CZ P-10C

Jardát

Příspěvek#361 » pát 23. čer 2017, 06:59

Na druhou stranu,co má dělat mimopražský,a na dlouhé služebky jezdící člověk? Jen s vágním infem ,, asi budou za několik měsíců?'' Nejde tam poslat čekat frontu někoho jiného :-)

Lhazebur

Příspěvek#362 » pát 23. čer 2017, 07:09

Ahoj, jen chci potvrdit, že je tam mají. Včera jsem si ji byl vyzvednout :-) Ráno jsem jim volal, zda mi můžou udělat rezervaci, ale to prý nedělají, takže jsem musel jednat rychle

jhora

Příspěvek#363 » pát 23. čer 2017, 07:28

No, já třeba pátrám po jiné zbrani a prostě to dělám tak, že kdykoliv se vydám do nějakého města, tak se mrknu kde mají obchody se zbraněma a strčím tam nos :) Zrovna P-10 nebude těžké najít, jakmile se uspokojí úvodní poptávka.

Mimochodem včera jsem ji měl v ruce. To zdrsnění je fakt hodně agresivní a nelíbí se mi, ale ta spoušť je na striker opravdu dobrá. Když ji na sucho porovnám s XDM, Glockem, MP9 a Shieldem, tak je podle mě nejlepší. Nicméně jsem z ní nestřílel...

Kixik

Příspěvek#364 » pát 23. čer 2017, 08:54

Z vlastni zkusenosti vim ze ji podrzi do druheho dne. Vic nechtějí, protoze vi ze ji prodá bez problemu jinemu zájemci

wigum

Příspěvek#365 » pát 23. čer 2017, 11:41

Já teda docela lituju zákazníky CZUB. Dělají zbrojovce zabarmo beta testery a ještě se k tý úžasný novince dostávají hůř než za socíku k Favoritu ;)
Sory, ale tohle prostě nešlo nechat jen tak :oops:

kolombo

Příspěvek#366 » pát 23. čer 2017, 12:58

wigum: A ty jsi za socíku Favorita kupoval, že víš tak dobře, jak to bylo ?

Mimochodem, třeba Škodu Koiaq si taky hned neodvezeš a budeš čekat docela dlouho, než Ti ho dodají ...

Myslím, že do 1/2 roku jich bude dostatek. Ostatně, loni nebyly Glocky ....

Wigum, Kolombo jste OT! McFly

mc.ready

Příspěvek#367 » pát 23. čer 2017, 17:06

Do roka, jich budou plné bazary a majitelé budou rádi, že se jich za pár šupů zbaví.

radim78

Příspěvek#368 » pát 23. čer 2017, 20:07

@ kolombo Kodiak mà momentálně 2x delší čekačku než Ferrari.
@ mc.ready, wigum a další "fandové" CZUB - jednou se jim to už muselo povést napoprvé. :lol: tak se s tím smiřte! :twisted:
Vzhledem k počtu závad na mé p10 na 1500 nábojích (sotva v záběhu) to na nějaké velké výprodeje nevidím. Přebíjenku nevalné kvality, kde bylo nutné z hlavně vyrazit střelu nepočítám. Jediná komponenta, které tak úplně nerozumím je blokace úderníku. Přijde mi taková fórová. Třeba to ale bude případ, kdy v jednoduchosti...
Mimochodem, kdyby Glock neměl leadtime pro novinky 10x horší než Škodovka v dobách bolševika, tak jsem měl doma mìsto P10C nové G19M, což bude mimochodem nový etalon mezi plasťáky.

Machead

Příspěvek#369 » pát 23. čer 2017, 20:32

Etalon v com? V par mierne inak zaoblenych blbostiach? Sam mam Glock na nosenie ale pardon, ta znacka desiatky rokov neprisla s nicim, zhola nicim novym. Keby aspon vylepsili chod spuste a trosku zlepsili ergonomiu placatej pazby, ktora nikomu nesadne do ruky. A nahradili mieridla kovovymi.

Ale ono nic, tu sa uberie trocha plastu, tu sa trosku rozsiri tlacidlo na vypustanie zasobnika (to povodne bolo pre vacsinu ludi malicke) a tym to hasne.

Oh ano, dvojita pruzina a iny tvar vyhadzovaca, zasadne rozdiely, ktore v 4. gen. pred vymenou sposobovali pekne zadrzky.

To je cely Glock.

baris

Příspěvek#370 » pát 23. čer 2017, 20:34

Dnes jsem zkoušel nový kus, překvapil mě záchyt závěru. Zachytit závěr je snad nadlidský úkol, povedlo se jen párkrát a shození závěru jde hodně těžce. Prosím někoho, kdo už s ní má něco odstříleno, aby napsal, jestli se to ochodí a je to pak už ok. Díky

radim78

Příspěvek#371 » pát 23. čer 2017, 21:55

@baris mohu potvrdit, ze se to dost vyrazne zlepsi. zachyt navic shodis i dorazenim plneho zasobniku... nejvetsi problem je diky konstrukci s vypoustenim zasobniku s plnym zasobnikem, coz ale logicky zase nebyva tak obvykle v kritickych situacich a i toto se vyrazne zlepsilo po par dnich manipulaci.

@machead ode mne to byla vicemene ironie.
Co bys cekal za novoty, je to Glock :lol: Jen Te doplnim - ovladatka budou ambi- , zadna stupidni tvarovani na prsty, spoustak ala G43. Za mne neco, co mel mit Glock jiz v gen 2 ! :lol:
Ted uz se nebudu do mlocku navazet.
Kdyz jsem si vybiral zbran na noseni, vybral jsem G43 a pote, co jsem si vyzkousel vicemene vse male a dostupne v Lugeru v ramci CR, si jsem jisty, ze jsem si slovy klasika "nemohl vybrat lepe". Vetsina jeho konkurentu (mimo RAMI, nebo SIG) by byla uz na odpis, nebo mela 3x menene pruziny (3" 1911), pac ma 5000 vystreleno a Glocek se tvari jako novy.
Pocet zavad 0! Coz je to, co u zbrane na sebeobranu asi chceme predevsim... (nalr. u 3" 1911 vec zhola nemozna)

Petzold

Příspěvek#372 » pát 23. čer 2017, 22:50

Ale no tak. Glock založil před 30 lety novou kategorií pistolí, Glock je již několik let leadrem ve vyzbrojovaní ozbrojených složek po celém světě. Prachy se sypou a všichni ostatní , vč. SW, HK, W, Sprngf., Sig, FN, vč. CZUB (abych nebyl OT)..etc. jen capkají kolem a snaží se něco dohnat.

No být já akcionářem v Deutche Wagramu, schválil bych na valné hromadě nějaké radikální odklony od nastoleného trendu ? ;)

radim78

Příspěvek#373 » pát 23. čer 2017, 23:18

mas pravdu. prodavaji sluzebni pistole po vagonech a dokud to sype, nema smysl menit "winning team" ;)

nutno priznat, ze to ma svuj duvod. glocky jsou spolehlive a jednoduche na obsluhu. na nic si to nehraje. odpusti to lajdackou udrzbu...
me osobne vyhovuji.
na druhou stranu bych prestal ohrnovat nos nad moderni produkci CZUB, coz je tady na foru dost popularni.

mimochodem - americka NRA zakazala nosit na jejich kurzy pro zacatecniky dlouholetou ikonu kratkych palnych zbrani - 1911.
naopak doporucuji Glock. to hovori samo za sebe.

wigum

Příspěvek#374 » ned 25. čer 2017, 12:39

radim78 píše:@ kolombo Kodiak mà momentálně 2x delší čekačku než Ferrari.
@ mc.ready, wigum a další "fandové" CZUB - jednou se jim to už muselo povést napoprvé. :lol: tak se s tím smiřte! :twisted:
..
P10.jpg
.

No moc se jim s kvalitou asi nevede
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

mc.ready

Příspěvek#375 » ned 25. čer 2017, 19:45

:lol: CZUB 8-)

Zpět na