ALFA - první zbraň - údržba atd
-
janpolasek - Příspěvky: 123
- janpolasek
Příspěvek#242 » pon 6. lis 2017, 11:58
Mně zase vyjíždí zadní čep, což by takový problém nebyl, kdyby v podnikové prodejně měli aspoň nějaké díly skladem!! Pistole Alfa za mě celkem dobré, obzvlášť za tu cenu, měl jsem Combat i Defender, Combat už jsem prodal. Ale fakt mě štvě, že když dojdete do Alfa proj v Brně na Šumavské, tak tam prostě ty jejich pistole nemají rádi, nemají tam na ně díly a furt vám cpou Glocka. Nic proti Glocku, místo Alfy Combat mám teď G17. Ale tak jsou firemní prodejna, tak by to tak mělo vypadat. Koupill jsem tam u nich už dvě zbraně, ale už mě tam neuvidí.
- juraj1
-
- janpolasek
Příspěvek#244 » úte 14. lis 2017, 08:44
Čep vzadu na rámu pod štítkem s výrobním číslem. Je tam jenom jeden...
Při střelbě vyjíždí doprava z pistole ven. Koupil jsem v železářství vyražeč čepů vhodného průměru a naklepl ho zpátky, tak uvidíme, ještě jsem s tím od té doby nestřílel. Spousta lidí mluví o výborném přístupu p. Pekaříka, ale já nevím který to je, asi mám "štestí" na jiného prodavače...
Aby neměli v podnikové prodejně základní náhradní díly na jejich vlastní pistole, tak to je k neuvěření.
Při střelbě vyjíždí doprava z pistole ven. Koupil jsem v železářství vyražeč čepů vhodného průměru a naklepl ho zpátky, tak uvidíme, ještě jsem s tím od té doby nestřílel. Spousta lidí mluví o výborném přístupu p. Pekaříka, ale já nevím který to je, asi mám "štestí" na jiného prodavače...
Aby neměli v podnikové prodejně základní náhradní díly na jejich vlastní pistole, tak to je k neuvěření.
- igyx
Příspěvek#247 » pon 29. led 2018, 15:37
Ještě k vyjíždění čepu spoustě. Ze strany Alfa projektu naprosto nekompetentní přístup - jasně zadán jaký čep, sériové číslo zbrane. Nepřišel pojistný čep kratsi o 8 mm, ano. Vyřešeno nákupem jiného čepu 26 * 2.5 mm za 1,5 CZK. Přes upozornění, že přišel chybný čep, to víte moc práce přes Vánoce ... Za mě, zbraň přesná a pěkná. Pokud to Alfa prodávat a servisovat nechce, ať to řeknou. Přemýšlel jsem nad jejich revolverem. Dodací termín 3 měsíce...možná... Takže Ruger byla jasná volba. Toť za mě k tématu.
- tokin
Příspěvek#249 » úte 30. led 2018, 07:01
Já mám ze strany výrobce Alfa projekt opačnou zkušenost. Při poškození zbraně(nevystřelená přebíjenka a potkání kulí v hlavni) a následné opravě (rovnou jsem ji nechal udělat generálku, když byla doma
) velmi vstřícný přístup, vše řešeno okamžitě, dodací lhůta měsíc(čekalo se na novou hlaveň z Itálie) včetně tormentace a sčíslování. Cena nízká. Prostě spokojenost po všech stránkách. Hlavně mně překvapil přístup výrobce při řešení reklamace. Takový vztah se zákazníkem kdyby fungoval všude...

-
- janpolasek
Příspěvek#253 » čtv 8. úno 2018, 21:21
Nechci od nošení Defenderu nikoho zrazovat, sám jsem ho nosil asi rok, ale je třeba vzít v potaz, že Defender je těžší než glock 19, a dokonce i než 17! Což není zase až takový problém, ale problém je spíš se sehnáním vhodného pouzdra. Používal jsem látkové dasty, protože nic lepšího jsem nesehnal, v jejich prodejně žádné originální pouzdra nemají. A při použití vnitřního pouzdra mě dost tlačil do boku záchyt závěru a pojistka. Hodně vyčnívají do strany.
- McFly
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX