CZ P-10C
- akvak
Příspěvek#2086 » čtv 14. úno 2019, 07:30
Nevite nekdo, kde je mozne vyzkouset ve vychodnich cechach apendix kydexove pouzdro na P10? Mam teda nejaky ten spek
a hodne jezdim autem, ale chtel bych ho vyzkouset. Abych si ho pres net objednaval a potom vracel se mi fakt nechce.
Hybrid je super, ale kdyz mam tricko zakasane v kalhotech, pres zbran, aby nebyla videt, tak ten grip na pazbe neni moc prijemny na telo. Vcera jsem najel 400km a na boku jsem mel pazbu obtisklou i s logem zbrojovky.
A tilko fakt nosit nebudu.

- Miloš 1
Příspěvek#2087 » čtv 14. úno 2019, 16:59
Sedmej: No vidíš tohle mě třeba vůbec nenapadlo ja pravě ať jsem nechtěl se nechat ovlivnit tak přeci jenom jsem šel radši do toho uplně nového modelu je to moje první a jsem levák tak uvidíme ale opravdu to vypouštěni jsem nemohl pomalu palcem vypustit a baterka se me proste na te zbrani strašně líbí uvidím jak moc jí využiji. Dnes jsem vyzvednul kydexová pouzdra jak na zbraň tak i dva zásobníky tak ted již jen ten průkaz zbraně
a hurá na střelnici ji holku provětrat

- McFly
- Sedmej
Příspěvek#2089 » pát 15. úno 2019, 07:10
Miloš 1: Já možná naivně doufám, že kromě toho vypouštění zásobníku mám uvnitř všechno stejné, jak je v té poslední verzi. A neboj, já to taky na prodejně sotva zmáčkl. I prodavač to sotva zmáčkl. Vystavit závěr na záchyt bylo ještě náročnější. 
A ta svítilna je super. Já se jí zbavoval čistě k vůli nošení. Nějak jsem přehodnotil myšlenku, že to chci nosit se svítilnou a na takové to rychle sundání nandání není ten způsob uchycení šroubem úplně ideální.

A ta svítilna je super. Já se jí zbavoval čistě k vůli nošení. Nějak jsem přehodnotil myšlenku, že to chci nosit se svítilnou a na takové to rychle sundání nandání není ten způsob uchycení šroubem úplně ideální.
- Sedmej
Příspěvek#2092 » pát 15. úno 2019, 10:24
Int1m1thy: Ano. Teda jestli je na šroub si myslíme oba to samé.
https://www.dvor.com/inforce-apl-compac ... 2019-02-05
Mě by ve finále vyhovovala nějaká co by šla rukou rychle sundat a nasadit. V tomhle se mě líbila ta nesmyslně velká svítilna přímo od Glocka co jsem měl ještě na G19.

https://www.dvor.com/inforce-apl-compac ... 2019-02-05
Mě by ve finále vyhovovala nějaká co by šla rukou rychle sundat a nasadit. V tomhle se mě líbila ta nesmyslně velká svítilna přímo od Glocka co jsem měl ještě na G19.
- wert
- Sedmej
Příspěvek#2094 » pát 15. úno 2019, 13:53
wert: Tu znám, měl jsem jí i nějakou dobu doma. Tehdy jsem si myslel, že budu nosit se svítilnou a rozhodl se nakonec pro APLc, dneska bych vybíral jinak. Nakonec jí možná budu kupovat znovu.
Obě sedí na P10C pěkně.
Pouzdro nepotřebuji, se svítilnou nosit nechci. Ale pouzdra dělají pěkný, mám od nich klasické.

Pouzdro nepotřebuji, se svítilnou nosit nechci. Ale pouzdra dělají pěkný, mám od nich klasické.
- Hribek
- Miloš 1
Příspěvek#2096 » pát 15. úno 2019, 16:43
Sedmej : Tak to opravdu nevím ptal jsem se prodavače jestli když vezmu tu s tritiama tak když mě nepujde prostě to vypouštění zásobníku jestli je možnost to předělat tak prý né musel by se vyměnit celej kontejner a nejlepši varianta je když bude potřeba přehodit miřidla a vzit tu jednostranou
Baterka me právě vyhovuje že je na šroubek ještě jsem ho zakapnul lepidlem na závity pro jistotu a na P 10 prostě vypada skvěle
Čas ukáže jestli to byla dobrá varianta
Záchyt závěru se doufám časem ochodí nebo budu mít mozol na palci
A jen malá technická čím mazat a čistit co se ji líbí a nelíbí dostal jsem v Opletalce nejakej univerzální sprej ale nemám rád univerzální věci vetšinou nefungujou jak mají Děkuji
Baterka me právě vyhovuje že je na šroubek ještě jsem ho zakapnul lepidlem na závity pro jistotu a na P 10 prostě vypada skvěle

Záchyt závěru se doufám časem ochodí nebo budu mít mozol na palci

A jen malá technická čím mazat a čistit co se ji líbí a nelíbí dostal jsem v Opletalce nejakej univerzální sprej ale nemám rád univerzální věci vetšinou nefungujou jak mají Děkuji
- SmrtihlavMAGOR
- SmrtihlavMAGOR
Příspěvek#2097 » pát 15. úno 2019, 19:03
Mám to oboustranné vypouštění zásobníku a přijde mi to že to jde úplně normálně. Zachyt závěru je těžší spustit, ale co si pamatuji když mě před 9 lety učili manipulaci se zbraní tak zachytem závěru se neshazovalo, zachyt závěru sloužil je pro zachytavani, spousteni závěru se provádělo potazenim závěru dozadu...takže nějak ten zachyt neřeším a spoustou ho zatazenim.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí