Málem přestřelka o zpomalovací práh.

Události se zbraní, případy nutné obrany a krajní nouze, soudy

Piggy

Příspěvek#31 » stř 11. lis 2020, 20:03

greenhorn píše:A pokud toužím řešit nečí nevhodné chování, tak si ho vyřeším sám. V případě použití mobilu jsem problém nevyřešil, ale přesunul jsem jeho řešení na policii, hasiče, záchranku ..... A to je taky novodobý fenomén. Pro kdejaký prd hned volat o pomoc. Jaksi se nám vytrácí to, čemu se kdysi říkalo osobní statečnost.
A to "přesunout na jiné" jsem právě doporučoval :lol:
Osobní statečnost je namístě, když jde o život nebo zdraví a času je málo. Pokud mi nic nehrozí (a v případě "vyřeším si sám" by hrozilo) a čas netlačí, je fakt lepší to řešení outsourcovat na "policii, hasiče, záchranku" - mají na to síly, prostředky a how-know (nebo aspoň měli by mít).
Oprosti se od konkrétního případu s retardérem, kdy vlastně netoužíš nic řešit, ba snad ti chování krumpáčníka ani nepřijde nevhodné.
Vždy mi vadila úvaha typu: "Drobnosti vyřeším sám, velké věci nechám profíkům." Iniciovat/eskalovat konflikt kvůli banalitě nepovažuji za statečné, ale přinejmenším nepraktické. Hrozící velký problém samozřejmě tím spíše rád přenechám někomu jinému, ale v časové tísni bych snad zasáhl, než se profi squadra dostaví.

Destructor

Příspěvek#32 » stř 11. lis 2020, 20:07

D&H píše:Naši zpravodajové hlásí..."Niza, aneb proč je třeba nosit i v kostele"..., bohužel tuto zprávu musíme předčasně přerušit, protože "Vídeň, střelba u synagogy"..., omlouváme se za přerušení této zprávy protože naši zpravodajové hlásí na několika kanálech že "Málem přestřelka o zpomalovací práh". V režii momentálně řeší, kterého zpravodaje této novinky Vám pustit dříve.

Vážně hezké. Takové pečlivé.

Chlapi, nechcete založit jedno obecné vlákno "Černá kronika" kam by padaly všechny tyto zvěsti? Je to tady jak televize Noha. Já bych si ho potom mohl bloknout, aby se mi to nezobrazovalo. Kdo má filtrovat každý kanál zvlášť...

A to je pro tebe takovy problem to vlakno ignorovat.

D&H

Příspěvek#33 » stř 11. lis 2020, 20:15

Ne, pro mě to tak velký problém není. Jsem velký kluk a nějak si s tím poradím.

..a tento komentář přerušujeme "Střelbou na ulici v Příbrami"...

MojeTikka

Příspěvek#34 » stř 11. lis 2020, 20:23

...mas hned jit, vyndat qery ze sejfu, vsechny prelestit a jit spat s myslenkou, jak ty bys ty situace vsechny prehledne zvladl, chapes? Zijeme v konzumni dobe, musis hltat senzace.

genu

Příspěvek#35 » stř 11. lis 2020, 20:39

D&H píše:Ne, pro mě to tak velký problém není. Jsem velký kluk a nějak si s tím poradím.

..a tento komentář přerušujeme "Střelbou na ulici v Příbrami"...

Takže ještě bychom sem mohli hodit zprávu, že v Austrálii spatřili krávu, jak žere hada ..... ale nemá to ten správný příběh, nevoní to střelným prachem :lol: :lol: :lol:

A jinak:
Postřelený muž skončil v péči lékařů. "Utrpěl středně těžké zranění a byl převezen do příbramské nemocnice," řekla mluvčí středočeských záchranářů Petra Effenbergerová.
https://ceskobudejovicky.denik.cz/zloci ... 01111.html

Takže plynovka asi nee ....

D&H

Příspěvek#36 » stř 11. lis 2020, 20:49

Tak pozor! Ta kráva, která sežrala toho hada, z toho měla takové žaludeční potíže, že když vypustila svou metanovou nálož, tak si lidí v Austrálii mysleli, že došlo k výbuchu u zpomalovacího práhu v Příbrami, hned vedle synagogy.

A jestli za tohle nedostanu napomenutí za OT a ban na jeden den, tak už za nic.

Jak si přeješ.

MojeTikka

Příspěvek#37 » stř 11. lis 2020, 21:29

Bohuzel jsi tam narouboval toho leziciho fizla, takze se sice kymacis, ale v tematu...

Zpět na