Výběr 1911 do 30tis.
Původní i klony
-
antonspelec - Příspěvky: 1239
- antonspelec
Příspěvek#49 » čtv 3. úno 2022, 21:28
CZUB je tuzemsky civilni trh uplne u zadku.
Do dneska si vycitam, ze jsem cca 3 roky zpatky nekoupil jednoho z posledni Dan Wessonu v prazske podnikovce. Mel jsem ho tam v ruce, zpracovani dokonale, zadne vule, proste parada. Holt tehdy byly jine priority…
Colt se sem vozi a nejspise i nadale bude vozit nezavisle na CZ, takze toho bych se nebal.
Do dneska si vycitam, ze jsem cca 3 roky zpatky nekoupil jednoho z posledni Dan Wessonu v prazske podnikovce. Mel jsem ho tam v ruce, zpracovani dokonale, zadne vule, proste parada. Holt tehdy byly jine priority…
Colt se sem vozi a nejspise i nadale bude vozit nezavisle na CZ, takze toho bych se nebal.
- Redsnake
Příspěvek#51 » čtv 3. úno 2022, 21:35
Delal se puvodne s 80 series spoustakem, pak se preslo na 70 series. Ja mel predtim jen norinco a navic hadam ze soudit spoust u uplne nove pistole je osemetne.
Spoust ma zpocatku lehky hrb, pak se hezky zlomi, lepe to popsat neumim. Ten prvotni odpor bych si odpustil, vnimam to jako namacknuti u nejakych kulovnic, ale je to pomerne konzistentni takze s tim dokazu v pohode zit. Casem mi to stejne neda a necham do toho nekoho kdo tomu rozumi hrabnout.
Myslim ze to nebude spatny zaklad pro custom build.
Spoust ma zpocatku lehky hrb, pak se hezky zlomi, lepe to popsat neumim. Ten prvotni odpor bych si odpustil, vnimam to jako namacknuti u nejakych kulovnic, ale je to pomerne konzistentni takze s tim dokazu v pohode zit. Casem mi to stejne neda a necham do toho nekoho kdo tomu rozumi hrabnout.
Myslim ze to nebude spatny zaklad pro custom build.
- MRBLUE
- LongShank
Příspěvek#56 » čtv 26. led 2023, 19:32
Potřebuji prosím poradit. V 1911 se nevyznám, líbí se mi, a rád bych si jednu koupil. Rozpočet okolo 40tis, aby se dala tady koupit (super pistole, co se tady v ČR objeví 1x za 5 let je k prdu). Nechci platit za značku, ale za dobrou pistoli. Co vím, že nechci, je Norinco. Netrvám nutně na historickém vzhledu. Co jsem se díval po nabídkách, tak mi vychází SIG, Kimber, BUL. Je ještě něco, co mi uteklo, popř. co doporučíte, nebo co nekupovat. Chci to na střelnici na sranda střílení, možná časem na nižší soutěže. Děkuji za tipy.
- MRBLUE
Příspěvek#58 » čtv 26. led 2023, 20:13
Ak zozenies BUL v 5" tak kup ten. Su dobre urobene a maju v podstate sportovu spust.
Inak aj na Remington R1 su celkom dobre ohlasy.
Napriklad toto:
https://www.top-guns.eu/pistole-bul-191 ... ack-45-acp
Inak aj na Remington R1 su celkom dobre ohlasy.
Napriklad toto:
https://www.top-guns.eu/pistole-bul-191 ... ack-45-acp
- Sedmej
Příspěvek#60 » pát 27. led 2023, 07:34
Rottwik: Já tam kupoval před rokem Bul 1911 Tactical Carry Government (9mm) za 27 200,-. Ještě jsem k tomu dostal ten jejich Bull 1911 knife sčíslovaný s pistolí. Dneska to tam je jako model EDC, má myslím navíc "jen" světlovodnou mušku, jiné hledí, rozšířenou šachtu zásobníku a v railu vyfrézovanou tu mezeru uprostřed a cenovka 50.
Ale souhlasím za mě jsou ty pistole od Bulu udělaný moc pěkně. A ty nové modely co tam mají vypadají parádně. Zvlášť se mě líbí ty v nerezu.
Ale souhlasím za mě jsou ty pistole od Bulu udělaný moc pěkně. A ty nové modely co tam mají vypadají parádně. Zvlášť se mě líbí ty v nerezu.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí