Stejná otázka - je to normální?
4) má smysl měnit dlaňovou pojistku a/nebo domeček (mainspring house)? Jde mi o to, zda máte někdo zkušenost, že výměna jedné nebo obou těchto součástek výrazně změnila - zlepšila úchop?
5) jak jste na tom s pouzdry? Pokud chci kydex (plast), pádlo a bez pojistky (a nejlépe přímo na Commander
), k výběru je de facto pouze Fobus + aktuálně čekám na odpověď prodejců, zda by byli schopni dodat IMI Defense, resp. Blade-Tech. Nějaké další tipy?
Díky moc všem!
r.
jsem nově majitelem Rugeru SR1911 ve verzi Commander a jelikož je to má první 1911 (zatím pouze Glock), rád bych se zkušenějších zeptal na pár věcí a poprosil o názory:
1) na zahraničních fórech jsem se často setkal s názorem, že je zbraň dobré před první střelbou rozebrat, vyčistit a namazat. Souhlasíte, nebo jste bez problémů stříleli "out of box"...?
2) spoušť má mírnou vertikální vůli - lze s ní mírně pohybovat nahoru a dolu a při zatřepání zbraní trošku rachtá (méně než Glock, ale zvuk to je

3) dlaňová pojistka - bobřák má naopak horizontální vůli. Nedoléhá těsně ze strany na rám, takže se mírně pohybuje doprava či doleva. Stejná otázka - je to normální?
4) má smysl měnit dlaňovou pojistku a/nebo domeček (mainspring house)? Jde mi o to, zda máte někdo zkušenost, že výměna jedné nebo obou těchto součástek výrazně změnila - zlepšila úchop?
5) jak jste na tom s pouzdry? Pokud chci kydex (plast), pádlo a bez pojistky (a nejlépe přímo na Commander

Díky moc všem!
r.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva