CZ P-10C

jhora

Příspěvek#406 » stř 28. čer 2017, 10:02

Nejlepší je tam zavolat a zeptat se. Co jsem koukal, tak telefony zvedají. Možná dokonce ten jeden kus navzdory oficiálnímu přístupu k rezervacím chvíli podrží, když jich budou mít několik a slíbíš jim, že tam pojedeš ten den nebo druhý den ráno...

Rimmer

Příspěvek#407 » stř 28. čer 2017, 10:07

Problém je ten, že můžu jet až za dva týdny , takže mi přišlo zbytečný tam volat . Můžu jen doufat, že přijde nová várka do 14dnů.

jhora

Příspěvek#408 » stř 28. čer 2017, 10:53

Zavolej tam těsně předem, budeš to mít lepší. Jak jsem psal, že jsem tam nedávno byl, tak za tu půlhodinu při mé druhé návštěvě se prodaly dvě. Točí se to tam asi opravdu rychle a 14 dní předem to nemá smysl řešit.

Rimmer

Příspěvek#409 » stř 28. čer 2017, 11:14

To jsem si myslel, díky.

Rostis

Příspěvek#410 » stř 28. čer 2017, 21:27

Včera jsem volal do Uherského Brodu do podnikovky,rezervoval jsem si 2 kousky bez problému mi ji do konce příštího týdne podrží.No nedalo mi to nakonec a vyrazil jsem dnes pro ní,takže už je doma.Na počkání vystaven průkaz zbraně,takže už jen najít čas na střelnici a hurá na testování :lol:

Clavius

Příspěvek#411 » čtv 29. čer 2017, 06:40

To je pěkné, že někde vystavují průkaz zbraně na počkání. V Praze 4 (útvar I a III, ul. Sdružení 1664) je aktuální čakací lhůta čtyři týdny. To si člověk jen tak nevystřelí.

Rimmer

Příspěvek#412 » čtv 29. čer 2017, 07:54

Clavius: Být tebou, tak to přesunu do patřičný skupiny, protože zde ti to smažou a nebo přesunou za OT.

Každopádně, kdyby Uherský brod nebyl tak daleko (Skoro přes celou republiku) , tak si tam také dojedu. Protože podle jejich stránek v podnikové prodejně stále maj na prodej P10-C. Jenom mě ještě zajímá názor těch , kteří už jí mají a aktivně střílejí. Kdyby byla na výběr G17 a P10-C ..Co by byla Vaše volba?

Rimmer

Příspěvek#413 » čtv 29. čer 2017, 10:08

Tak volal jsem do podnikovky v Praze a maj poslední kousky. Když bych si prý dojel ještě do konce týdne , tak by na mě jedna zůstala na prodejně ,ale týden prý rozhodně nevydrží . Další várka až někdy v srpnu.

jantar

Příspěvek#414 » čtv 29. čer 2017, 18:08

To Rimmer:Doufám,že jsem to napsal dobře.Jestli máte možnost výběru,tak rozhodně G17.Tento pokus o kloudnou pistoli/P-10C/ nechte dva,tři roky projít a třeba přestupte.Vzpomeňte na Duty, toto vypadá na stejnou věc.Vždyť ani po letech neumějí udělat P-07,stále mají problém s vyhazovačem/podřený od závěru/,nebo o přední levou kolejnici,nebo o různou mezeru mezi závěrem a tělem vepředu proti vzadu.Jinak tu P 07 mám,abych mohl porovnávat s G19/mám/nebo Sigem,ale to je jiná liga.Počkejte si nějakou dobu,až někdo vystřílí aspoň 15 tis.ran a bude upřímný a pak uvidíte,a kdo ji mermomocí bude chtít,tak v inzerátech jich bude plno za polovic.

antonspelec

Příspěvek#415 » čtv 29. čer 2017, 18:21

No ta na AVIMu uz ma udajne cca 5000 najeto, takze sa chvili to bude referencni kousek

Letec 12

Příspěvek#416 » čtv 29. čer 2017, 18:25

Clavius píše:To je pěkné, že někde vystavují průkaz zbraně na počkání. V Praze 4 (útvar I a III, ul. Sdružení 1664) je aktuální čakací lhůta čtyři týdny. To si člověk jen tak nevystřelí.

Tak běž příště na jiné oddělení. Čekací doba pak může být výrazně kratší. Pro moraváky, v Olomouci se čeká týden, v Šumperku a Přerově na počkání. Rozhodně nemusíš chodit tam kde bydlíš

j.v.

Příspěvek#417 » čtv 29. čer 2017, 21:05

Na jiné oddělení jít nemůže, protože jej přijmou & vyřídí pouze v tom, které je příslušné jeho trvalému bydlišti. Je to rozdělené po okresech viz https://zbranekvalitne.cz/zbrojni-prukaz/utvary-policie (omlouvám se za OT)

Rimmer

Příspěvek#418 » pát 30. čer 2017, 08:34

Jantar: Stejně mi jiná volba nezbude, za týden už budou "out of stock" . G17 to vyhraje, zalíbila se mi 4gen. v FDE . Čtvrté generaci moc nefandím ,ale to FDE mě hrozně láká, navíc to nemá kde kdo.

antonspelec

Příspěvek#419 » pát 30. čer 2017, 09:56

Ja kdyz jsem kupoval G19, tak jsem FDE a podobny vyfikundace zavrhnul kvuli lepsi likvidite klasickyho modelu pri eventualnim dalsim odprodeji, a udelal bych to tak i v pripade, ze bych nekdy mel tak slabou chvilku, ze bych si chtel koupit pistoli z Brodu

Rimmer

Příspěvek#420 » pát 30. čer 2017, 09:58

antonspelec: Proč myslíš, že bys FDE neprodal? Vždyť u nás je to limitovaná edice , kterou těžko sháníš.. toho bych se vůbec nebál.

Zpět na