CZ P10S (subcompact)
- Machead
-
LukeTheNukeDuke - Příspěvky: 22
- LukeTheNukeDuke
Příspěvek#49 » pon 11. bře 2019, 17:54
Machead - oranžově je zvýrazněná muška u tritiových mířidel. Standardně se pro ČR dodávají všechny s fosforovými, tritium se dá dokoupit cca za 1,9k. Ve standardu je měly jen FDE modely, případně kousky pro US trh, co se tu zasekly u jiných obchodníků. Mě osobně tritiová nevyhovují a měnil jsem je za fosfor - pro mě lepší, jsou líp vidět.
-
LukeTheNukeDuke - Příspěvky: 22
- LukeTheNukeDuke
Příspěvek#52 » pát 15. bře 2019, 17:03
Fotky níže - pro porovnání mám jen vz.58, Pi. vz.52, EVO 3 a P-10SC a vše budu mít po ruce až v neděli (teď jedině s tou 58čkou...
).
Zpracování podle mě velice dobré, malé vůle a čisté hrany. Zdrsnění stejné jako u ostatních P-10 po modernizaci, nikdy mi nevadilo a nevadí ani tady (měl jsem i jednu z prvních P-10C) - považuju ho za přínos a to nemám hroší kůži na rukou. Drží se pohodlně, ale mám malou ruku - pro porovnání je tam hřbet z verze SC (C). Má i všechny vychytávky na rámu a závěru, "dětské nemoci" netrápí žádné nové P-10tky. Spoušť je stejná jako u všech ostatních - velice příjemná, lehká s čitelným "křupnutím".
Na detaily je dobré si dát pozor na uchycení zadního kontejneru (a to platí u všech...) - jedna co jsem měl v ruce neměla úplně doražený jeden čep do rámu, končil tak na hraně kontejner/rám - nic jí jinak nebylo, stačí doklepnout, ale dali mi jinou. A CZUBdala do kufříku extra porci oleje, doslova v něm plavou.
Takže budu chvíli sušit. Další dotazy si kdyžtak pište tady nebo PM... Přesné rozměry se kdyžtak dají najít na netu pod "P-10S dimensions".

Zpracování podle mě velice dobré, malé vůle a čisté hrany. Zdrsnění stejné jako u ostatních P-10 po modernizaci, nikdy mi nevadilo a nevadí ani tady (měl jsem i jednu z prvních P-10C) - považuju ho za přínos a to nemám hroší kůži na rukou. Drží se pohodlně, ale mám malou ruku - pro porovnání je tam hřbet z verze SC (C). Má i všechny vychytávky na rámu a závěru, "dětské nemoci" netrápí žádné nové P-10tky. Spoušť je stejná jako u všech ostatních - velice příjemná, lehká s čitelným "křupnutím".
Na detaily je dobré si dát pozor na uchycení zadního kontejneru (a to platí u všech...) - jedna co jsem měl v ruce neměla úplně doražený jeden čep do rámu, končil tak na hraně kontejner/rám - nic jí jinak nebylo, stačí doklepnout, ale dali mi jinou. A CZUBdala do kufříku extra porci oleje, doslova v něm plavou.

- Machead
Příspěvek#56 » sob 16. bře 2019, 16:38
Zvazujem Sko namiesto Ccka kvoli noseniu. Ten 1.5 cm rozdielu na vysku ma zasadny vplyv na printovatelnost, je tak?
Ccko uz mam vcelku problem uplne schovat, pazba niekedy printuje. Paradoxne s G19 tento problem nemam, tam aj lahke tricko v lete nerobi problem, co zrejme bude prevedenim puzdra (zacvakavacie oko vs klip na opasku). S tym okom je G19 zrejme hlbsie usadeny vo vnutri nohavic
Ccko uz mam vcelku problem uplne schovat, pazba niekedy printuje. Paradoxne s G19 tento problem nemam, tam aj lahke tricko v lete nerobi problem, co zrejme bude prevedenim puzdra (zacvakavacie oko vs klip na opasku). S tym okom je G19 zrejme hlbsie usadeny vo vnutri nohavic
- meda.pu
Příspěvek#58 » sob 16. bře 2019, 18:21
Tak pánové od včerejška je doma taky... V pondělí bude střelecký test ale zatím nad míru spokojen... A jak řešil kolega výše co koupit, jestli S nebo Carbine... Udělej to jak já. Kupce si C, S, i Evo

IMG-20190315-WA0001.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Machead
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX