CZ P-10C
- Indian
- akvak
Příspěvek#1487 » pon 16. črc 2018, 14:45
Indian píše:Pánové, v Top Střely mají novou laděnou spoušť na P10. Držel jsem ji v ruce jako jeden z prvních a zdála se mi hoodně dobrá. Pro sportovní využití bych řekl super. Na webu ji asi ještě nemají, je třeba jim zavolat.
Mám ji namontovanou a je super. V balení jsou i dve pružiny.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- akvak
Příspěvek#1490 » pon 16. črc 2018, 20:05
vaclaff píše:Menil jsi sam?
Joo. Bylo to v pohode. Koupil jsem vyrazece 2 a 3mm. Na youtube je video na spoust HBI a postupuj stejne. A neboj se bouchnout kladivem do vyrazece. Ona to P10 vydrzi.
https://m.youtube.com/watch?v=E1uNOgdI-Ao
- akvak
-
Medicinbal - Příspěvky: 56
- Medicinbal
Příspěvek#1497 » čtv 19. črc 2018, 15:37
Já objednal v noci z 16. na 17.7. a pred hodinkou se dohnal s kurýrem. Uz mám namontováno včetně lehčí bicí pružiny. Stačily jen dva vyrážeče a vše hotovo do 20 minut. Jinak je to otázka, tak 3 minut, kdyz ví člověk co dělá.
photo_2018-07-19_04-34-58.png
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- yoky
Příspěvek#1498 » sob 21. črc 2018, 19:05
No zdravim všechny a pokusím se přispět i se svou tzroškou do mlýna. Vzhledem k tomu že jsem zbraňový blázen, tak jsem spoušť objednal i když mi stávající vyhovuje. Dovolím si trochu ohodnotit a porovnat P10c s Glock 17 Gen 5. Obě zbraně jsem koupil ve stejné době a v období čekání na prukaz zbraně jsem testoval na sucho. Prosím berte to, že je to silně subjektivná hodnocení. Zásadně nejsem proti žádné zbrani a za čé let jsem vlastnil cca 20 zbraní. Vzhledem k tomu, že je to pro mne nářadí ( lopata , krumpáč) tak se budu zmiňovat pouze o výsledcích. Nyní nastříleno z obou cca 300 ran, vždy 5 ran z jedné a 5 ran z druhé. střelivo SB klssika pak Subsonic a 2 krabice Fiocchi Black Mamba. Faktem je ať jsem střílel 10m, 15m, 20m a 25m tak jsem z černěho nevyšel. Obě zbraně byly fajn. Co mne překvapilo, že trochu lepší výsledky byly s CZ. Subjektivně se mi zdál menší zpětný ráz- kopání. Ovšem přesnost se zlepšila se střelivem Fiocchi BM. TZest byl na strelnici Sporilov. V srpnu odjíždím na "střeleckou dovolenou" tak budu informovat. Závěrem hodnotím zatím CZ jako velice dobrou zbraň. Na zbarni je světlo inforcer. Co mne take prekvapilo, že přechod mezi CZ a G nebyl problem. Glock je vybaven spouští APEX Tactical a má zkrácený chod.
- Mickhesh
Příspěvek#1499 » ned 22. črc 2018, 09:57
Už jsem sem přispíval ohledně této zbraně a nyní po 500 střelách mám více poznatků. Za prvé si chci také pořídit tuto novou spoušť a nechat si jí po výměně gripu, kdy jsem čep zřejmě vyčvachtal u puškaře, který sídlí naštěstí vedle ve vsi (Kolín/Velim) Takže si u něho nechám lépe usadit světlovodnou mušku, opravit čep na gripu a instalovat spouť. Tím bych co se kupování do této zbraně končil, krom munice. Nejsem kdovíjaký střelec, ale i po XXX výstřelech na 25m je vidět, že to letí směrem doleva a dolů (levá dolní čtvrtina terče) Měl jsem možnost i mém postěžování na střelnici v Kolíně svěřit tuto zbraň IPSC střelci a jemu se stalo to samé, navíc i bez soustřelu, nicméně mi poradil sahat na hledí až tak po 5k výstřelech, až se zbraň usadí. Jinak zbraň fachá bez závad a čím déle jí mám, tím více se mi líbí. Nezdá se to, ale je to kráska
Grip mám největší jen tak pro info.. pouzdra kydexová vnitřní a vnější. Na tom menším "kopání" něco bude, ptž i výše jmenovaný řekl, že se z toho kupodivu střílí příjemně.. Upřímně kdyby tahle pistole stála tolik co v USA, tak není jiné volby
(cca 10k)

- yoky
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva