střelba policisty v civilu jako sebeobrana

Události se zbraní, případy nutné obrany a krajní nouze, soudy
marinakus

Příspěvek#61 » ned 14. pro 2014, 16:07

Jak jsem psal výše, každý vidí, co chce a vidět potřebuje. Já bych třeba odhadl, že ti dva byli nejspíš pěkně nacuclý, protože to vypadalo, že se motají a jestli ten prvotní kontakt byl útočný nebo obranný fakt nedokážu vyhodnotit. Škoda, že tam není zvuk. To by možná vysvětlilo mnohé. Jinak,že má policajt u sebe v civilu zbraň je stejně normální nebo nenormální jako u kohokoliv jiného, kdo je oprávněn ji nosit. A pokud dělal, jako že asi jo, na drogovém, tak se jeho výzbroji ani moc nedivím. Zvlášť pokud mohl předpokládat, že se s nějakým "kamarádem" z práce potká.

Chip

Příspěvek#62 » ned 14. pro 2014, 17:24

Copak slevy na střelnice, ale občas jsem ve službě dostal zadarmo i koblížek! Tohle kdyby ten týpek z DF teprvě věděl... :-)

Ravkar

Příspěvek#63 » ned 14. pro 2014, 17:32

Chipe, a co teprve kdyby věděl o zvyhodnenem volání, slevach od brodske zbrojovky, Glocku, Walthera… [emoji1]

Odesláno z mého HUAWEI P7-L10 pomocí Tapatalk

graver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#64 » ned 14. pro 2014, 18:29

Chip píše:Copak slevy na střelnice, ale občas jsem ve službě dostal zadarmo i koblížek! Tohle kdyby ten týpek z DF teprvě věděl... :-)

Zkorumpovaný fízle! Přiznej se, že máš i kolo!

Chip

Příspěvek#65 » ned 14. pro 2014, 18:45

Tak sleva 20% z CZUB zas takova vyhra neni! Koupil jsem tam prvniho Shadowa a behem
pul roku a cca 10 000 ran prasklo tahlo spouště, spouštova pruzina, udernikova pružina a hned na začátku se měnil vytahovač, protoze dochazelo co 20 ran k zavadě. Druheho jsem koupil z exportni serie a ten slapal jako hodinky. Muže to byt nahoda, ale možna taky ne...

Ravkar

Příspěvek#66 » ned 14. pro 2014, 20:26

Ou jééé, zapomněl jsem na rehabilitace... To kdyby borec z nepřátelského serveru věděl, tak to nerozchodí :lol:

Zpět na